-
سلام
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 سلااااااامممممم
-
سلام
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 سلام زهرا حانم خوبی
-
یه معلم زبان داریم میگه وقتی چیزی نمیدونی
اگر حرف نزنی شاید فکر کنن که دیونه ای ولی وقتی حرف میزنی مطمعا میشن که دیونه ایMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اگر حرف نزنی شاید فکر کنن که دیونه ای ولی وقتی حرف میزنی مطمعا میشن که دیونه ایاینو همیشع به من سر کلاس زبان میگفت و من دیگع قدری سکوت کردم سر کلاسش که دیگه واقعا مطمعن شد دیونم تو درس زبان وواقعا هم همین جوره
-
Zahra Taghizadeh 0 سلام زهرا حانم خوبی
@bahar-khanoom مرسی خوبم
تو چطوری خوبی؟؟ -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh بیا بغل خودم
-
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اگر حرف نزنی شاید فکر کنن که دیونه ای ولی وقتی حرف میزنی مطمعا میشن که دیونه ایاینو همیشع به من سر کلاس زبان میگفت و من دیگع قدری سکوت کردم سر کلاسش که دیگه واقعا مطمعن شد دیونم تو درس زبان وواقعا هم همین جوره
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar به قول سید بشیر حسینی دیوونه واسه دهه هفتاد به بعد فش نیس،یجور تعریفه
-
Zahra Taghizadeh 0 سلااااااامممممم
@behnaz-hajizadeh چطوری خوبی؟؟
-
Mohammad Afshar به قول سید بشیر حسینی دیوونه واسه دهه هفتاد به بعد فش نیس،یجور تعریفه
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mohammad Afshar به قول سید بشیر حسینی دیوونه واسه دهه هفتاد به بعد فش نیس،یجور تعریفه
ووووویییی
-
@bahar-khanoom مرسی خوبم
تو چطوری خوبی؟؟نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 بخوبیت
-
@behnaz-hajizadeh بیا بغل خودم
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh اخه دلم برا بنده خدا تنگ شد هی قدیما عصر جدیدهم داشت
-
@behnaz-hajizadeh چطوری خوبی؟؟
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 مرسی خودت چطوری
-
دوستان فعلا
-
AMH خوش برفتی فعلا
برگام ریخ
داد 20
کلا 2 تا 20 داد تو کلاس -
@behnaz-hajizadeh اخه دلم برا بنده خدا تنگ شد هی قدیما عصر جدیدهم داشت
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom اهم
-
Zahra Taghizadeh 0 مرسی خودت چطوری
@behnaz-hajizadeh مرسی خوبم
-
دوستان فعلا
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 خدافس
-
واس چی سر درس و مشقتون نیستین
-
AMH خوش برفتی فعلا
برگام ریخ
داد 20
کلا 2 تا 20 داد تو کلاسنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 اوه مای گادددددد تبرییییکککککک....تبریک به تو تبریک به خودم تبریک به همه
شبیه هوشنگ تو شمدونی -
یه چیزی یاد گرفتم قابل توجه دکترای اینده به دردتون میخوره
اگر خار تو دستتون رفت و هر کار کردین نتونستین درش بیارن از موم داخل گوشتون بر دارید و بزنید روش بعد دو روز چرکی میکنه و خکدش در میاد