-
@ஜஇዢЯஇ
یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم
در میان لاله و گل آشیانی داشتیمنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده
نه می خواستم ببینم صبر کنم برای جواب دادن یا نه -
دریا دریایی من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده
نه می خواستم ببینم صبر کنم برای جواب دادن یا نهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ஜஇዢЯஇ همای اوج سعادت به دام ما افتد
اگر تورا گذری بر مقام ما افتد -
@ஜஇዢЯஇ همای اوج سعادت به دام ما افتد
اگر تورا گذری بر مقام ما افتدنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من / سرو خرامان منی ای رونق بستان من
-
@R-Nil-par دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من / سرو خرامان منی ای رونق بستان من
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
نظربه سوره نور است و دل به آیه فتح
به فال روی تو چون واکنند قرآن راحافظ
-
@R-Nil-par دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من / سرو خرامان منی ای رونق بستان من
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نقش پیری را ز آب و رنگ ها نتوان زدود
در زمستان برف رسوا بر سر هر بام بود
-
Mohsen Taheri
نظربه سوره نور است و دل به آیه فتح
به فال روی تو چون واکنند قرآن راحافظ
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
منو ساقی بهم سازیم وبنیادش بر اندازیم -
دریا دریایی اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
منو ساقی بهم سازیم وبنیادش بر اندازیمنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@R-Nil-par مرا ز دل خبر رسد ز راحتم اثر رسد / سحرگهی که در رسد نسیم دلگشای
سجع در شعر -
@R-Nil-par مرا ز دل خبر رسد ز راحتم اثر رسد / سحرگهی که در رسد نسیم دلگشای
سجع در شعرنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
یارا بهشت، صحبت یاران همدم است
دیدار یار نامناسب، جهنم است -
Mohsen Taheri
یارا بهشت، صحبت یاران همدم است
دیدار یار نامناسب، جهنم استنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهدریا دریایی تیر قدی، کمان کشی، زهر رخی و مهوشی / جانت فدا که بس خوشی جان و جهان کیستی؟
خاقانی
دوستان اون بیت قبلی یه"تو" آخرش داشت یادم رفت!!!دریا دریایی نفهمید حیف! -
دریا دریایی تیر قدی، کمان کشی، زهر رخی و مهوشی / جانت فدا که بس خوشی جان و جهان کیستی؟
خاقانی
دوستان اون بیت قبلی یه"تو" آخرش داشت یادم رفت!!!دریا دریایی نفهمید حیف!نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب بخیر دوستان کاش مجالی بود بیشتر در کنارتون میبودم ولیکن مقدور نیست دیگه
بحق شش ماهه ابی عبدلله که شب شهادتش هم هست
هیچ دلی مغموم نباشه و هیچ دیده ای گریون
مگر به سوگ اهل بیت (ع)
یا علی -
دریا دریایی تیر قدی، کمان کشی، زهر رخی و مهوشی / جانت فدا که بس خوشی جان و جهان کیستی؟
خاقانی
دوستان اون بیت قبلی یه"تو" آخرش داشت یادم رفت!!!دریا دریایی نفهمید حیف!نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یا بزن سیلی به رویم یا نوازش کن سرم
در دو حالت چون رسم بر دست تو میبوسمش -
خاقانی
دوستان اون بیت قبلی یه"تو" آخرش داشت یادم رفت!!!دریا دریایی نفهمید حیف!نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
برادر خو درست شعر بنویس
گیج شدم رفت -
Mohsen Taheri یا بزن سیلی به رویم یا نوازش کن سرم
در دو حالت چون رسم بر دست تو میبوسمشنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@Miss-Joker شهره ی شهر مشو تا ننهم سر در کوه / شور شیرین منما تا نکنی فرهادم
اشکال نداره فقط منم خودم ندیدم تا زمانش گذشت
خدا نگه دار @R-Nil-par -
@Miss-Joker شهره ی شهر مشو تا ننهم سر در کوه / شور شیرین منما تا نکنی فرهادم
اشکال نداره فقط منم خودم ندیدم تا زمانش گذشت
خدا نگه دار @R-Nil-parنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
اشکال نداره فقط منم خودم ندیدم تا زمانش گذشتمن عاشقمو دلم ب اوگشته تباه
عاشق نبود ز عیب معشوق اگاه -
Mohsen Taheri در " مشاعره " گفته است:
اشکال نداره فقط منم خودم ندیدم تا زمانش گذشتمن عاشقمو دلم ب اوگشته تباه
عاشق نبود ز عیب معشوق اگاهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker
هر که نان از عمل خويش خورد
منت حاتم طايي نبرد -
@Miss-Joker
هر که نان از عمل خويش خورد
منت حاتم طايي نبردنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی درد ما را نیست درمان الغیاث / هجر ما را نیست پایان الغیاث
-
دریا دریایی درد ما را نیست درمان الغیاث / هجر ما را نیست پایان الغیاث
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri ثانیه ها در پی هم میروند
نیست کسی در پی انها رود -
Mohsen Taheri ثانیه ها در پی هم میروند
نیست کسی در پی انها رودنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Joker در بهای بوسه ای جانی طلب / می کنند این دلستانان الغیاث
-
@Miss-Joker در بهای بوسه ای جانی طلب / می کنند این دلستانان الغیاث
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شدهMohsen Taheri ثلاثین و ثلاثین و ثلاثین
به حق سوره طاها و یاسین