-
ali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلی خری خیلی
تو دلم بود بگم بش ب این آدمی ک جلومه،زورمون نمیرسه،مجبوریم اینجا بگیم:||
اونم منفی 18 ش:/ البته من 23 م الان ولی خب شاید یکی اینجا زیر 18 باشه معنی بعصی چیزا ندونه بره تحقیق کنه بد شه،باس رعایت کرد -
خیلی خری خیلی
-
0-0ftm خیلی وقته اومده
-
zeinab dehghanireplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۴ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 اونوقت وقتی بهت میگم بیشعور بهم میگی چرا توهین میکنم؟؟؟؟؟
گفتم انسانیتت رو بیار روی کار..... -
-
اکالیپتوسreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۴ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 مهم نی /: ؟ من یادمه سر داروهای شما و بیماریتون خیلی نگران بود
پاشو برو تا سیا و کبودت نکردم بچه ی بی ادب=اااا -
Abolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bitsy
ببخشید من قصد بی ادبی نداشتماین چ حرفیه ....ممنون بابت اینکه حواستون هست ...منم میرم تایمم تموم شده روز خوبی داشته باشید
-
Bitsy داستان نیست و واقعیته اونقدر بی کار نیستم بیام واسه شما من داستان سر هم کنم و سرم و با شما ها مشغول کنم
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Bitsy on ۴ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bitsy
ببخشید من قصد بی ادبی نداشتم -
اکالیپتوس یک زنگ زدم اورژانس
دو هر چیش بشه مهم نی واسم -
Abolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bitsy
بچه ها شما اینقدر پست میزارید و آنلاینید و بعدش که از درس خوندن نتیجه نگرفتید ،عصبانی میشید و تقصیر رو دیگران میدونید .برید درس بخونیدا
ممنون بابت نگرانیتون
من تایم تفریحمه ک اومدم
نتیجه نگرفتم از درسام چرا باید گردن بقیه بندازم ؟
:))) -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Bitsy on ۴ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bitsy
بچه ها شما اینقدر پست میزارید و آنلاینید و بعدش که از درس خوندن نتیجه نگرفتید ،عصبانی میشید و تقصیر رو دیگران میدونید .برید درس بخونیدا
-
هممون نیاز به توجه داریم ...
-
Zahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جعبه قرص ها خالیه
انقدر ریلکس بودن و داستانن پشت سر هم کردن خودش جای تعجب داره ...!! مگ نه؟ll:
-
Zahra Taghizadeh 0 چن سالته ؟
چرا با ارامش نشستی اینجا تعریف میکنی ؟
الان کار درست چیه به نظرت تویی که پیششی و ماییی که دوریم ؟ -
جعبه قرص ها خالیه
-