-
fateme moosavi 0
nejor yazim?تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید...............باشه
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتیم اذر بایجانی حرف میزدیم
-
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
reza farajzade1974 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
nejor yazim?
Siz azərbaycanlısınız
فیلم یاد گرفتم
-
داشتیم اذر بایجانی حرف میزدیم
fateme moosavi 0 بچه کجایی؟
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته ایشون اذر بایجانی حرف میزدند ...تازه فهمیدم...من ترکی استانبلی حرف میزدم
-
fateme moosavi 0 بچه کجایی؟
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 مشهد
-
دسخوش ... چطور یاد گرفتی
-
دسخوش ... چطور یاد گرفتی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 دیگه...کره ای هم بلدم
-
خوبه....
-
دسخوش ... چطور یاد گرفتی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 ..من اشتباه معنی میکردم چون شما اذر بایجانی حرف میزدید
-
خوبه....
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 من داشتم ترکی استابل حرف میزدم
-
اشکال نداره من جفتش بلدم ... خراب شده قاطی میکنم باهم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
شرمنده
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 شما از کجا هستید/؟
-
reza farajzade1974 شما از کجا هستید/؟
fateme moosavi 0 قزوین
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza farajzade1974 شما چه طور یاد گرفتید؟
-
فیلم
-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اها..