Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کتاب درسی جدید

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    fatemeh.2tF
    ....؟
  • استارت برای کنکور ریاضی 1402

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    654 بازدیدها
    FragileF
    @ali-ahmadi-1 در استارت برای کنکور ریاضی 1402 گفته است: @Fragile من بلد نیستم 😑🤐 براتون گپ بزنم؟
  • اشتباه کردن تو موارد خیلی ساده

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    ارام رشیدیا
    مثلا ۲+۳نوشته بودم ۶ یعنی ته بد شانسی به خاطر همین فقط نصف نمره روگرفتم من برای رفع این مشکل ۱-بعدازحل کردن یه بار دیگه کامل چک میکنم ببینم درست نوشتم یانه وحتما مسائلی که توش گیج میزنم چک میکنم مثلا توی جمع مشکل داشته باشم نگاا میکنم ببینم درست جمع کردم .اگه وقت نداشتی میتونی همزمان نگاه کنی ببینی اشکال داری یانه ۲-چیزای که توش گیج میزنم مینویسم قبل امتحان نگاش میکنم که حواسم جمع شه که خییییلی مفید بود.ازخدا پنهون نیست ازشما چه پنهون گاهی کف دستم مینوشتم هواست به جمع ها باشه میرفتم سر جلسه معلم دستم نگاه می کرد می گفت رشیدی این دیگه چیه شبیه تقلبی هم نیست .ومن باتته پته براش توضییح می دادم .اونم کلی می خندید ۳-هواست جمع کن تمرکز بالای می خواد.فکرای که از ذهنت میگذرا بنداز دور منظورم اینه که توی دلت باخودت حرف نزن برای من که جواب داد امیدوارم توهم بتونی حلش کنی
  • ریاضی آزمون گزینه دو

ازمون ریاضی کمک گزینه دو
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    502 بازدیدها
    _Mitra__
    @mitra-ism-rahmani مثلا باید به این دوستمون کمک کنیم 😅😅😅 به نظر من آزمونتا بده بعد ببین درصدات چنده اگه پایین بود میکرو یا نشرالگو یا خیلی سبز برا ریاضی تهیه کن بهتره
  • نتایج دانشگاه فرهنگیان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    39 بازدیدها
    H_RH
    به احتمال زیاد فردا پس فردا میاد
  • تجربی یا ریاضی؟😐

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    H_RH
    هر چیزی سختیه خودشو داره
  • تجربی یا ریاضی؟😐

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    سلام الایی ها😍 به نظرتون رشته ریاضی سخت تره یا ریاضی؟ ا.ن..م.ی ❤
  • مشکل برنامه ریزی

33
    1 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    399 بازدیدها
    Setayesh H1382S
    @مهشید-غضنفرآبادی سلام دوست عزیز. ●قبل از هرکاری و اول از هرچیز اراده قوی باید داشت اگه اراده قوی باشه مطمئنا انگیزه لازم برای رسیدن به هدف هم بوجود میاد... ●درهرروز باید ۱۰ ساعت مطالعه مفید داشت( البته خود من از ساعات کم شروع کردم چون سخته یهویی ۱۰ ساعت مطالعه داشته باشی خسته کننده میشه و یادگیری خیلی کم میشه!) ●و ۶۰ ساعت مطالعه در طول هفته ( بازم میگم از ساعات کم شروع بعد کم کم ساعات مطالعه رو بالا میبریم ک یادگیری هم مفید باشه!) ●درسها حتما باید با تست جمع بندی بشن... ●روزی ۲ تا درس تخصصی و ۲ تا عمومی ( اینجاهم بستگی به خودتون داره میتونید از تعداد دروس کمتری استفاده کنید تا به تسلط کافی برسید) برای هردرس تخصصی حدود ۳ و خورده ای وقت و برای هر درس عمومی ۲ ساعت وقت بزارید. ●تست دروس عمومی ۲_۱روز بعداز مطالعه ،،، ریاضی_شیمی همون لحظه و زیست ۱ روز بعد از مطالعه زده بشه. ●هرشب نیم ساعت رو به مرور دروسی ک همون روز خوندید اختصاص بدید. ● مرور خیلی مهمه دین و زندگی رو حداقل باید تا اخر سال ۱۳ بار مرور کرد و زیست رو بالای ۲۰ بار مرور کرد. یه دفتر یادداشت تهیه کنید و تعداد تستای درست و غلط هر درس رو درهمون روز یادداشت و به مرور پیشرفتتون رو ببینید. ●بعد از هروعده غذایی سریعا مطالعه نداشته باشید. از غذاهای چرب و نشاسته دار کمتر استفاده کنید.( اینم به خودتون بستگی داره) ●بعد از هر ۹۰ دقیقه مطالعه، ۱۵ دقیقه استراحت کنید وبعد از ۱۵ دقیقه همون مطالبی رو که خوندید یه مرور کنید ( مرور به این معنی نیست که حتما روش متمرکز بشید و زمان از دستتون دربره یه نگاه کوچیک برای بخاطر اوردن مطالب کفایت میکنه.) ●پیشنهاد میکنم ریاضی و زیست رو تو یه روز باهم بخونید فیزیک و شیمی رو یه روز باهم عربی و دین و زندگی هم تو یه روز باهم زبان انگلیسی و فارسی رو هم باهم تو ۱ روز. ● و اینکه برای ریاضی و فیزیک علاوه بر تست حتما تمرین هم حل کنید. این برنامه ریزی من بوده امیدوارم بتونه کمکتون کنه. موفق باشید🥀🙏🏻
  • مشکل ریاضی من

منتقل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    محمد اخگریم
    @Pourya-Akbari هر روز همین کارو ادامه بده چند ماه بعد سی تا رو رو هوا میزنی خ:)
  • کدوم کتاب کمک درسی برای رشته تجربی بهتره

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    Mahdi Asadpoor28M
    خب ببین بستگی داره به سطحت اختصاصیا زیست ضعیف خیلی سبز متوسط میکرو قوی پینوکیو ریاضی هر سه منبع میکرو جامع و مهروماه جامع و خیلی سبز جامع خوب کار کردن ولی درسنامه ی گاج زیاد خوب نیست برای سطح پیشرفته هم کتاب آیکیو یا نردبام هست فیزیک من به شخصه پیشنهادم خیلی سبز ۴ جلدی جامع هست ولی درسنامش رو من خوشم نیومد و مجبور شدم جلد درسنامه ی کتاب میکرو طلایی رو هم بخرم که راضی کنندس برای سطح بالاتر هم نردبام خیلی سبز کتاب خوبیه شیمی اگر تک جلدی مبتکران بگیری خوبه اگر خیلی سبز مد نظرته جامعش رو بگیر برای سطح بالاتر آیکیو عالیه ولی خب هنوز چاپ جدیدش نیومده عمومیا ادبیات تست الگو درسنامه هفت خان یا کلا جامع میکرو طلایی منبع سطح بالایی هم نیاز نیست عربی تست مهروماه درسنامه و تست باهم خیلی سبز (به شخصه زیاد تست نمیزنم، با آقای فلاح موسسه تاملند میام جلو و میتونم بگم خیلی تاثیر مثبتی تو عربیم داشته) دینی قطعا میکروی گاج(هرچند بقیه سفیر خرد رو هم میگن ولی به نظرم اصلا نیاز نیست واسه شیمی همچین منبعی کار بشه) زبان سطح متوسط و ضعیف و خوب کلا میکرو طلایی جوابه خیلیا مبتکران رو میگن ولی هم دبیر زبانم و هم خودم به این نتیجه رسیدیم که منبع استانداردی نیست کم بها دادن به پایه، تست های خارج از عرف کنکور، درسنامه گنگ اینا نکات منفی هستن که داره برای سطح بالاتری از زبان هم کتاب نردبام و یا آیکیو رو پیشنهاد میدم برای فیلم آموزشی زیست استاد موقاری ریاضی استاد ثابتی(حسابان۱+ریاضی جامع تجربیش) فیزیک در آلا دبیر خوبی من ندیدم و استاد یحیوی رو پیشنهاد میدم شیمی استاد صنیعی واقعا کفایت میکنه ادبیات باز در آلا آرایه ی دکتر سبطی هست ولی برای دستور زبان فارسی که نظام قدسم با جدید یک تفاوت هایی از نظر علمی داره مناسب نیست در کل برای ادبیات استاد احمدنیا خوبن زبان استاد عزتی خیلی کامل توضیح میدن ولی من خودم تدریس استاد زینعلی رو میپسندم عربی فقط استاد فلاح دینی هم نیازی نمیبینم ولی در کل استاد یوسفیان پور خوبن
  • موضوع حذف شده است!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • ریاضی یازدهم و دوازدهم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    Mahdieh SoleimanyM
    @هادی-رحیمی بله مرسی
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • سوال درباره راه ابریشم

147
    0 رای ها
    147 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Alx AlxA
    @Infinitie-A کجا باید بگی
  • برنامه ریزی بلد نیستم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    FragileF
    بهتون پیشنهاد میکنم مطابق با برنامه راهبردی ازمون قلم چی پیش برین طبق پایه ای ک هستید حتی اگ ازمونم نمیرین اگ کمک خواسین من میتونم کمکتون کنم @سعید-عرفان-نیا
  • برنامه ریزی برای درس خوندن!

برنامهریزی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    N
    @ـ-Me خواهش میکنم
  • بچه های تجربی کنکور۱۴۰۱

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    237 بازدیدها
    A
    خدا ذو شکرررر
  • ازمون رو چیکار کنم؟

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    دریا دریایید
    @bahar-khanoom در ازمون رو چیکار کنم؟ گفته است: @دریا-دریایی خیلی ممنونم خواهش میکنم 🌷
  • مصاحبه دانشگاه فرهنگیان

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    Fa DF
    مصاحبه.pdf اینا سوالاتی هستن که از سال های قبل پرسیده شدن
  • آزمون گزینه دو

ریاضی آزمون مشاوره
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها