-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_JANA_ من الان مغزم اکبنده بگو جون تو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 یعنی من باید فرار کنم
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ROYA78 منم مامانم معلمِ کلاس پنجمِ...
کافی بود یا بیشتر توضیح بدم؟؟!! -
@Hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اگه تک پر بودی الان فقط یه اسم میاوردی نیاز ب فرار نبود
-
RAMIN1380
اخ اخ وقتی میگی شماره باباش یاد یکی از دوستام میفتم اومده بود واسه این که شماره یه دختر پیدا کنه همینطوری یه شماره شانسی میگرفت و زنگ میزد اگه کسی که جواب میداد دختر بود خو دیگه هیچ اما اگه پسر بود میگفت ببخشید اشتباه شده بعد یه روز که داشت این کا رو میکرد شانسش یه دختر برداشت اینم اومد باهاش حرف میزد بعد از چند وقت یه دفعه پسره به شمارهه زنگ میزنه تا یه مردی جواب میده تا نگو بابای دخترس دیگه از اون روز به بعد این بنده خدا شماره اش رو روشن نکردنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
منم اینو میگن نیم ساعته این نمیفهمه -
RAMIN1380
اخ اخ وقتی میگی شماره باباش یاد یکی از دوستام میفتم اومده بود واسه این که شماره یه دختر پیدا کنه همینطوری یه شماره شانسی میگرفت و زنگ میزد اگه کسی که جواب میداد دختر بود خو دیگه هیچ اما اگه پسر بود میگفت ببخشید اشتباه شده بعد یه روز که داشت این کا رو میکرد شانسش یه دختر برداشت اینم اومد باهاش حرف میزد بعد از چند وقت یه دفعه پسره به شمارهه زنگ میزنه تا یه مردی جواب میده تا نگو بابای دخترس دیگه از اون روز به بعد این بنده خدا شماره اش رو روشن نکردنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir منده انفجر ینفجر انفجاااارررررررررررررررررررررررررررررر
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_
اخه بی پره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_ نمیخای بگی ؟غلط کردم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 میخای بازم پسوند بچسبون بهم راحت باش
-
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والا..
-
@_JANA_ نمیخای بگی ؟غلط کردم
الان بگی گ ..خوردمم فایده نداره
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
من از تو دفاع کردم چقد تو نفهمی
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا من برم خدافظ
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 اوی اوی توهین نداشتیما
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@_JANA_ نمیخای بگی ؟غلط کردم
الان بگی گ ..خوردمم فایده نداره
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_ حداقل فالو کن خودم پی برم کی هستی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 خدافظ
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ اخ دختره اومده بود نوشته بود تو پروش یه دختر خاص و زیبا عاشق دریا و از این چرندیاتی که خیلیاتون مینویسید بعدش اومدم واسش نوشتم لامصب بگو من زن زندگیم دارم دنبال شوهر میگردی بعد نمیدونم چرا بلاکم کرد