Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • من مانده ام تنها تنهااااااااا

مدرسه آزمون
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    570 بازدیدها
    Mahdi Asadpoor28M
    @Fateme-Sh-0 درسته تنها مشکل من نکالیف غیر کنکوری و زیاد مدرسس که هیچحدومشون با برنامه ازمونم یکی نیست و اینکه سر کلاس پرسش هم دارن
  • منبع جدید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    zeinab.khZ
    @zeinab-kh @دانش-آموزان-آلاء
  • ریاضی ۱۴۰۰

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    24 بازدیدها
    Mobinaa MosaviM
    چیکارکنیم ازبقیه عقب نمانیم؟ ؟
  • خوندن زیست ب روش رتبه برتری

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    دیوونه بازیا چیه ..؟؟ خدا وکیلی ..؟ من حتی به پیشنهاد بعضی از کاربرها هم ایراد واردم .. یک روز رو به یادگیری اختصاص بده .. فرداش مرور کن .. و به مدت ۴ روز فقط تست بزن .. باور کن مهم تر از متن کتاب تست و مهم تر از خود تست مرور تست های زده شدس ..
  • زمین شناسی و کنکور ریاضی!!

18
    1
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    حکیمانه حکیمانهح
    @Mohammad-M هیچ چیز بدتر از جمله کو تا کنکور نیست
  • بدبخت شدم؟

156
    1
    0 رای ها
    156 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    GhaffariG
    @D-fateme-r میدونم ولی اینجوری که معلومه استان ها 1.5 برابر ظرفیت اسم به سازمان سنجش دادن و هیچ وقت فراموش نکن: اینجا ایران است
  • کنکور 1400

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    Fereshteh JahangiriF
    @امیر-زنگویی نه منظورم اینه کاملن😑 در کل میگم وسواس نداشته باش درسنامه همه جا اکثرا یچیزه فقط دقت کن معلمی که داری یا کتابی که داری غلط زیاد نداشته باشه خب بحمدلله الا اینطور نیست و میتونه منبع خیلی خوبی باشه
  • چقدر درس ها رو باید جلو ببرم؟🤨🤔

35
    1 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    M
    @مهشید-غضنفرآبادی باشه ممنون ازتون لطف کردین.
  • تدریس شیمی شبکه آموزش چطوره کیفیتش؟؟

26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @ارام-رشیدی فیزیک فک کنم بیشتر باید تمرین و تست حل کرد خودم فیزیکم زیاد خوب نیست ولی خب با تست و تمرین میشه ب درصد خوبی رسید
  • کمک انتخاب رشته

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    H_RH
    @مهشید-غضنفرآبادی در کمک انتخاب رشته گفته است: @H_R انشاالله ک موفق باشی:cherry_blossom: :cherry_blossom: :bouquet: ممنونم همچنین:cherry_blossom: :blossom:
  • برنامه ریزی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    Mahdi TabM
    @محدثه-فرازمهر هر چی که خوندی اونو مرور کن توی چهارشنبه و پنجشنبه و توی آزمون فقط به اون قسمت ها پاسخ بده و اینکه هیچ وقت سعی نکن وقتی عقب میمونی از زمان عمومی کم کنی چون دیگه وقت خوندنش رو نخوانی داشت البته بدهیه که مطالب حفظی بیشتر توی اواخر سال روش تمرکز می کنیم ولی همه عمومی ها که حفظی نیستن مثلا گرامر زبان ٫ قواعد عربی ٫ آرایه و دستور و قرابت ادبیات
  • تیزهوشان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    M TgM
    @زهره-طاهری تیزهوشان دیگ بین پایه ای کسیو نمی گیره همون اول فقط بعدم): چه ربطی داره ؟ یعنی چی همه رتبه برترها تیزهوشان بودن پشیمون شدم😕 مگه به مدرسه تیزهوشان بودنه؟
  • مدیریت اینترنت

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @Setayesh-H1382 Tank ypu sow mach 😘
  • آزمون ها

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @Mahla-Abozari سلام چرا هست خیلی هم هست واسه سالای قبل هم هست توش گاج و قلم چی هست گزینه دو هست بیست ازمونه حرف اخر هم هست کافیه تو تلگرام بزنین ازمون کنکور فرضا۱۴۰۰ ولی بی فایده
  • خرید لپتاپ برای دانشگاه؟

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @reza_12tajrobi سلام جناب به ترتیب میگم بهتون بسته به جیب خودتون میتونین بخرین Aplle قیمت از ۳۰ میلیون تا ۱۲۰ میلیون Asus قیمت از ۱۳ میلیون تا ۴۰ میلیون بعدی ها هم Lenovo Astok و مارکای دیگه دانش اموزی هم هست از ۸۰۰ هزار تومن به بالا اما منم میخواستم بخرم زمین و زمان رو به هم ریختم اونی که میخواستم پیدا نکردم 😑ولی بنظرم اگه جنس خوب میخواین همون ایسوس از همه بهتره و ترجیحا امریکایی بخرین
  • طرح کلاس مشاوره

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    Z
    @romisa در طرح کلاس مشاوره گفته است: @ZDM سلام من از وویس های مشاوره ای رایگانشون استفاده کردم و خیلی راضی بودم سلام بله واقعا خیلی خوبن من برنامه ریزی کردنو از ایشون یادگرفتم. :)
  • چن تا اختصاصی عمومی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @Gilda-Mirkahnooj سلام الایی عزیز روزانه ۲ درس اختصاصی دوتا عمومی بیشتر نکن که خودتو اذیت کردی و بی فایده هست منم امروز با مشاورم سر همین مسئله صحبت کردم ولی من دوازدهمم وقتت رو بیشتر رو یازدهم بزار روزی ۳ ساعت هم واسه دهمت بزار و تست اموزشی بزن و دوره های بلند مدت کن تا یادت بمونه
  • کمبود انگیزه شدید😑😐

83
    2 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ا
    @Mohammad-Javad-Mo-Ja شاید باید رو مشاوره دادنم بیشتر کارکنم خیلی ممنون
  • هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید

26
    1
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    دریا دریایید
    @Matin_k در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است: سلام درمورد مهندسی پزشکی چیزی میدونید؟ نظرتون با این رشته چیه؟ ممنون میشم اگه توضیح بدین! من پسر عموم تو این رشته تحصیل کرده.اولا بگم که هر دانشگاهی این رشته رو نداره و یکم برای انتخاب محدود هستید. دوم پسر عموی من زیاد ازش راضی نیست چون میگه ما توان ساخت وسایل رو نداریم و ایران وسایل پزشکی رو وارد میکنه بعد تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که اگه چیزی خراب شد تعمیرش کنیم که اکثر مواقع اگه خراب بشن دیگه غیر قابل تعمیر هست :| به خاطر همین بازار کارش تو ایران زیاد خوب نیست
  • فارغ التحصیل های شیمی کاربردی میتونن دبیر شیمی بشن؟

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    Nazanin JamaliN
    @فاطمه-کمالی-زاده سلام اره