Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • رفع اشکال زیست دوازدهم فصل ۶

زیست گیاهی زیست دوازدهم رفع اشکال
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    418 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Zahrw-Khaleghi خواهش میکنم 🌺🌺
  • نکته تستی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    Fatemeh KarjiF
    نکته: خون سمت راست قلب خون تیره است یعنی کربن دی اکسید بیشتر و اکسیژن کمتری دارد اما خون سمت چپ قلب خون روشن است یعنی اکسیژن بیشتر و کربن دی اکسید کمتری دارد. نکته: آئورت پس از جدا شدن از بطن چپ روی قلب قوس زده و ۳ رگ از آن جدا می شود و خون را به سر و اندام های فوقانی می رساند سپس آئورت از پشت قلب به مسیر خود ادامه داده و به اندام های تحتانی خون رسانی می کند. نکته: خونی که از دستگاه گوارش خارج می شود ابتدا از طریق سیاهرگ باب به کبد می آید و سپس وارد بزرگ سیاهرگ زیرین می شود. ماهیچه قلب با رگ های ویژه ای به نام سرخرگ اکلیلی که از آئورت منشا گرفته اند تغذیه می شود. آئورت سرخرگ اکلیلی(کرونری) سیاهرگ اکلیلی(کرونری) دهلیز راست نکته: بسته شدن رگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره آن ها(تصلب شرایین) ممکن است منجر به سکته قلبی شود چون به بخشی از ماهیچه های قلبی اکسیژن نمی رسد و سلول های ماهیچه ای می میرند.
  • انجمن پرمهر الا

13
    10 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    SachliS
    @Nila-YS خواهش میکنم🌸
  • گوارش

حل شده
    12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Sara_R بنظر من گزینه ۱ درسته . منظور این گزینه این نیست که بندازه ی انتهای مری تو معده هست. میگه (در معده ) ، پس مکان مورد نظرمون معده هست بعد شرایط رو توضیح داده که میگه بنداره انتهای بطور کافی منقبض نمیشه ..... بعد میگه ریفلاکس رخ میده ، که اینم درسته. خلاصه میگه در معده ریفلاکس رخ میده ، حالا کی؟ وقتی انقباض بندازه انتهای مری کافی نباشد.
  • فصل ۵ دوازدهم

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @F-Seif-0 اوکی.....
  • اپی نفرین و نوراپی نفرین

حل شده
    11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Asmaa KianiiA
    @Mr-Wick :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • تست زیست ۳ فصل ۶

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @ابوالفضل-واحیده سلام. بنظر من گزینه ۳ درسته . تو گیاه C4 مرحله ی اول تثبیت در یاخته میانبرگ توسط یک سیستم آنزیمی انجام میگیره. مرحله ی دوم تثبیت هم در یاخته غلاف آوندی توسط سیستم آنزیمی دیگه اتفاق نیفته. همانطورکه @F Seif 0 فرمودند باید گزینه ای رو انتخاب کنی که فقط تو یکی از این یاخته ها اتفاق نیفته. الف)توی هر دو یاخته اتفاق میفته. ب)فقط تو غلاف آوندی تو چرخه ی کالوین اتفاق میفته.چون آنزیمی که تنفس نوری رو انجام میده ، روبیسکو هست که چرخه کالوین رو هم انجام میده. ولی آنزیمی که مرحله اول تثبیت رو در میانبرگ انجام ، یه آنزیم دیگه‌س. ج)این هم بنظرم فقط در مورد غلاف آوندی و چرخه ی کالوین‌ش وجود داره . کالوین وابسته به نور هست هرچند بصورت غیر مستقیم. ولی تو یاخته ی میانبرگ که مرحله اول تثبیت اتفاق میفته، فقط اسید سه کربنه با CO2 ترکیب میشه و وابستگی ای به نور دیده نمیشه. د) اینم فقط در مورد غلاف آوندی و چرخه کالوین‌ش اتفاق میفته. چون در چرخه ی کالوین مولکول های قندی تولید میشن(از قند های سه کربنه تک فسفاته و ریبولوز فسفات و همچنین در نهایت بازسازی ریبولوزبیس فسفات) ولی تو یاخته میانبرگ فقط اسید تولید میشه.
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • زیست دهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    @مصطفی-شرهانی سلام ممنون اره دیدم ولی بعضی منابع دیگه دیده بودم که هستش بخاطر همین شک کردم🌹
  • آقا جلال موقاری

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    پرسپولیس پادشاهپ
    @مصطفی-شرهانی هیچ کدوم از حرفاتو موقاری نمیبینه چون اینجا نمیاد
  • چرخه ی کربس

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Sahar-Zare-1 ممنون از شما
  • تعیین شناسنامه برای مراحل تقسیم

@همیار @تجربیا کنکور تجربی
    13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    630 بازدیدها
    Mahdia AsadmiabadiM
    @mohammad-kebryia میشه سری کروموزومی هم بگید برای همین مثال
  • گیاهی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @l-m-Music سلام . نه تا جایی که میدونم غلاف آوندی گیاه CAM مثل گیاه C3 بدون کلروپلاست و کلروفیله.
  • همانند سازی دنا

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    ForuharF
    @Mahan-Xodayi-2 @mobin-esmailpour @yasaman-yazdani @سینا-0 متوجه شدم ، ممنونم ازتون :bouquet: :hibiscus:
  • تتای گیاهی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @Farideh-Khangah بله فوق العاده عالی بود هیچی نمیتونم بگم از عالی بودنش‌دهنم بسته س
  • 🟣گوارش+مغز

حل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    SinaFS
    @Yegane-Dehqan 🌹🌹🌹🌹 .
  • حل دو تست از فصل 6 زیست 3

6
    1