-
Vampire_Hunter اره به این بارون میگن چهل پسین تو ولات ما هم خیلی عالی بود 10 دقیقه خیابونو پر از آب کرد
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط Vampire_Hunter انجام شدهms96 sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter اره به این بارون میگن چهل پسین تو ولات ما هم خیلی عالی بود 10 دقیقه خیابونو پر از آب کرد
اره اتفاقن تو کوچه ما همه یه ظرف گرفته بودن دستشون داشتن جم میکردن
-
توکل علی الله
ms96 sad96
خیلی آیه ی خوبیه
عاشقشم
یادمه نزدیکای اومدن نتایج قرآنو باز کردم این آیه اومد -
ms96 sad96
خیلی آیه ی خوبیه
عاشقشم
یادمه نزدیکای اومدن نتایج قرآنو باز کردم این آیه اومدنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط Vampire_Hunter انجام شدهM.an خب نتیجه چی شد ?
-
ms96 sad96
خیلی آیه ی خوبیه
عاشقشم
یادمه نزدیکای اومدن نتایج قرآنو باز کردم این آیه اومدنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an
ما شانس نداریم...قران رو هم باز کنیم ها..فقط ایه هایی که خدا میگه پدرتونو در میارم پدر سوخته ..میاد واسه ما...
البته امتحان نکردم...یه بارم شده امتحانش میکنم ببینم چی میاد -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کیا فکر میکنن رد میشن ؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
M.an
ما شانس نداریم...قران رو هم باز کنیم ها..فقط ایه هایی که خدا میگه پدرتونو در میارم پدر سوخته ..میاد واسه ما...
البته امتحان نکردم...یه بارم شده امتحانش میکنم ببینم چی میادنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an
البته امتحان نکردم...یه بارم شده امتحانش میکنم ببینم چی میادمن یه سری باز کردم...
ایه اومد : آیا پند نمیگیرید ؟ -
M.an خب نتیجه چی شد ?
Vampire_Hunter
وخداوند حافظ و مدافع انسان هست
شاید الان نتیجه ای که باید رو نمی بینم اما وقتی میدونی کسی داره ازت حفاظت میکنه دفاع می کنه ازت دلت رو می سپری به خودش و فقط کار خودتو می کنی
...... -
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an
البته امتحان نکردم...یه بارم شده امتحانش میکنم ببینم چی میادمن یه سری باز کردم...
ایه اومد : آیا پند نمیگیرید ؟نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an
ایه اومد : آیا پند نمیگیرید ؟و باید که رستگار شوید :|
-
کیا فکر میکنن رد میشن ؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96
من نمیخوام ریا بشه.....ولی من رد میشم!!هیجان داره نامصب -
M.an
ایه اومد : آیا پند نمیگیرید ؟نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an
ایه اومد : آیا پند نمیگیرید ؟نمیگیرید دیگه..یکار کنیم..نمیگیرید(مثلا من پند گیرنده هستم )
-
Vampire_Hunter
شاید الان نتیجه ای که باید رو نمی بینم اما وقتی میدونی کسی داره ازت حفاظت میکنه دفاع می کنه ازت دلت رو می سپری به خودش و فقط کار خودتو می کنی
......نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter
......ایشالله مهندسی MBA شریف
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آدم جدی هستم
چرا میخندم .......
وقتی دارم صحبت جدی میکنم کسی شوخی کنه عصبانی میشمبه مشکل برمیخوری...اخه بیش 90 درصد ملت دنبال مسخره بازین
بری اینستا و تل متوجه میشیVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آدم جدی هستم
چرا میخندم .......
وقتی دارم صحبت جدی میکنم کسی شوخی کنه عصبانی میشمبه مشکل برمیخوری...اخه بیش 90 درصد ملت دنبال مسخره بازین
بری اینستا و تل متوجه میشیترجیح میدم با اون 10 درصد بیشتر در ارتباط باشم اون 10 درصد اگا مسخره بازی دربیارن حرص آدم در میاد وگرنه از بقیه که...
-
Vampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آدم جدی هستم
چرا میخندم .......
بری اینستا و تل متوجه میشیترجیح میدم با اون 10 درصد بیشتر در ارتباط باشم اون 10 درصد اگا مسخره بازی دربیارن حرص آدم در میاد وگرنه از بقیه که...
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آدم جدی هستم
چرا میخندم .......
اون 10 درصد تو ایران نیستن من فقط چون ایرانین حسابشون کردم
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[+]
گیاهی / فیزیک جلسه 2 مغناطیس / پدیده فتو .. اومد . -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده
بچه ها اگه ناخواسته ناراحتتون کردم ... حلالم کنید :"
ایشالا همتون موفق باشین
خدانگهدارتون -
آدم جدی هستم
چرا میخندم .......
اون 10 درصد تو ایران نیستن من فقط چون ایرانین حسابشون کردم
میرویم پیششان
-
ایشالا همتون موفق باشین
خدانگهدارتوننوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها از ناخواسته ناراحتتون کردم ... حلال کنید
حلال میکنم
-
ایشالا همتون موفق باشین
خدانگهدارتوننوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها از ناخواسته ناراحتتون کردم ... حلال کنید :"
ایشالا همتون موفق باشین
خدانگهدارتون
%(#ff0000)[+]
خدانگهدارتون .