Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • با این عربی چه کنم؟

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    Reza kabiriR
    سلام درمانش مسلط شدن به کتاب عربی "پایه هشتم است" چون تمام مضارع پایش و امر هاش اونجاست باید به هشتم مسلط بشی! دوما باید با علاقه عربی رو بخونی!اگه علاقه نداشته باشی و مجبوری بخونی امکان نداره یاد بگیری و خیلی خیلی سخت خواهد شد و سوم هم تکرار است! فقط اون فعل های مجرد مضارع و نحوه ساختش رو یاد بگیر بعدی ها بر پایه اون هستش!
  • ریاضی عذاب من🤕

منتقل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    465 بازدیدها
    محمد سعیدیم
    @alireza-hoseyni من اولیش😅
  • حذفیات کنکور 1400

7
    6 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    خیلی جالبه. قواعد عربی 3 برای علوم انسانی که یکی از درسای اصلیشون عربیه حذف شده ولی برای ما حذف نشده!
  • قلمچی یا گزینه 2

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    M
    @maryam-nateqi خواهش میکنم
  • مشکل وقت

منتقل شده @زیست دهم @همیار دهمتجربی مشاوره
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @sajedeh-ghavi-0 در چیکار کنم!؟ گفته است: سلام دوستان... من یه مشکلی دارم. اینکه قبل از عید واسه خودم یه برنامه خفن و سنگین ریختم که هرروز ۲ تا درس تخصصی و ۲تا درس عمومی بخونم. حتی مشخص کردم که هر روز از هر درس چه بخشی رو باید بخونم. تو برنامه هر روزم زیست رو گذاشتم. اما وقتی صبح پا میشم و برنامم رو با زیست شروع میکنم حدودا تا ظهر یا بعد از ظهر وقتم رو میگیره و نهایتا میتونم یه درس دیگه بخونم! یعنی کلا برای زیست خییییلی وقتم میره. طبیعیه یا من خوب نمیخونم!؟ و ممنون میشم راهنمایی کنین باید برای رفع مشکلم چیکار کنم. سپاسگزارم 🌹 سلام اول باید عرض کنم خدمتتون که برنامه رویایی نریزین من خودم الان توی عید روزی ۳ ساعت واسه هر اختصاصی و روزی ۱ ساعت تا ۴۵ دقیقه واسه هر عمومی میزارم مثلا خود من عادت نداشتم بشینم از صبح زیست بخونم تا ۳ ساعتش بگذره واسه تنوع یه درسنامه فیزیک میخوندم تستاش میزدم یه درسنامه شیمی و تستاش یه درسنانه ریاضی و تستاش و ۱۰ تا تست فیزیک تو هر دوره من اینجوری شروع کردم و الان هم همونجوری که عرض کردم واسه اختصاصیا ۳ ساعت و عمومیا ۱ ساعت چون اونجوری شروع کردم الان عادی شده استراحت بین تایم ها خیلی کارایی رو بالا میاره اگه خوندین قبلا مطالب رو الان فقط تست بزنین به تست کم قانع نبتشین روزی ۳۰۰ تا ۴۰۰ تا تست بزنین اگه نمیزنین انقدر اشکال نداره هر روز ۱۰ تا اضافه بزنین حتی شده قبل از خواب از فرداش اتوماتیک اون ۱۰ تای اضاف شده رو اول میزنین و دیگه اینکه واسه زیست نمیخواد اینجوری خودکشی کنین و تا عصر برنامتون طول بکشه باید روش خوندنتون رو پیدا کنین ینی من روش زیست خوندن رو بگم هیچ کس باور نمیکنه من واقعا زجر میکشم از اینجوری خوندن ولی یاد میگیرم میدونین چطور؟ من باید هر چی که میخونم رو بنویسم ینی تا الان نوشتم همه کتاب رو که خوندم مثلا تایم بزارین من توی ۱۰ دقیقه صفحه اول گفتار ۱ فصل ۲ دهم رو میخونم شاید اول نرسین اما بعد از دو سه روز دیگه عادی میشه و خیلی سریع تموم میکنین اینکه از موفقیتای خودم تو درس خوندن گفتم بهتون نخواستم اگه اینجوری مثل من روزی ۱۴ ..۱۵ ساعت نمیخونین روحیتون تضعیف شه یا بخوام بگم من انقدر میخونم فقط خواستم بگم من از ۴ اسفند همین سال گذشته شروع کردم و این شده الان دیر نیست اصلا نا امید نبتشین رو روال اومدن زیاد طول نمیکشه تحلیل ازموت فراموش نشه وای چقدر حرف زدم😐 اگه سوالی دیگه داشتین منشنم کنین یا علی
  • منابع واسه جمع‌بندی قبل از آزمون

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    romisaR
    @سروش-قادری خواهش می کنم
  • نمیتونم طبق برنامه پیش برم

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    852 بازدیدها
    mj323M
    @رها-اسدی خواهش میکنم عزیز بدون توجه به حواشی، یه سری سرگرمی غیر دنیای مجازی برای خودت پیدا کن و تا میتونی از فضای مجازی دور باش. یه حصار دور خودت بکش و بی توجه به محیط، واسه ساختن دنیای قشنگت مهره بچین و برو جلو. مطمئنم اگر از الان فرمونو سفت بچسبی چند سال دیگه به خودت میگی دمم گرم که تونستم.
  • هلپ می

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    masood khadmlooM
    @arefe-heydari سلام و اول خسته نباشید به این همه منشن کردن استرس واس همه پیش میاد حتی درس خون ترین افراد والا من خودم با خودم اینجوری کنار اومدم که تا میتونم بخونم و بقیش دست خدا و استرسش رو نداشته باشم ،که خدا خودش بهترین چیزو واست میخوادش و اینکه هر موقع فکرم میاد ک عقب‌ دارم میفتم به خودم تلنگر میزنم پس الان که وقت داری بخون و فکرت رو سر این تلف نکن
  • سطح تست هایی که تفتان ریاضی تجربی حل میشه

منتقل شده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    M
    @mohsentaheri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است: @mr-fantastic در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است: سلام سطح تست هایی که تفتان ریاضی تجربی حل میشه چجوریاس به نظر شما؟ میخوام ببینم در چه حدی هس ریاضیم سوالتون اینجا گم میشه! تاپیک بزنی بهتره.... @دانش-آموزان-آلاء سوال پراهمیتی نبود نیاز نبود مزاحم بچه ها بشی ولی بازم ممنون:rose:
  • توی ۵ ماه میشه؟!

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    راضیه دهقانیر
    خیلی ممنون از پاسخگویتون 🌹😊
  • حذف ریاضی از کنکور

حل شده
    32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    854 بازدیدها
    مینا مینابم
    @romisa چشم حتما ممنون🌹
  • کنار گذاشتن درس زبان

منتقل شده زبان زبان انگلیسی حذف دروس
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    مینا مینابم
    @developer-gdeveloper @دانش-آموزان-آلاء سلام هیچ درسی رو کنار نزنید! زبان کنکور بیشتر روی لغات می چرخه دایره ی لغاتت رو وسیع تر کنید. زبان جامع مبتکران(شهاب اناری) عالی هست
  • خواندن درس زبان

حل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    hessam ebrahimiH
    @narjes-hashemi ممنون از کمک‌ شما
  • راهنمایی کنید لطفا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    arldragonA
    @zhovan-abasi @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-همخوانی
  • گرفتن مشاور

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    431 بازدیدها
    M
    از همه کسایی که نظرشون رو گفتن ممنونم:beaming_face_with_smiling_eyes: خیلی لطف کردین
  • تغییر رشته

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    سارا M 0س
    سلام بستگی داره ک هدفتون چی باشه. اگه واقعا فک میکنید ک در رشته ریاضی موفقیت بیشتری دارید پس عوض کنید رشتتون رو بهتره.
  • کتاب دو سال پیش

منتقل شده d985d8b4d8a7d98
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    romisaR
    @فاطمه-خاوری سلام میتونید از همونا استفاده کنید و تغییرات کتاب ها رو بررسی کنید و در نظر بگیرید
  • کلیپ یا درسنامه

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    398 بازدیدها
    Fa FaF
    @sania-andiravan نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ولی تصمیم گرفتم یه هفته رو کلا زیست بخونم چون خیلی وضعم توش خوب نیست باقی درسا کمتر اذیتم میکنن😐💔 بیشترین ضریبم داره تو کنکور و تو آزمون از همه درسام کمتر میزنم هیچوقتم تو مدرسه وقت نکردم اونطور که میخوام بخونمش الان دیگه خیالم راحته مدرسه ندارم خیلی ممنون ازت حتما حواسمو جمع میکنم ✌😂
  • جمع بندی رشته انسانی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    D
    @معصومه-ایازی در صراط مستقیم گفته است: سلام برا دوران جمع بندی رشته ی انسانی کدوم منبع خوبه؟ سلام تاپیک جدید بزنید اینجا تاپیک استارتر هست شما هم برا خودتون تاپیک بزنید🌸