-
3 ساله پشت هم داره سیل میاد و رئیس جمهور میاد میگه هول نشید
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi
-
zahra movahedizadeh دقیقااا معلم تو یه کلاس 1 ساعت و نیم چون من هیات امنایی درس میخونم ساعت مون تا 2 اینا بود تازه نصف درس رو میداد الان خدا شاهده تایم کلاسم 45 دقیقه شده درس رو کامل میدن خب این چه وضعشه بعد واس ما آنلاین بودن رو چک میکنن وگرنه نمیرفتم
بعدش تازه میام آلا که یاد بگیرم سوال هم میپرسی نفهمیدم میگه دوباره گوش کن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting از بس با گوشی کار کردم وضعم جوری شده که
وقتی دارم درس میخونم، هر چند ثانیه یکبار انگشتمو میزنم وسط صفحه ی کتاب که صفحش خاموش نشھـ !
#تباهیات!^^ -
@sani-painting خب الان که حضوری نیس زمانتون زیاده مطمعنا تایم تلفی زیاد دارید و موقع فیلم دیدن هزار جا سرک میکشید
اکالیپتوس نه والا
اره خب یه خوبی هم داره که مدرسه ام این وضع زمان آزاد بیشتری دارم ولی خب این زمان آزاد هم واس یادگیری میره ولی تایم استراحتم اینام رو خیلی خیلی کم کردم مشکلی هم ندارم زیادی چون هدفم رو خیلییی دوست دارم
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقدر تو گوشمون کردن حرف بزنین میکننتون تو گونی و از این چرت و پرتا که کارمون به اینجا کشیده
واقعا مردم صبورتر از ایران نداریم
-
@sani-painting از بس با گوشی کار کردم وضعم جوری شده که
وقتی دارم درس میخونم، هر چند ثانیه یکبار انگشتمو میزنم وسط صفحه ی کتاب که صفحش خاموش نشھـ !
#تباهیات!^^zahra movahedizadeh من چشمم دیگه نابود شد دارم کور میشم چون عینکی هم هستم احساس میکنم چشمم خیلی خشکه
پلکم میپره دیگه باید برم قطره بریزم تا کور نشدم
-
@sani-painting از بس با گوشی کار کردم وضعم جوری شده که
#تباهیات!^^المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شدهآره منم همینطور ولی من هر چند ثانیه یکبار چک می کنم کسی تو پیامرسان ها پیام نداده باشه ولی جالبه هر بار نگاه می کنم نمی دونم چرا از هر ۲۰ بار یک بار اونم شاید فقط یکبارش پیام اومده باشه.
-
zahra movahedizadeh من چشمم دیگه نابود شد دارم کور میشم چون عینکی هم هستم احساس میکنم چشمم خیلی خشکه
پلکم میپره دیگه باید برم قطره بریزم تا کور نشدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting منم فکر کنم باید برم عینکمو عوض کنم شماره چشمم رفته بالا....از ساعت ۷ تا ۱۲ تو گوشیم
️
-
@sani-painting بازم خوبه آلا برا شما فیلم زیاد داره.
برا من که انسانی هستم فقط ریاضی و عربی داره.
یازدهم انسانی.zahra movahedizadeh اره واقعا خداروشکر میکنم که آلا رو مدرسه مون معرفی کرد
بعد مدرسه مون میگفت برید اینا رایگانه من اولش باورم نمیشد بعد اومدم دیدم خیلی خیلیییی ذوق کردم خیلیییی
-
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه هواییه
قشنگ جون میده بری بیرون از کل مشکلات بیای بیرون :|
-
@sani-painting منم فکر کنم باید برم عینکمو عوض کنم شماره چشمم رفته بالا....از ساعت ۷ تا ۱۲ تو گوشیم
️
zahra movahedizadeh من چشمام استیگماته یادم نمیاد نمره اش رو ولی فکر کنم الان 100 شده
بدون عینک SD با عینک HD
عینک فقط با ماسک -
انقدر تو گوشمون کردن حرف بزنین میکننتون تو گونی و از این چرت و پرتا که کارمون به اینجا کشیده
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اللهم
یه معجزه که جبران تموم صبرامون باشه -
@infinitie-a تهران نارنجیه؟ من شنیدم هست
به نظرم بهتره هر کسی نمره واقعیش رو می گیره ولی خب تو این شرایط دوست ندارم برم چون علاوه بر اینکه کرونا هست میتونیم آنفولانزا یا سرما خوردگی هم بگیریم خب فقط کرونا نیست که
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به نظرم بهتره هر کسی نمره واقعیش رو می گیره ولی خب تو این شرایط دوست ندارم برم چون علاوه بر اینکه کرونا هست میتونیم آنفولانزا یا سرما خوردگی هم بگیریم خب فقط کرونا نیست که
من تهران نیستم که!
اهواز رو دارم میگم
اهواز نارنجیه،تهرانو نمیدونم -
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چند وقت دیگه عینک برف پاک کن دار هم میاد بیرون :|
کرونا اشتغال ایجاد کرد :|
-
چه هواییه
قشنگ جون میده بری بیرون از کل مشکلات بیای بیرون :|
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi آخ نگووووو انقدر دلم میخواد الان برم بیرون
-
-
چند وقت دیگه عینک برف پاک کن دار هم میاد بیرون :|
کرونا اشتغال ایجاد کرد :|
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط zahra movahedizadeh انجام شده@amir-bernousi خدایی خیلییییی سخته با عینک بخوای ماسک بزنی
مخصوصا موقع حرف زدن
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من تهران نیستم که!
اهواز رو دارم میگم
اهواز نارنجیه،تهرانو نمیدونم@infinitie-a آهان ممنون
-
تست هوش
زرنگ ها جواب بدن
علیرضا عفتی 2 قرص سمی نبوده و آب لیوان کسی که دزدیده شده سمی بوده؟
-
تست هوش
زرنگ ها جواب بدن
نوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط امیررضا فلاح نژاد انجام شدهعلیرضا عفتی 2 چون قربانی قرص رو با آب میخوره
ولی قاتل خالی خالی قورتش میده -
علیرضا عفتی 2 قرص سمی نبوده و آب لیوان کسی که دزدیده شده سمی بوده؟
@sani-painting
آفرین کاملاً دسته