-
علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
ولی این مدرسه اصلااا نمیشه شاید باور نکنید ولی ما حتی تحقیق ورزش داریم یعنی درس هایی که مهم نیستن هم من 3 یا 4 ساعت در هفته باید وقت رو بزارم خب خدایی تو کنکور نمیاد چه ارزشی داره
@sani-painting نه من روزی شاید یک یا نیم ساعت
ولی واقعا این تحقیقات زمان زیادی میبره
دقیقا ورزش
میپرسه از من محدوده ی سه ثانیه در والیبال چیست در سه صفحه ی A4 توضیح دهید. -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an سلام خسته نباشید میشه ی نگا ب پی وی بندازین ب کمک شما نیاز دارم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mr-fantastic
یکی از بچه ها قبلا یه تاپیک خوب در همین مورد زده بود
سرچ کنید میارهمرسی
چی سرچ بزنم؟ -
@sani-painting مثلا میگم تاریخ باز خوبه با تاریخ کشور آشنا شدن اینا خیلی خوب و مفیده و کلا لازمه ولی امتحان سخت نه یا مثلا میگیم این باشه ولی درسی مثل محیط زیست خدایی یعنی چی؟ خب ما که نمی خونیم اگر میخوان تو محیط زیست اشغال نریزیم و این حرفا خداروشکر من خدا رو شکر میکنم که جز اون افراد نیستم ولی به نظرم باید از کودکی تو ذهن بچه بگن
@sani-painting
من تجربیم ولی به تاریخ خیلی علاقه دارم جذابه
-
@m-an سلام خسته نباشید میشه ی نگا ب پی وی بندازین ب کمک شما نیاز دارم
Morteza Khodaie
سلام ممنون
نگاه می کنم -
Morteza Khodaie
سلام ممنون
نگاه می کنمنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an خیلی ممنون
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mr-fantastic
https://forum.alaatv.com/topic/12203/اموزش-پیشرفت-سریعتر-در-یادگیری-زبان-انگلیسی?_=1607710910189تشکر
-
اگر توجه کرده باشین درس هایی که ۱۰۰۰ تومان نمیرزن فعالیتشان از دروس اصلی و تخصصی بیشتر هست
-
اگر توجه کرده باشین درس هایی که ۱۰۰۰ تومان نمیرزن فعالیتشان از دروس اصلی و تخصصی بیشتر هست
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شدهعلیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جزوه محیط ما از فیزیک و شیمی بیشتر شدع
فک کنم آخر زمون شدع:| -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فک کنم آخر زمون شدع:|نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-fantastic شما اوضاعتون از ما وخیم تره که
جزوه م دارید؟؟
-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فک کنم آخر زمون شدع:|المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده@mr-fantastic
آره پدر من دبیر زیست شناسی هست که محیطش به درس انسان و محیط زیست هم میخوره میگه من به بچه ها برای دروس الکی گیر نمیدم مثلا سال پیش هم زیست یازدهم همم انسان و محیط زیستشون رو داشت بیشتر باهاشون زیست کار می کرد.
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mr-fantastic شما اوضاعتون از ما وخیم تره که
جزوه م دارید؟؟
تقریبا
مث آدم هم جزوه رو نمیدن
زنگ محیط که میشه دبیر40|50 متن رو که آماده کردع میزارع گروع":|":":"|: -
@mr-fantastic
آره پدر من دبیر زیست شناسی هست که محیطش به درس انسان و محیط زیست هم میخوره میگه من به بچه ها برای دروس الکی گیر نمیدم مثلا سال پیش هم زیست یازدهم همم انسان و محیط زیستشون رو داشت بیشتر باهاشون زیست کار می کرد.
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 اون وقت ما به انسان محیط میگیم به جا هفتاد دیقه نیم ساعت درس بده میگه نمیرسم
-
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mr-fantastic شما اوضاعتون از ما وخیم تره که
جزوه م دارید؟؟
تقریبا
مث آدم هم جزوه رو نمیدن
زنگ محیط که میشه دبیر40|50 متن رو که آماده کردع میزارع گروع":|":":"|:نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-fantastic ما ادبیاتمون اینجوریه بعدشم ازشون سوال میده
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط ali s 1 انجام شده
یکی به این بندع خدا بگه لزومی نداره حتما امشب به همه سوالا پاسخ بدی
خودشو هلاک کرد
عاقا گناه داره:(( -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط ali s 1 انجام شده
@M-an
کار خوبی بود این کارتون،ولی بنظرم اگ بازم هست کسایی ک میخوایید بیارید،بعد از مصاحبه ای ک خودتون مییگیرید،ی تاپیک همینطور ک زدید بزنید اما بگید ی هفته مثلا وقت هست سوالاتون رو بپرسید،جمعه بعد جواب میدن.
ک ممکنه در قالب ی ویس نیم ساعته جواب همه رو بدن،چون اغلب سوالا تکراریع،هم وقت ایشون گرفته نمیشه هم واسه بچه ها بهتره،پراکنده عم نیست،هم با دقت و نکات بیشتری توضیح میدن -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخوام خوشحال باشم ولی دلم گرفته.
خیلی دلم میخواد یه کسی رو ملاقات کنم که ۸۰ روزه ندیدمش.
دلم براش تنگ شده. -
@M-an
کار خوبی بود این کارتون،ولی بنظرم اگ بازم هست کسایی ک میخوایید بیارید،بعد از مصاحبه ای ک خودتون مییگیرید،ی تاپیک همینطور ک زدید بزنید اما بگید ی هفته مثلا وقت هست سوالاتون رو بپرسید،جمعه بعد جواب میدن.
ک ممکنه در قالب ی ویس نیم ساعته جواب همه رو بدن،چون اغلب سوالا تکراریع،هم وقت ایشون گرفته نمیشه هم واسه بچه ها بهتره،پراکنده عم نیست،هم با دقت و نکات بیشتری توضیح میدن -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده