افزایش عملکرد مغز (IQ%)
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتن آی کیو زیاد فقط تنهاتر تون میکنه و توقع ها رو میبره بالا
دیدم که میگم -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp ای کیوم لب مرزه :| تنهام و همه هم توقع دارن ازم :|
-
من قبلا اینو زدم شد همین 154 ولی نه بخاطر اینکه باهوشم بلکه اولا این ازمون اینقد رایجه که همه چندباری دیدن
و فارغ از اون فقط قدرت الگو یابی رو سنجش میکنه نه هوش و ازمون ریون جزو ازمون های تقریبا منسوخه
دوما اینکه نابغه باید جزو خیلی کوچکی باشه ولی من تو همین انجمن ده تا نمره 154 دیدم که بازم ازمونو زیر سوال میبره
برای حل روبیکم فیلماش تو یوتیوب هست راحت میشه یاد گرفت
فعلا راه حل علمی ارائه نشده که هوشو افزایش بده فقط برخی روش ها تمرکزو میبره بالا -
من قبلا اینو زدم شد همین 154 ولی نه بخاطر اینکه باهوشم بلکه اولا این ازمون اینقد رایجه که همه چندباری دیدن
و فارغ از اون فقط قدرت الگو یابی رو سنجش میکنه نه هوش و ازمون ریون جزو ازمون های تقریبا منسوخه
دوما اینکه نابغه باید جزو خیلی کوچکی باشه ولی من تو همین انجمن ده تا نمره 154 دیدم که بازم ازمونو زیر سوال میبره
برای حل روبیکم فیلماش تو یوتیوب هست راحت میشه یاد گرفت
فعلا راه حل علمی ارائه نشده که هوشو افزایش بده فقط برخی روش ها تمرکزو میبره بالانوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Vadf خود روند الگو یابی ذهن رو فعال میکنه
ما به دنبال راه هایی هستیم که بتونیم حداقل یکم فعالیت ذهن رو بیشتر کنیم -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_yp در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
داشتن آی کیو زیاد فقط تنهاتر تون میکنه و توقع ها رو میبره بالا
دیدم که میگمالبته حتی تخصصی ترین آزمون ها هم نمیتونن درصد آی کیو رو تشخیص بدن، چه برسه به این تستا
ولی میشه بگین چرا -
Bio میدونین اگه این طور تست ها، تو مقطع پیش دبستانی و دبستان از بچه ها گرفته بشه، چقدر خوب میشه؟ چقدر رقابت های نا سالم حذف میشه؟
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط binam انجام شده@سما-نویدفر در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
Bio میدونین اگه این طور تست ها، تو مقطع پیش دبستانی و دبستان از بچه ها گرفته بشه، چقدر خوب میشه؟ چقدر رقابت های نا سالم حذف میشه؟
آره میدونم. اینطوری مردم بچه هاشون رو بعد از تولد میبردن کلاس تا نابغه بشن. گاج هم کتاب iq به توان مثبت بی نهایت رو منتشر میکرد.
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
این آزمونا دقیق نیستن، ارزش و توانایی شما بالا تر از این حرفاست
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سما-نویدفر در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
مشکل نظام آموزشی ما این نیست، البته فکر کنم تو نظام جدید روند بهتری رو در پیش گرفته باشن
-
@golenarges در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
.
.
.عکس کارنامه هارو بزارین اگه دوست داشتین،
خیلی اسپم ندین جناب مدیر میان دعوامون میکننتوی چند روز آینده فرمولای روبیکو میزارم
من کوچولو بودم یه روبیکو داشتم یه دونه یه دونه بهمش میزدم درسش می کردم بعد یه جوری بهمش زدم که تا آخر عمرش همون جوری موند
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط آمـاج انجام شدهBio در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
@golenarges در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
.
.
.عکس کارنامه هارو بزارین اگه دوست داشتین،
خیلی اسپم ندین جناب مدیر میان دعوامون میکننتوی چند روز آینده فرمولای روبیکو میزارم
من کوچولو بودم یه روبیکو داشتم یه دونه یه دونه بهمش میزدم درسش می کردم بعد یه جوری بهمش زدم که تا آخر عمرش همون جوری موند
خواهر زاده منم دقیقا همینکارو میکنه
، من روبیک رو دوست دارم چون هرچند از روی فرمول باشه ولی بعد از یه مدت دیگه با فرمول نمیتونین کار کنین و طبق روالی که ملکه ذهن شده پیش میرین
واین هم باعث کارکرد مغز میشه هم تمرکز -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi خیلی زشته خیلی هیچ وقت پی این نباشید ببینید هوشتون چقدره هیچوقت همیشه دنبال زحمت باشید هوش به تنهایی ببخشیدا ببخشیدا هیچ غلطی نمیتونه کنه ادم کند هوشم اگر تلاش کنه میتونه بهترین بزرگ ترین فرد بشه اینو میشه تو ژاپنیا دید همشون دنبال کارتلاشن ولی ایرانی ها با اینکه هوششون خیلی خیلی بیشتر اوناس ولی به پاشون اصلا نمیرسن به هیچ وجه چون اوناواقعا تلاش میکنن سعی کنید اصلا نرید پی هوشتون ببینید چنده همچین چیزای چرت پرت تلاشتون رو کنید فقط تلاش البته تلاشم باید درست باشه
-
@Amir-Bernousi خیلی زشته خیلی هیچ وقت پی این نباشید ببینید هوشتون چقدره هیچوقت همیشه دنبال زحمت باشید هوش به تنهایی ببخشیدا ببخشیدا هیچ غلطی نمیتونه کنه ادم کند هوشم اگر تلاش کنه میتونه بهترین بزرگ ترین فرد بشه اینو میشه تو ژاپنیا دید همشون دنبال کارتلاشن ولی ایرانی ها با اینکه هوششون خیلی خیلی بیشتر اوناس ولی به پاشون اصلا نمیرسن به هیچ وجه چون اوناواقعا تلاش میکنن سعی کنید اصلا نرید پی هوشتون ببینید چنده همچین چیزای چرت پرت تلاشتون رو کنید فقط تلاش البته تلاشم باید درست باشه
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhossin 404
سلام. این یک دیدگاه غلط هست که ایرانی ها فکر میکنن هوششون بالاست. طبق ازمون های معتبر دنیا و بررسی های انجام شده فکر کنم ژاپن جز 5 کشور اول با ای کیو بالا بود. ایران هم رتبش خیلی پرت بود. -
hossin 404
سلام. این یک دیدگاه غلط هست که ایرانی ها فکر میکنن هوششون بالاست. طبق ازمون های معتبر دنیا و بررسی های انجام شده فکر کنم ژاپن جز 5 کشور اول با ای کیو بالا بود. ایران هم رتبش خیلی پرت بود.نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danter-group در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
hossin 404
سلام. این یک دیدگاه غلط هست که ایرانی ها فکر میکنن هوششون بالاست. طبق ازمون های معتبر دنیا و بررسی های انجام شده فکر کنم ژاپن جز 5 کشور اول با ای کیو بالا بود. ایران هم رتبش خیلی پرت بود. -
@Danter-group در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
hossin 404
سلام. این یک دیدگاه غلط هست که ایرانی ها فکر میکنن هوششون بالاست. طبق ازمون های معتبر دنیا و بررسی های انجام شده فکر کنم ژاپن جز 5 کشور اول با ای کیو بالا بود. ایران هم رتبش خیلی پرت بود.
مقایسه ضریب هوشی ملل مختلف.نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط binam انجام شده@Danter-group
ضریب هوشی یا IQ یکی از فاکتورهایی است که برای کمّیسازی هوشمندی انسان تعریف شده است. به زبان آماری، آی کیو یک عدد با توزیع نرمال، با میانگین ۱۰۰ و انحراف معیار ۱۵ است. لذا حدود دو سوم افراد دارای ضریب هوشی بین ۸۵ تا ۱۱۵ هستند. از نظر تعریف نیز، این عدد عبارت است از، حاصل تقسیم سن عقلی بر سن بیولوژیکی، ضرب در صد. یعنی، یک فرد ۲۰ ساله، اگر به اندازه یک فرد ۲۰ ساله عاقل باشد، ضریب هوشی او، ۱۰۰ است؛ اما اگر سن عقلی او، ۲۲ باشد، ضریب هوشی وی، ۱۱۰ خواهد بود. البته، روند محاسبه سن عقلی، موضوعی بسیار پیچیده و تخصصی است، که نه من دانش آن را دارم و نه اینجا مجال پرداختن به آن وجود دارد.باور عمومی در میان ایرانیان و بسیاری از کشورهای توسعه نیافته این است که ضریب هوشی بالایی دارند و یکی از باهوشترین ملل دنیا هستند. اما آیا واقعا همین طور است؟ در این مقاله [+] از ویکیپدیا، به سه آمار مختلف و مستقل اشاره شده است، که متفقا در همه آنها، ایران و کشورهای خاورمیانه، در رده کشورهای میانی طبقهبندی میشوند و متوسط IQ برای شهروندان این کشورها، در حدود ۸۵ الی ۹۰ است. تصویر همین نوشته نیز، نقشهای است که در کتاب IQ and Global Inequality، نوشته «ریچارد لین» آمده است. فرضیه باهوش بودن ملت ایران، یک موضوع کاملا غلط است و هیچ مبنا و ریشه علمی ندارد.
به زعم من، برای پی بردن به این موضوع، نیازی به خواندن کتب تخصصی و یا بررسی آمار و ارقام نیست. همین دو روز پیش، در بازی ایران و چین، کمک داور با ابتکار یک یا چند هم وطن، مصدوم شد؛ مصدومیتی که حتما عواقب سنگینی برای تیم ملی ایران خواهد داشت. یا در بازی اخیر استقلال تهران و السد قطر، لیزر انداختن تماشاگری روی صورت ژاوی، نهایتا منجر به تصویب جریمه ۵۱ هزار دلاری برای ایران شد. یا مثلا، جایی که ما میتوانستیم از عربستان سعودی امتیاز بگیریم، عدهای با حمله به سفارات این کشور، ایران را در موضع ضعف قرار دادند. این رفتارها، نشانه هر چه باشد، قطعا نشانه هوشمندی نیست.
تلخ است، اما واقعیت دارد که سن عقلی متوسط در جامعه ما، در مقایسه با سن بیولوژیکی به مراتب پایینتر است. همین موضوع، باعث ایجاد فجایع ادامهدار در چهارشنبه سوری پایان سال، سفرهای نوروزی، صفحه اینستاگرام سلبریتیهای خارجی و مسابقات ورزشی است. اینها یعنی ما غرق در یک غرور کاذب هستیم و تا زمانی که نخواهیم وجود مشکل را بپذیریم، طبعا راه حلی هم برایش نخواهیم داشت.
منبع : وبلاگ دکتر کلامی هریس
-
@Amir-Bernousi در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:
این آزمونا دقیق نیستن، ارزش و توانایی شما بالا تر از این حرفاست
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Golenarges
برام اهمیتی ندارهچون فهمیدم استعداد و هوش تو موفقیت تاثیر زیادی ندارن، تلاش مهم ترین قسمت زندگی یه ادمه
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سوءتفاهم ایجاد نشه، این تاپیک برای این نیست که بگیم کی از کی باهوش تره،
متاسفانه ما ذهنمون رو خیلی تنبل بار آوردیم اینجا رو راه انداختیم تا با یه سری کار های ساده فقط یکم نه خیلی بتونیم جبران مافات کنیم وگرنه اصلا ما باهوشم که باشیم بدون عمل هیچ فایده ای نداره
.
.
من به شخصه هدفم از این تاپیک واقعیت این جمله بود:موفقیت در زندگی، مرهون ارادست، نه مغز
اقبال لاهوری