-
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من:EXO - Call Me Baby
-
0-0ftm هی
کدوم از اهنگاشون رو دوس داری؟نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 لاو می رایت
لوتو و آبسشن اینارو بیشتر میدوست -
fateme moosavi 0 لاو می رایت
لوتو و آبسشن اینارو بیشتر میدوستتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm لاو میرایتم قشنگه...با گرگ
-
0-0ftm لاو میرایتم قشنگه...با گرگ
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 ارهههه
-
fateme moosavi 0 ارهههه
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm تا به حال از بی تی اسم گوش دادی؟
-
0-0ftm تا به حال از بی تی اسم گوش دادی؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 ی بار فک کنم گوش دادم
ولی یادم نیس اسم اهنگشونو
همین ک رتبه ش خیلی خوب شد بود فک کنم -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من یبار دیگه با گوشی رفتم تو سایت
تو قسمت ویرایش
ولی هیچیو تغییر ندادم و مث قبل ذخیرهاش کردم
الان این کد واسه من نیومده
چ کنم؟!
@Amir-Bernousi
اکالیپتوس
میشه لطفا کمک کنیدنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من یبار دیگه با گوشی رفتم تو سایت
تو قسمت ویرایش
ولی هیچیو تغییر ندادم و مث قبل ذخیرهاش کردم
الان این کد واسه من نیومده
چ کنم؟!
@Amir-Bernousi
اکالیپتوس
میشه لطفا کمک کنید -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چن دقه پیش تو جاده یه منظره خیلی خیلی دلبر و چشم نوازی از خورشید و یکم جلوتر ماه دیدم خیلیییی عالی و قشنگ بود
همون لحظه گوشی خاموش شد /: -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب وقت تنگی نفس
و دلتنگی
چرا دیر رسیدم اخه -
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام علیکم...
-
عااطفه در چطوری با آلا آشنا شدید ؟؟ چند ساله ک با آلا درس میخونید ؟؟؟ گفته است:
من از 3 سال پیش با الا اشنا شدم
از طریق عموم
تو فکر کنکور بودم
در مورد معلمای کنکور با عموم حرف میزدم
اینکه طول میکشه تموم کنن درسا رو ...تازه مگه چقد دبیرایی که هستن خوبن و.....از این جور درد و دلا دیگه
عمومم مهندس کامپیوتر کلن سر و کارش با کامپیوتر...بهم گف یه سایت اموزشی هس فیلماش میدم برو ببین ..اگه خوشت اومد دان کن
منم گفتم احتمالا اگه رایگان باشه یا جنبه تبلیغ داره یا جنبه چن جلسه برا تعریف از معلما
خلاصه نرفتم سراغش
تا اینکه بابام فیلمای اقای پازوکی دید و گف یه دبیر زیست داره عااااااالی ...بیا تغییر رشته بده تجربی با این استاد زیست بخون
بعد دیگه فیلما ی اقای پازوکی رو که دیدم هم از تدریسشون خوشم اومد ..هم از اخلاقشون.....مخصوصا عصبانی که میشدن خیلی بانمک میشدن
تا الان که دیگه اینجام و همچنان استفاده میکنم ...به دوستای ریاضیمم معرفی کردم اینجا رو اونا الان همشون تو یه رشته خوب و یه جای خوب قبول شدهنشما باید الان دکتر شده باشد . با این تدریس خیلی وقت پیش آشنا بودن لایق دکتر شدن هست :smiling_face_with_open_mouth:
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحنا سلام. الان تو چه مقطعی هستید؟!
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شدیدا حس کنی بیادته
من پر حس و حال خوبم الان ... -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط Zahra Zahra 0 انجام شدهAmin Mojarradi در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
:/// کو اسپم؟ دستم خورد رو نقل قول دوبارع اومد...مگع مریضم اسپم بدم ...چرا ریپ نزنم:/
همین پیام خودش اسپمه
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده