-
@mahta-kamali تا نپنداری که بعد از چشم خواب آلود تو / تا برفتی خوابم اندر چشم بیدار آمده ست
سعدیMohsen Taheri
تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید
دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید -
SEPEHR ALIZADEH
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشتنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mohsen Taheri
تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید
دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آیدنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@mahta-kamali درد ما را نیست درمان الغیاث / هجر ما را نیست پایان الغیاث
اوه اوه اوه... -
@mahta-kamali درد ما را نیست درمان الغیاث / هجر ما را نیست پایان الغیاث
اوه اوه اوه...نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri ثانیه ها در پی هم میروند
نیست کسی در پی آنها رود
-
Mohsen Taheri ثانیه ها در پی هم میروند
نیست کسی در پی آنها رود
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دوش %(#ff0000)[چه خورده ای] دلا راست بگو نهان مکن/ چون خمشان بی گنه روی بر آسمان مکن
-
SEPEHR ALIZADEH دوش %(#ff0000)[چه خورده ای] دلا راست بگو نهان مکن/ چون خمشان بی گنه روی بر آسمان مکن
Mohsen Taheri
نیست در عالم ز هجران تلخ تر
هر چه خواهی کن و لیک آن نکن -
Mohsen Taheri
نیست در عالم ز هجران تلخ تر
هر چه خواهی کن و لیک آن نکننوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده@mahta-kamali نیزه و شمشیر و گیوه پس چرا کاری نکرد
دشمن اندیشه بد آخر چرا زاری نکرد
پیرو حرف تو هستم ای که نامت حافظ است
عاقبت روزی بیابیم کام را ما بارز است
س.فرخ -
@mahta-kamali نیزه و شمشیر و گیوه پس چرا کاری نکرد
دشمن اندیشه بد آخر چرا زاری نکرد
پیرو حرف تو هستم ای که نامت حافظ است
عاقبت روزی بیابیم کام را ما بارز است
س.فرخSEPEHR ALIZADEH
تو عهد كرده ای كه كشانی به خون مرا
من جهد كرده ام كه به عهدت وفا كنی -
SEPEHR ALIZADEH
تو عهد كرده ای كه كشانی به خون مرا
من جهد كرده ام كه به عهدت وفا كنینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali یک قطره چشیدیدم زمینای محبت
گشتیم فنا زدریای محبت
-
@mahta-kamali یک قطره چشیدیدم زمینای محبت
گشتیم فنا زدریای محبت
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH تو را بر در نشاند او به طراری که می آید /تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
گرفتی منظورشو؟؟ -
SEPEHR ALIZADEH تو را بر در نشاند او به طراری که می آید /تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
گرفتی منظورشو؟؟این پست پاک شده! -
SEPEHR ALIZADEH تو را بر در نشاند او به طراری که می آید /تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
گرفتی منظورشو؟؟نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri دیوان شعر فرخ بعد از تو حزن و اندوه
تابید ولیکن امروز خورشید بر غمین شد
س.فرخ -
Mohsen Taheri دیوان شعر فرخ بعد از تو حزن و اندوه
تابید ولیکن امروز خورشید بر غمین شد
س.فرخSEPEHR ALIZADEH در دايره قسمت ما نقطه ی تسليميم لطف آنچه تو انديشی حكم آنچه تو فرمایی
-
SEPEHR ALIZADEH در دايره قسمت ما نقطه ی تسليميم لطف آنچه تو انديشی حكم آنچه تو فرمایی
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده@mahta-kamali یاد باد آن روزگاران یاد باد
فک کردم مصراع اوله، زدم تو نت
شرمنده من دیگه ی ندارم -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali یک همدم با وفا ندیدم جز درد / یک مونس نامزد ندارم جز غم
-
@mahta-kamali یک همدم با وفا ندیدم جز درد / یک مونس نامزد ندارم جز غم
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri مدعی خواست که آید به تماشاگه راز / دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد
-
Mohsen Taheri مدعی خواست که آید به تماشاگه راز / دست غیب آمد و بر سینه ی نامحرم زد
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهMohsen Taheri در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد / عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
-
Mohsen Taheri در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد / عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهMohsen Taheri داری کشم بر حلق خود تا بر کنم خود را ز خود
داری ز لیف عالمی، علمی بر این نا عالمی
س.فرخ
خدافس -
Mohsen Taheri داری کشم بر حلق خود تا بر کنم خود را ز خود
داری ز لیف عالمی، علمی بر این نا عالمی
س.فرخ
خدافسنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH یک دو مثقال خریت ز خران چیزی نیست / آدمی هست که الحق دو سه خروار خر است
ابوالقاسم حالت -
SEPEHR ALIZADEH یک دو مثقال خریت ز خران چیزی نیست / آدمی هست که الحق دو سه خروار خر است
ابوالقاسم حالتMohsen Taheri
تا تو مراد من دهی كشته مرا فراق تو
تا تو به داد من رسي، من به خدا رسيده اممنظور از به خدا رسیدن فوت کردنه؟