-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها.چی شده؟
-
سلام
من از تک تک دانش آموزان انجمن معذرت می خوام گند زدم درسته گند بزرگی هم زدم من از همتون معذرت می خوام اما به روح مادربزرگم که عزیز تر از اون نیست برام من ماجرای اولی رو راست گفتم
من توجه می خواستم من اهمیت می خواستم برای همین گفتم اینو اما ماجرا راست بود به قرآن مجید راست گفتم امیدوارم ببخشید
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنیدنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zt-d چه اتفاقی افتاده خانوم تقی زاده؟
-
@امیرمسعود-جعفری مسعود خبریه؟
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد حسین چی شده؟؟
-
@جهاد حسین چی شده؟؟
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند والله منم الان رسیدم
-
@zt-d چه اتفاقی افتاده خانوم تقی زاده؟
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@zt-d چه اتفاقی افتاده خانوم تقی زاده؟
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه
-
@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
@Behnaz-Hajizadeh
@GHAZAL-DALVAND
mahla bpz
@P-O-R-Y-A
و پسرای دیگه که نتونستم تگ کنم
اینا یهو همشون غیب شدن به غیر از دو تا از دخترا که خودم انداختمشون بیرون
منتظرم پنجشنبه بیاد تا بازم با هم باشیم
زهرا تویی؟نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh بهناز خانوم معلومه شما کجایی؟
داخل کتاب؟!
-
سلام
من از تک تک دانش آموزان انجمن معذرت می خوام گند زدم درسته گند بزرگی هم زدم من از همتون معذرت می خوام اما به روح مادربزرگم که عزیز تر از اون نیست برام من ماجرای اولی رو راست گفتم
من توجه می خواستم من اهمیت می خواستم برای همین گفتم اینو اما ماجرا راست بود به قرآن مجید راست گفتم امیدوارم ببخشید
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام علیکم:|/
-
سلام
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنیدنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید?what to do
?what not to do -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به به دکترمون هم که اومد.
بازم اسمت از یادم رفت.علیرضا بودی ؟درسته؟ -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir سلام
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس عکس من کو؟
-
سلام
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنیدنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید
نفهمیدم چی گفتی ولی باش به بزرگواریمون میبخشیمت -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس چقدر قشنگه
80 درصد اکانتا دیگه نیستن -
@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید
نفهمیدم چی گفتی ولی باش به بزرگواریمون میبخشیمتنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شدهramses kabir اسمت چی بود تو؟ علیرضا؟
انقدر انجمن کاربراش زیاده ادم اسم هارو قاتی میکنه -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قشنگ شده نوشته های بیو اومده وسط ....
پس من کو فاطمه خانوم؟
-
@zt-d من فقط اهمیت می خواستم و توجه
میدونم از چشم همتون افتادم اما اگه قبول کنید می خوام یه زهرای جدید بسازم اگه قبول کنید اگه نه اونقدر بی آبرو شدم که با نهایت شرمندگی بذارم برم -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قشنگ شده نوشته های بیو اومده وسط ....
پس من کو فاطمه خانوم؟
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند @جهاد
این عکس فک کنم برای عید یا قبل ترش بوده
-
سلام
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنیدنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zt-d چی شده دقیقا؟