-
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass از الان كه بيشتر نميشه فشار اينطوري از تابستون خوب ميخونم از همون اولين ازمون
الان همش برنامه هام ميپيچه توهم -
موندن پشت کنکور سخته شما اگه امسال بخونین مطمین باشین قبولین
-
@Hamnafass از الان كه بيشتر نميشه فشار اينطوري از تابستون خوب ميخونم از همون اولين ازمون
الان همش برنامه هام ميپيچه توهم -
الان همش برنامه هام ميپيچه توهممليكابانو شما مباحث مهمو بخونین و کنکور حل کنین قبولین
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 نه ميخونم واسه امسال ولي وقتي يه عده از دهم خوندن من چار ماه مونده به كنكور دارم شروع ميكنم فكر ميكنم تهش معلومه يه جورايي
-
@jahad-20 نه ميخونم واسه امسال ولي وقتي يه عده از دهم خوندن من چار ماه مونده به كنكور دارم شروع ميكنم فكر ميكنم تهش معلومه يه جورايي
-
مليكابانو شما اگر خوب بخونین قبولین
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چرا باز دارم دپرس ميشم مثلا به بابام قول دادم
-
@Hamnafass
سلام .
اما من اینجوری فکر نمی کنم
اونایی که پشت کنکوری ان لااقل آشناهستن با کنکور و اون استرس اولیه رو ندارن ..........@دختر-بهار من پارسال استرس نداشتم ولی الان دارم
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass اخه ميشه بگين چيش بده؟
-
@Hamnafass
سلام .
اما من اینجوری فکر نمی کنم
اونایی که پشت کنکوری ان لااقل آشناهستن با کنکور و اون استرس اولیه رو ندارن ..........نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار نه همون سال اول بهتره