-
اکالیپتوس عکس من کو؟
-
ramses kabir سلام
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to ramses kabir on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام علیکم:|/
به به دکترمون هم که اومد.
بازم اسمت از یادم رفت.علیرضا بودی ؟درسته؟ -
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to _Aram_ on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
من از تک تک دانش آموزان انجمن معذرت می خوام گند زدم درسته گند بزرگی هم زدم من از همتون معذرت می خوام اما به روح مادربزرگم که عزیز تر از اون نیست برام من ماجرای اولی رو راست گفتم
من توجه می خواستم من اهمیت می خواستم برای همین گفتم اینو اما ماجرا راست بود به قرآن مجید راست گفتم امیدوارم ببخشید
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید?what to do
?what not to do -
سلام علیکم:|/
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to رُمَیصا on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh بهناز خانوم معلومه شما کجایی؟
داخل کتاب؟!
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@zt-d چه اتفاقی افتاده خانوم تقی زاده؟
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه
-
ابراهیم طاهاreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند والله منم الان رسیدم
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to ابراهیم طاها on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد حسین چی شده؟؟
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to _Aram_ on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d چه اتفاقی افتاده خانوم تقی زاده؟
-
سلام بچه ها.چی شده؟
-
AmirBarsamreplied to ابراهیم طاها on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری مسعود خبریه؟
نمیدونم داداش.
منم تازه اومدم انجمن. -
ابراهیم طاهاreplied to AmirBarsam on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری مسعود خبریه؟
-
@zt-d
-
@zt-d جریان چیه؟
-
سلام
من از تک تک دانش آموزان انجمن معذرت می خوام گند زدم درسته گند بزرگی هم زدم من از همتون معذرت می خوام اما به روح مادربزرگم که عزیز تر از اون نیست برام من ماجرای اولی رو راست گفتم
من توجه می خواستم من اهمیت می خواستم برای همین گفتم اینو اما ماجرا راست بود به قرآن مجید راست گفتم امیدوارم ببخشید
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Sara Omid در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Sara Omid در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mahla bpz وااای ما امسال چهارتا از معلمامون قهر کردن
معلمای ما قهر نمیکنن ولی جوری نمره میدن که اشکت در بیاد
ما مدیر و معاونمون همیشه طرف مارو میگیره و معلما واقعا میترسن ک همچین کاری کنن اخه مدیر ب هفت روش سامورایی ضربه فنیشون میکنه
جدی؟اونوقت ما پارسال خودمونو کشتیم ی معلم درست درمون برا ریاضیمون بیارن مدیر محل نمیذاشت
ما پارسال یه معلم ریاضی داشتیم خیلی خوب بود.
هم شوخی میکرد و هم درس میداد و هم تیکه مینداخت.
مجازی و حضوری دادنشم فرق نمیکرد.
آخرشم فصل ۷ رو توی امتحان نوبت دوم حذف کرد.من همین الانم یادم میوفته اعصابم خورد میشه هییییچی بلد نبود همشم هی استراحت میداد یا بازی میکردیم سر کلاس اونم نیگا میکرد. یعنی از خداش بود کلاس بگذره چون هیچی نداشت که بگه سوالم میپرسیدی میگفت این سخته نمیخواد بلد باشی تازه یچی ما باید یادش میدادیم
-
فعلا خدانگهدار همگی
پست 283783 از 846714