-
سلام
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 پ تو چرا انقد سلام میکنی
-
Zahra Taghizadeh 0 پ تو چرا انقد سلام میکنی
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Zahra Taghizadeh 0 برای دهمین بار سلام
sandiiii اره واقعا
یه کاری میکنم برای همون مجبورم زود زود اینجا پیام بدم چیز خاصی هم به ذهنم نمیرسه که بنویسم -
sandiiii اره واقعا
یه کاری میکنم برای همون مجبورم زود زود اینجا پیام بدم چیز خاصی هم به ذهنم نمیرسه که بنویسمنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii اره واقعا
یه کاری میکنم برای همون مجبورم زود زود اینجا پیام بدم چیز خاصی هم به ذهنم نمیرسه که بنویسمهرچیزی بگو ولی سلام بیشتر از یبار مزهش میپره
-
sandiiii خیلی برام جالبه ک حتی بابام هم با شیمی لجه.....
داشتم از شیمی مینالیدم که بهم گفت:برو ی فکری ب حال خودت بردار...من هم خودم ب زور نمره قبولی توی شیمی گرفتم:| اسم شیمی رو دیگه جلوی من نیار...
ودر این لحظه ی باشکوه زینبی با دلی اندوهگین ب اینجا می آید تا دل خود را خالی کند.........:(نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
داشتم از شیمی مینالیدم که بهم گفت:برو ی فکری ب حال خودت بردار...من هم خودم ب زور نمره قبولی توی شیمی گرفتم:| اسم شیمی رو دیگه جلوی من نیار...
ودر این لحظه ی باشکوه زینبی با دلی اندوهگین ب اینجا می آید تا دل خود را خالی کند.........:(از فیزیک که بهتره
-
Zahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii اره واقعا
یه کاری میکنم برای همون مجبورم زود زود اینجا پیام بدم چیز خاصی هم به ذهنم نمیرسه که بنویسمهرچیزی بگو ولی سلام بیشتر از یبار مزهش میپره
sandiiii باشه
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ودر این لحظه ی باشکوه زینبی با دلی اندوهگین ب اینجا می آید تا دل خود را خالی کند.........:(خب بزار من یچی بهت بگم:)
منم از شیمی متنفررر بودم
خیلییی زیاد
ولی بعدش جوری شد که بالاترین نمرهی من شد شیمی
عشقم شد شیمی
وقت بزار واسش:)
شیمی اینقد مهربونه که اگ یه قدم بری سمتش صد قدم میاد
سمتت()
یه چیزی باید توش پیدا کنی تا بش علاقمند بشی
مثلا من عاشق معلممون شده بودم بخاطر همین شیمی میخوندم:))نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii واااااااااااااااااااااااااای چ جالب
منم اگه تاحالا تحمل دارم میکنم و کتاب شیمی را به سوی سطل زباله پرتاب نمیکنم فقط ب خاطر معلممون هست......ازبس ک خوبه
ولی میدونی خیلیییییییییییییییییییییییییی سخته......مگه خداست ک اگه ی قدم بری سمتش صد قدم برات بیاد!!!
-
sandiiii باشه
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 بگو درود زهو
-
sandiiii باشه
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sandiiii ناراحت شدی؟؟
-
ودر این لحظه ی باشکوه زینبی با دلی اندوهگین ب اینجا می آید تا دل خود را خالی کند.........:(از فیزیک که بهتره
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz آقا نگوووووووووووووو
درود بر شرف فیزیک -
mahla bpz آقا نگوووووووووووووو
درود بر شرف فیزیکنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اییی اوووووق
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz
فیزیک زندگیه.......... -
sandiiii واااااااااااااااااااااااااای چ جالب
منم اگه تاحالا تحمل دارم میکنم و کتاب شیمی را به سوی سطل زباله پرتاب نمیکنم فقط ب خاطر معلممون هست......ازبس ک خوبه
ولی میدونی خیلیییییییییییییییییییییییییی سخته......مگه خداست ک اگه ی قدم بری سمتش صد قدم برات بیاد!!!
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نمیدونم رشتت چیه
ولی خب شیمی تو کنکور خیلی تاثیر داره
امسال ک دیگ ترکوند:/
هردرسی که ازش بدت بیاد تا بهش علاقمند نشی نمیتونی توش موفق بشی
به این فک کن که چندسال دیگ بعد کنکورت باید یه کتابای تخصصی و با حجم بیشتر بخونی که کتابای دبیرستان در برابرشون هیچی نیستن
پس واقن ارزش داره بخاطر همین کتابا به هدفت نرسی؟!:)- نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
- نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
-
mahla bpz
فیزیک زندگیه..........نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد آره واقعن فیزیک خیلییییییییییییی بهتر از شیمی هس
-
sandiiii ناراحت شدی؟؟
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii ناراحت شدی؟؟
ن بابا من ک ناراحت نمیشم
فک کردم تو ناراحت شدی:) -
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا همهی درسا رو دوس دارم جز عربی
-
نمیدونم رشتت چیه
ولی خب شیمی تو کنکور خیلی تاثیر داره
امسال ک دیگ ترکوند:/
هردرسی که ازش بدت بیاد تا بهش علاقمند نشی نمیتونی توش موفق بشی
به این فک کن که چندسال دیگ بعد کنکورت باید یه کتابای تخصصی و با حجم بیشتر بخونی که کتابای دبیرستان در برابرشون هیچی نیستن
پس واقن ارزش داره بخاطر همین کتابا به هدفت نرسی؟!:)- نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii خب من رشتم ریاضیه و میدونم هم ک شیمی چقدر مهمه....
باشد ک رهایی یابم - نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
-
sandiiii خب من رشتم ریاضیه و میدونم هم ک شیمی چقدر مهمه....
باشد ک رهایی یابمنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii خب من رشتم ریاضیه و میدونم هم ک شیمی چقدر مهمه....
باشد ک رهایی یابمخب پس هم رشتهایم:)
آمین -
mahla bpz آقا نگوووووووووووووو
درود بر شرف فیزیکنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani یچی بگم شاید کمکت کنه...اگه با شیمی کنار نمیای یا خوب نمیتونی مسائلشو حل کنی از هر مبحثی اول چند تا سوال براشون ی نقشه مفهومی بنویس مثلا سوال گفته تو شرایط استاندارد از اینقد گرم فلان اینقد لیتر فلان محلول به دست میاد برو براش بنویس اول باید چیکار کنی مثلا اول گرم و باید به مول تبدیل کنی و....بعد بنویس که برا هر کودوم از چ فرمولی استفاده میکنی .ی چند تا اینجوری حل کن دستت راه میوفته بعد دیگه خوشت میاد از شیمی