Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • امتحانات نهایی دوازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    26 بازدیدها
    بهناز عدالتب
    آیا نمرات مستمر نوبت دوم در نمرات امتحان نهایی دوازدهم تاثیر دارد؟
  • دغدغه عجیب😐

حل شده
    28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    532 بازدیدها
    sarnisa6S
    @سروش-قادری خواهش :):cherry_blossom:
  • مشاور تحصیلی پیشنهادی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    Arefe HeydariA
    @amirmohammad-shakeri حرفاتون کاملا درسته و وظایف یک مشاور هست ولی خیلی سخت میتونید همچین شخصی رو پیدا کنید...پیشنهاد من آقای ارشیا امیری هست توی گوگل سرچ کنید و به پیج اینستاگرامشون سر بزنیدو خودتون ببینید چه خبره..ایشون با جون ودل برای دانش آموزاشون وموفقیتشون وقت میذارند وشعارشون هم همینه..با اینکه مشاور خود من نیستند ولی پیجشون وفعالیت هاشون رو دنبال میکنم👌 در کل با هر فردی که مشاوره گرفتید اولا زیاد وسوسه تبلیغات وتعریف وتمجید هاشون نشید و دوما همون ابتدای کار با جدیت تمام همه ی انتظاراتتون رو از یک مشاور ونیاز وهدفتون برای مشاور گرفتن رو بهشون بگید که بعدا مشکلی پیش نیاد امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم موفق باشید.
  • ۳ ماه به کنکور

83
    4 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    samira pournazarS
    @sd-fd قانون جذبی به اون شکل که گفتین وجود نداره همینا آفت کنکوریاس
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
  • درس خواندن در ماه رمضان

منتقل شده
    11
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    783 بازدیدها
    zahra kahnamouieZ
    @fatima-aziminia همچنین شمام ⚡🎈
  • هیچی نخوندم

منتقل شده دهم رشته ریاضی
    21
    3 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ی
    @zahra-ghasemi-1 اره منم الان تقریبا 1 ماهی هست شروع کردم به درس خوندن با آلا ولی یکم این ناامیدی اولا اذیتم میکرد حالا الان یکم بهتر شدم شکر خدا..مرسی از حرفات..امیییدوارم هممون موفق شیییم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • ماه رمضان❤

15
    5 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    754 بازدیدها
    samira pournazarS
    به نظرم اینکارو بکنم که شبا دو سه ساعت بخوابم ده یازده تا یک دو. صبح هم بین الطلوعینو بیدارم بعدش 5 ساعتی میخوابم تا ظهر. از فردا شب سعی میکنم زودتر بخوابم حدود 9 خواب باشم که عادت کنم بهش. اولین روز هم چون روز قبلش فرصت خوراکی خوردن داشتم یه کم زودتر میخوابم که یهویی سحر شوکه نشم میخوام پاشم. فعلا که این برنامه ی منه به نظرم بهترین گزینه ی ممکنه.
  • تجربیات انتخاب مشاور تحصیلی در سال کنکور

2
    9 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    م
    بسیار عالی الان من مشاورم کلا اعتقادی به فیلم نداره و بر عکس منم راه ابریشم خریدم و میخوام با راه ابریشم درس بخونم به نظرتون مشاورمو عوض کنم و برم پیش یکی که بر اساس فیلم برنامه بریزه یا اینکه با راه ابریشم خودم برنامه بریزم؟؟
  • شروع ریاضی از صفر مطلق

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    مصطفی بزی 0م
    ممنونم از کمک همتون #موفق_باشیم
  • مشاوره

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @ti-ti سلام وقتتون بخیر. اگر بخوام موسسه معرفی کنم موسسه نیما مدرسی و نوید مدرسی جزو بهترینا هستن (طبعا هزینه هاشونم بالاست) اگر اشتباه نکنم ماهی 800 تومن بود پلن a شون اگر بخوام فرد معرفی کنم امیر میر هلی که اسمشو توی تلگرام سرچ کنید میاره اما در کل یه چند تا نکته رو توجه داشته باشید (اینا تجربست) اگر میبینید یه رتبه برتری مشاوره میده سریع نرید سراغش. چون اون شخص خودش تونسته رتبه خوبی بیاره لزوما به این معنی نیست که به شمام میتونه کمک کنه. مشاوره یه علم هستش و تجربه و مهارت زیادی رو میطلبه. البته درسته که رتبه برتر چون خودش این راهو رفته با یه سری از مسائل اشنا هستش اما این موضوع صرفا و به تنهایی نمیتونه قابل تکیه کردن باشه. میتونید اگر خواستید تک جلسه باهاشون داشته باشید و سوالاتتون رو بپرسید دانشجوهایی که میبینید مشاوره میگیرن یه مقدار ریسکی هست کار کردن باهاشون. چون اعتبار خیلی براشون مهم نیست و خیلی هاشون صرفا به دنبال تامین هزینه های دانشگاه هستن و از مشاوره هیچی نمیدونن هر مشاوری که خواستید بگیرید اول کار باهاش این موضوع رو طی کنید که دلسوز بودن مهمه. این نباشه که مشاور یه هفته هم اگر گزارش نفرستید هیچ خبری ازتون نگیره (مشاورا همون اول ازتون درباره خواسته هایی که دارید سوال میکنن و اگر این خواسته هارو سرسری و کلی بگید شک نکنید که کمکاری میکنن در قبالتون) اگر از برنامه عقب افتادین حتما حتما راستش رو بگید( گزارش کار دروغ هیچ دردی از شما دوا نمیکنه که هیچ بلکه باعث میشه هم هزینه ای که میکنید حیف بشه و هم برنامه ای که مشاور میده براتون مناسب نباشه چون اون فرض کرده برنامه هفته قبل رو تموم کردید و بنا به همین فرض برنامه جدید رو نوشته. یجورایی با هر بار گزارش غیر واقعی بیشتر تو گل فرو میرید) هر کسی رو به عنوان مشاور انتخاب کردید حواستون باشه که شاگردای زیادی نداشته باشه. الان شرایط اقتصادی که بد شده بعضی وقتا ادم میبینه یه مشاور 50 تا دانش اموز داره. خوب قطعا وقت نمیکنه اون انرژی لازم رو براتون بزاره. موفق باشید
  • فیلم یا تست؟!

منتقل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @ariana-ariana سلام یه جوری ساعت مطالعه درس هاتون رو بریزید که هم وقت کنید فیلم های آلا رو ببینید هم تست بزنید مثلا شما میخواین اون روز زیست بخونید ۴ ساعت گذاشتید مثلا دو ساعت فیلم ببینید خوندنش و تستش رو هم دو ساعت دیگه، من مثال میگم ۴ ساعت ممکنه شما نیاز به ۲ ساعت داشته باشین اینجوری وقت میکنید که بعد دیدن فیلم ها یه استراحت هم میکنید
  • نحوه خواندن زیست، کمک

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    358 بازدیدها
    سارا M 0س
    سلام زیست خیلی مرور میخواد خیلییییی..... اصلا راز موفقیت مرور های زیاد هست... شما هم مرور هاتون رو پیوسته و بیشتر کنید... حتی ممکنه با هر بار مرور نکات بیشتری هم یاد بگیرید.... زیست این جوریه.
  • چطوری توی امتحانای ترم دوم وقت بخریم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    .1381sahar.
    @بیتا-غفاری من رشتم ریاضی هست یه برنامه دارم که تا امتحانات بلکن زود تر تخصصی ها و دو عمومی رو جمع میکنه میخوای بفرستم ازش الگو بگیری؟(اگر میخوای پیویم پیام بده)
  • سهمیه های کنکور

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    Leila RostamyL
    @hhh-hh ینی سهمیه جانبازی ی بار استفاده میشه فک کنم یا کنکور یا سطح بالاتره مصلا لیسانس
  • مشاور

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    mahdiiM
    @ti-ti حتما به کانال استاد علیرضا افشار مراجعه کنید و از ویس هاشون استفاده کنید بنظرم اکثر مشاوران کنکور پیگیر و دلسوز دانش اموزان نیستن واین خود شماهستی که باید به فکر خودت باشی سعی کنید خودتون راه و روش رو یادبگیرین که راهکارش رو گفتم
  • چطور برنامه ریزی کنم

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    ti tiT
    @marziyeh-amini سلام دوست عزیز من برنامه ریزی بلدم برات مینویسم خیلی هم خوبه اگه دوست داشتی بنویس البته این برای رشته تجربیه هر روز زیست شناسی : ۱/۵ الی ۲ ساعت هر روز : ادبیات یک روز لغت و قرابت یک روز آرایه و دستور هر روز دینی هر روز عربی هر روز زبان هر روز شیمی درسته شاید فکر کنی زیاده ولی حتی شده یه ربع برای هر درس عمومی وقت بزاری ولی استمرار داشته باشه بهتر از اینه که چند روز یکبار باشه یک روز درمیان ریاضی و فیزیک اگه هم گروهی باشه که خیلی بهتره موفق باشید
  • تدریس😊😊

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    Leila RostamyL
    @ariana-ariana با صدای بلند درس بخون و واسه خودت توضیح بده
  • شروع فیزیک از صفر

منتقل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    309 بازدیدها
    AMHA
    @marzyeh78 در شروع فیزیک از صفر گفته است: @amh اگه ممکنه چتتون رو باز کنید سلام حتما :seedling: