Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • موقع دری خواندن زمان نمیگذره!!

تجربي
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Mr.Lucky BanditM
    @محمدحسین-صادق اره دیگه زمان کم هست دیگه به غیر از این یه چیز جدید داری یاد میگیری یا داری بهتر یاد میگیری خودش خوبه دیگه. شما الان کتاب داستانی هم میخونید زمان دیر میگذره؟نه دیگه اگه داستانش جذاب باشه دوست دارید زود تر کتاب رو تموم کنید
  • چطور برای آزمون آماده بشیم؟

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @sharllot آهااا خیلی ممنون مرسی از وقتی که گذاشتین💐🌸🌺
  • جزوه نویسی برای همه دروس کنکور تجربی

منتقل شده حل نشده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    555 بازدیدها
    mohammad m 1M
    @sarvin-piri بله درست میگید . فقط چون گفتن که ۱۴۰۲ کنکور دوبار برگزار میشه و دروس عمومی حذف میشه و معدل تاثیرشج ۶۰ درصد میشجه من یکم استرس دارم و آینده ام برام مبهم شده . هدفم پزشکی دانشگاه تهرانه درواقع عاشقشم. هر طور شده به دستش میارم.
  • موضوع حذف شده است!

55
    3 رای ها
    55 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
  • ادبیات

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    saba rahimiS
    @sara-nrzpr دوست عزیز سلام در قدم اول بگم که ادبیات رو باید موضوعی بخونید و به صورت باکس شبانه تست زنی کنید ولی اگر ارایه و دستور رو مشکل دارید از راه ابریشم استفاده کنید و تست های کنکور ها رو بزنید در ابتدا ممکنه موضوعی خوندن بازدهی نداشته باشه، ادامه بدین و خسته نشین و بعد چند هفته بهترین نتیجه رو میگیرین. موفق باشید
  • کنکور ۱۴۰۲!!!

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    F
    @اجه-شاعرغراوی در کنکور ۱۴۰۲!!! گفته است: سلام ،میخواستم بپرسم که بالاخره تو کنکور ۱۴۰۲ عمومی ها حذف میشن یا نه ؟! هر کس یه چیزی میگه واین واقعا باعث سردرگمی در من شده چون من رشته ام تجربیه واگ عمومی ها حذف باشن میخوام بیشتر تمرکزم رو رو دروس اختصاصیم بزارم . سلام عمومی ها حذف و کنکور ۲ بار در سال برگزار میشه
  • تمرکز در سروصدا

21
    3 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    saba rahimiS
    @mahdieh-q سلام دوست عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه ببینید بهترین عملی که میتونید انجام بدین اینه خودتون رو به درس خوندن در هر شرایطی عادت بدین چون شرایط شما سر کنکور مشخص نیست و ممکنه سر و صدای زیادی باشه پس شما امادگی تمرکز در هر شرایطی رو داشته باشین ولی در کل با خانواده صحبت کنید و شرایطتتون رو توضیح بدین یا در زمان هایی که خون خلوته یا خواب هستن درس بخونید مثل صبح ها زودتر بیدار بشین موفق باشید
  • نحوه خواندن فیزیک

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AMIR GHASEMIAN MOVAHHEDA
    @sara-nrzpr عهه چ عالی میگم خیلی خوبن آقا یاری اصن وقتی میبنی دیه سوال حل کردن تو فیزیک واست راحت راحت میشه یدونس 😍😍من خودمم میخوام دوازدهمش و از دی ببینم خیلیی خوبه اصن
  • راهنمایی لطفا

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    H
    @zahra-hamrang خیلی ممنون
  • ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ابهام

منتقل شده حل نشده
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    706 بازدیدها
    I
    @zahra-maleki در ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ابهام گفته است: @ilya-mansouri قطعا کم کاری بچه ها و کمی هم اینکه از نظر من راه ابریشم خوبه ولی کافی نیست در همه دروس منظورم هست اخه همه وقت بچه ها میره برای دیدن درسنامه ولی تست مهمه و دوباره امسال فاجعه ای برای این بچه ها رخ خواهد داد اره به نظر من هم همین طور اگه بچه ها وقت بیشتری داشته باشن مثلا پایه باشن ابریشم خیلی بیشتر به دردشون می خوره
  • مدرسه 🙄

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    888 بازدیدها
    mahdieh qM
    @gomnam-gharib راستش من این ترم هرروز رفتم ولی برای ترم بعد فقط برای امتحانا میرم. خودم بخونم بهتر یاد میگیرم، نه میدونم کجاس ممنون
  • شروع صفر برای کنکور + مدرسه

حل شده
    42
    1 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    gomnam gharibG
    سلام وقت شما بخیر آیا میدونستید که در سال ۸۸ کسی که کنکور تجربی رتبه یک شد یک دانش اموز از روستا بود تازه سربازیش رو تموم کرده بود و دوسال از مدرسه عقب بود فقط و فقط ۵ ماه خوند و رتبه یک کنکور شد ولی همون ۵ ماه رو مردونه خوند هیچ کاری از آدما بعید نیست اگر ادما بخوان یک کاری رو انجام بدن میدن بدون هیچ ترس و استرسی شما فقط برای امتحانات مستمر و نهایی برو مدرسه اگر اجازه نمیدن یه فرم یا گواهی الکی لااقل جورکنید و واقعا مردونه بخونید اگر شما از همین الان شروع کنید میتونید کم کمش یعنی حدااااقلش ۷۰ درصد کتاب رو بخونید ولی اگه واقعا تلاش کنید که کتاب رو فول میشید هم از لحاظ تشریحی و هم تستی ، برای امسال واقعا تلاش کنید جوری که پشیمان نشید که چرا واقعا تلاش نکردم و درسم رو نخوندم
  • سربازی میشه نرم؟

منتقل شده غیر درسی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    Mohammad RamezaniM
    @m-sina عَه چی باحال...به عقل جن هم نمیرسید این ترفندت:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
  • زبان

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    خانوم لوبیاخ
    @pari-pariya خب شاید مشکلت توی تست زدن باشه:slightly_frowning_face: :thinking_face: توی تست زدن بی دقتی نکن با حوصله تست بزن
  • مشاوره لرستان؟

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    monirsM
    سلام خوش اومدین بپرهیزید از ایجاد تاپیک تکراری که موجب هرج و مرج میشود :)
  • پیله ها

منتقل شده راه بریشم
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    S
    @bahar-gh بنظرم لزومی نداره همه رو ببینی! از فرسنگ ها شروع کن اون هم جاهایی که مشکل داری چون هم خسته میشی بخوای کلا فیلم ببینی و هم نمیرسی. کتاب کمک درسی خوب بگیر که بتونه درسنامش سریعتر کارتو راه بندازه. بنظرم خیلی وقتت رو روی تست نذار و بعد از یادگیری چند تا تست کم بزن و برای مرور هم چند تای دیگه و وقتی که رسیدی به مباحث و خیالت از بابت عقب نموندن راحت شد میتونی تعداد تست هات رو افزایش بدی.
  • دروس حفظی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    خانوم لوبیاخ
    @ali-sanfary منم با بقیه موافقم!:clapping_hands_medium-light_skin_tone: ولی بنظرم صبا بهترع تا شب چون شب مغز خستس و کشش خوندن مطالب حفظیو ندارع :confused_face: باز موندع به خودت:ok_hand_light_skin_tone:
  • نخواندن دروس سال گذشته😓

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    خانوم لوبیاخ
    @سید-مهدی-موسوی بنظرم شوما باید ی برنامه داشتی باشی و بر اساس اون برنامه پیش بری! ی برنامه بنویس برا خودت از سال دهمم شروع کن کتاباتو برا خوندن اگه الان از یازدهم شروع کنی خوندن بعد دوازدهم خب اینجوری کتابا انباشته میشن رو هم حجمشونم زیاد میشه حالا از ای ور استرس میگیری هنوز کتابای سال دهم مونده:confounded_face:
  • عقب موندن از ادبیات

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    Howsen DragH
    سلام به همه دوستان. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من از اول مهر تا الان ادبیات رو با استا حسین خانی (راه ابریشم) اومدم جلو ولی خیلی نامنظم و کاملا سطحی خوندم و نتیجه ای نگرفتم. میخوام الان از صفر شروع کنم و جبران کنم. به نظرتون چجوری میتونم توی این مدت زمان کم ادبیات رو جبران کنم؟ نه لغت زیاد بلدم نه قراب نه ارایه و نه دستور :|||
  • مشاوره

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    saba rahimiS
    @امیرمحمد-غضنفری سلام دوست عزیز فیلم دیدن بدون تست و تمرین یعنی چی اصلا؟ تا تست و تمرین انجام نشه شما به تسلط نمیرسید اصلا به نظرم منظور مشاورتون رو ازشون دوباره بپرسید سوالی بود بفرمایید