Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • مطالعه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    SJYS
    @alireza-parkhany در مطالعه گفته است: @sania-andiravan به نظر شما تمرین هایی برای این مورد وجود نداره؟ سلام با فن پومودورو درس بخونید، برای خودتون چالش بزارید و هر روز به تعدادشون بیفزایید
  • حال خوب روحی

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    Bahar**banooB
    @maryam111 درسته همین امسال تلاشمو میکنم🙂 ممنونم که جواب دادید❤
  • تعویق امتحان نهایی و کنکور ۱۴۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    535 بازدیدها
    sd fdS
    احتمال داره تعویثق بخوره ولی درگیر نشو ما دهنمون پارسال صاف شد از بس پیگیر بودیم نهایتش زدن در گوشمون گفتن بچه ها تعویقی نیست اصلا فکرشو نکن برو درستو بخون رگباری تا قبول بشی هنوزم زخمای پارسال رو هست
  • چیکار کنم😶💔

27
    5 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    967 بازدیدها
    زهرا بنده خداز
    @1381sahar ممنونم:) آره اضطراب الکی فایده نداره:) من اینقدرم از متنم میباره استرس ندارم:) متن بد نوشتم:) استرس نبود ولی سردرگمی بود:/ یعنی عملا نمیدونستم از کجا باید شروع کنم:/ امسال واقعا استرسم خیلی خیلی کم شده:)
  • مشکل با شیمی😬💔

حل شده شیمی نظام جدید شیمی2
    28
    7 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    983 بازدیدها
    SuccinateS
    @matin-shirinkam متوجه شدم ممنونم
  • تکرار پایه):

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @amanj-rahimi ببین میدونی اینی که میگی مثل چی میمونه؟ عین اینه که رئال بگه خب ما سال دیگه توی فینال لیگ قهرمانان با بایرن بازی داریم. خوب شاید ما نتونیم ببریمشون. بزار اون بازی رو بیخیال شیم به فکر بازی 2 سال بعد باشیم! منطقیه همچین چیزی اصلا؟ بشین با خیال راحت بخون که همه اول همین فکرو میکردن بنظر خود من منبع مطمئن و برنامه ریزی شده ای داشته باشی یک سال یه فرصت بی نظیره که بتونی رتبه دو رقمی بیاری
  • غیرحضوری گرفتن دوازدهم

37
    2 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    Amin RmA
    @sallar-savadkoohi اکثر مدرسه ها همینجورین. من فقط تونستم با معلمای و استاد های آلا انس گرفتم.
  • تغییر رشته... کمک

@تجربیا @تغییررشته @مدیر @ریاضیا
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    zoohre hociniZ
    @nadia-kiaara سلام دوست عزیز، وقتت بخیر اگر به صرف بازار کار بخوای بیای تجربی بهت اطمینان میدم با توجه به این سیر روبه پیشرفت هر روزه تکنولوژی در آینده نچندان دور ریاضی بازار کار بهتر پر درآمد تر و راحتت تری داره با توجه به روی کاراومدن رشته هایی مثلا ماشین لرنینگ وهوش مصنوعی و ... هوشمندسازی خونه ها، عملهای از راه دور و تقریبا کلا همه چی... اما اگر بحث علاقه است باید بگم تجربی و قبول شدن تو رشته های تاپ یک کار خیلی فرسایشیه. درس شیرینی مثل زیست که اولویت اغلب دانش آموزا تو تجربیه، اگر بخوای درس بالای هفتاد هشتاد توآزمونا بزنی روزی کمش دو س ساعت باید براش وقت بزاری ، هی تست بزنی هی کتاو بخونی قصد ترسوندن یا بزرگ نمایی ندارم، با وجود اینا وقتی علاقه داشته باشی تحملش آسون تر میشه، اما شما یکی دوهفته شروع کن به زیست خوندن و تست زدن ببین چطوره، واقعا دوست داری یا صرفا یه ذهنیت زیبا بوده‌‌... ولی کلا اگر بخاطر بیحوصلگی یا تنوع میخواید تغییر رشته بدید بدونید تجربی با توجه به اینکه حفظیاتش بیشتر از ریاضیه میتونه به مراتب حوصله سر بر تر باشه نسبت به ریاضی... و اینکه بعد تغییر رشته شاید فاصله علمی زیادی با بچه ی تجربی احساس کنید اعتماد به نفستون افت کنه و این حرفا باید یخورده خیلی قوی باشید که بتونید با ساعت مطالعه بالا خودتون برسونید ببخشید اگ یکم زیاد میشد بنظرم اومد خیلی بهتر میتونید تصمیم بگیرید اگه اینارو بدونید. با آرزوی موفق💛💛
  • کلاس ها کنکوری

منتقل شده
    17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    457 بازدیدها
    Faeze RadsereshtF
    @ariana-ariana ممنونم. 🌹
  • ریاضی از الان تا اخر تابستان

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    AnneA
    @f-se7en سلام چشم ممنون
  • ریاضی استاد ثابتی

8
    6 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    A
    سلا میتونید از صفر تا صد کنکور استفاده کنید یا از صفر تا صد حسابان یازدهم
  • انگیزه میخوام☹

منتقل شده
    23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @boshra-salimi بزرگترین اشتباه حذف یه درسه توی کنکور منم اوایل سال قصد داشتم ریاضی رو حذف کنم ولی جلوتر که رفتم پشیمون شدم و نشستم خوندمش پایه خوبی هم نداشتم و تا همین امروز زیاد تست نزدم فقط کلاس و فیلم و اینا اما تا حد زیادی نسبت به قبلم بهتر شدم میخوام بگم چیز غیر ممکنی نیست شما هم از الان شروع کنید فصلای پایه یا دوازدهم که هم اسونن هم تست زیادی توی کنکور دارن رو بخونین حتما میتونین درصد مطلوب بیارین
  • چیکار کنم با فیزیک

حل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @سروش-قادری اولا ناراحت نشدم دوما خواستم ادبیات رو خراب نکنیم چون همون چیزی ها تکرار میشه میشه میشه تا عادی میشه خودت میدونی الان موقع چت همه مینویسن (ارع) خب این چه وضع شه اخه🤦‍♂️فقط منظورم همین بود تو که میتونی بنویسی و الله این کلمه عجیب غریب پس چیه😂😂😂 خب دیگه زیادی گیر دادن ببخشید
  • کمک درباره درس های تغییر رشته

تجربیا
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @دانش-آموزان-آلاء
  • برنامه ریزی در تابستان

منتقل شده مشاوره کنکور
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    F AmraeiF
    درس خوندی که مفید باشه... چطور تو توی تابستون برنامه ریزی کنم که بتونم پایه دهم رو جمع بنده کنم و پایه یازدهم رو پیشخوانی داشته باشم
  • حوصله تموم کردم:|

21
    4 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    630 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @mr-fantastic هممم به نظرم دفعات بعدی خواستی استراحت کنی یه فیلم کمدی ببین یا به دوستایی که حالتو خوب میکنن زنگ بزنن یا برو بیرون(با رعایت پروتکل ها)
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
  • سوال از بچه ها

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @aylin-sherbaf در سوال از بچه ها گفته است: @ابوالفضل-ریسی ممنونم ارش چطور ؟ مثلا میشه درسنامه ارش یا تفتان رو نگاه کرد و تست های راه ابریشم رو زد ؟ یا درسنامه ارش یا تفتان در اون حد کامل نیست ؟ آرش و تفتان جمع بندی هست و خلاصه ولی همونطور که گفتم اگر پایه متوسطی داشته باشید میتونید تفتان ببینید نه آرش آرش واسه آخر کاره🙂
  • مدل خوندنتون چیه!؟

حل نشده @همیار @دهم @دوازدهم
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    610 بازدیدها
    Sajedeh Ghavi 0S
    @amirh_hmyf متشکرم 🌹
  • تست هایی ک متوجه نمیشید!

منتقل شده
    9
    0 رای ها