-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 میخای بازم پسوند بچسبون بهم راحت باش
-
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والا..
-
@Hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@_JANA_ نمیخای بگی ؟غلط کردم
الان بگی گ ..خوردمم فایده نداره
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass
من از تو دفاع کردم چقد تو نفهمی
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا من برم خدافظ
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 اوی اوی توهین نداشتیما
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_JANA_ حداقل فالو کن خودم پی برم کی هستی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 خدافظ
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ اخ دختره اومده بود نوشته بود تو پروش یه دختر خاص و زیبا عاشق دریا و از این چرندیاتی که خیلیاتون مینویسید بعدش اومدم واسش نوشتم لامصب بگو من زن زندگیم دارم دنبال شوهر میگردی بعد نمیدونم چرا بلاکم کرد
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ROYA78 عزیزم اینا کلاسای انلاین دارن...
ایجوری هس که مامانم اینا در روز یه ساعتی مشخص می کنن میرن به بچه ها تدریس می کنن...
حالو فکر کن ما از روزش قبلش فیلم می گیریم...یهو وسط فیلم تلفن زنگ بوخوره...دوباره باید از اول بگیریم...
بعد که گرفتیم برای واتساپ حجمشو باید کم کنیم...بعد باید بریم از درسی که داده شده نمونه سوال در بیاریم...یه جوری باشه که تو واتساپ ارسال میشه خوانا و با کیفیت باشه که ای بچه های ...بینا بتونن بخونن از روش...بعدش باید تکلیفاشونو چک بکنی...نگم برات...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده@_JANA_ جانا ؟ کجا رفتی
-
ایجوری هس که مامانم اینا در روز یه ساعتی مشخص می کنن میرن به بچه ها تدریس می کنن...
حالو فکر کن ما از روزش قبلش فیلم می گیریم...یهو وسط فیلم تلفن زنگ بوخوره...دوباره باید از اول بگیریم...
بعد که گرفتیم برای واتساپ حجمشو باید کم کنیم...بعد باید بریم از درسی که داده شده نمونه سوال در بیاریم...یه جوری باشه که تو واتساپ ارسال میشه خوانا و با کیفیت باشه که ای بچه های ...بینا بتونن بخونن از روش...بعدش باید تکلیفاشونو چک بکنی...نگم برات...
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مامانم راه میره میگه من از خدامه مدرسه ها باز بشه...تکالیفو چک می کنه میگه من از خدامه مدرسه ها باز بشه...سلام نمازشو که میگه رو می کنه به ما میگه من از خدامه مدرسه ها باز بشه...غذا میاره میگه من از خدامه مدرسه ها باز بشه...
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چشم شرمنده بای
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 شوخی کردم
-
@M-bahrami1378
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآوانســــیان شکل همون دوتایی بود که فرستادم
بازم مرسی لطف کردین -
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آوانســــیان شکل همون دوتایی بود که فرستادم
بازم مرسی لطف کردیننوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378