-
Fatemeh Soheilikia مثلن درس سلامت بهداشت
M Tg قطعا تو کنکور که هیچ تاثیری نداره .و برای نمره پایانی هم اگه نگرانین ضریبش خیلی پایینه
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این روزا همه اعصابشون خط خطیه
-
هیچی فقط از مدرسه دیلت میشه
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
همچین اتفاقی نمیوفته:/
-
ولی اونقدری که تو انجمن باهام بد صحبت شده توسط آدمای مختلف به شیوه های مختلف... تو هیچ کجای زندگیم مدرسه دانشگاه فامیل دوست آشنا همسایه هیچکس و هیچ کجا تا این اندازه زیر سوال نرفتم
#تودلی
#گلهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی اونقدری که تو انجمن باهام بد صحبت شده توسط آدمای مختلف به شیوه های مختلف... تو هیچ کجای زندگیم مدرسه دانشگاه فامیل دوست آشنا همسایه هیچکس و هیچ کجا تا این اندازه زیر سوال نرفتم
#تودلی
#گلهادمینه بودن سخته دیگه
-
علیرضا عفتی 2 در اون حدم فکر نمیکنم .چون درس تئوری هست و خیلی اهمیت نداره
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلگیر
تاریک -
M Tg قطعا تو کنکور که هیچ تاثیری نداره .و برای نمره پایانی هم اگه نگرانین ضریبش خیلی پایینه
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia حالت تهوع داشتم امروز نتونستم امتحان شرکت کنم حالا میگ گواهی پزشکی بیار شما حالت تهوع داشتین میرین دکتر مگه؟
-
Fatemeh Soheilikia حالت تهوع داشتم امروز نتونستم امتحان شرکت کنم حالا میگ گواهی پزشکی بیار شما حالت تهوع داشتین میرین دکتر مگه؟
M Tg کاش درک میکردن .به خانوادتون گفتین تماس بگیرن؟
-
Fatemeh Soheilikia حالت تهوع داشتم امروز نتونستم امتحان شرکت کنم حالا میگ گواهی پزشکی بیار شما حالت تهوع داشتین میرین دکتر مگه؟
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
محلشون نده
-
#تودلی
#گلهنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa اینجا اکثرا قشری هستن با سن های ۱۶تا۱۸
زیاد چیزی که میگن رو نمیفهمن
اکثرا ۲.۳ تا حرف از حرفایی که اینور اونور خوندن وقتی حوصله نداری یا... میان بهت میگن در صورتی که تو خودت همه اونارو حفظی
اوایلم فکر میکنن که بیشتر از سنشون سختی کشیدن وخیلی با تجربه هستن
میدونی
طبیعیه راستش
زیاد به دل نگیر حرفاشونو
دو سه تاشم میدونم افراد سن بالا تر دلتو شکوندن ولی بیخیالشون
امتحانتو چ کردی؟ -
romisa اینجا اکثرا قشری هستن با سن های ۱۶تا۱۸
زیاد چیزی که میگن رو نمیفهمن
اکثرا ۲.۳ تا حرف از حرفایی که اینور اونور خوندن وقتی حوصله نداری یا... میان بهت میگن در صورتی که تو خودت همه اونارو حفظی
اوایلم فکر میکنن که بیشتر از سنشون سختی کشیدن وخیلی با تجربه هستن
میدونی
طبیعیه راستش
زیاد به دل نگیر حرفاشونو
دو سه تاشم میدونم افراد سن بالا تر دلتو شکوندن ولی بیخیالشون
امتحانتو چ کردی؟المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شدهممنون از نظر عالیت.
-
ممنون از نظر عالیت.
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شدهعلیرضا عفتی 2 ربطی نداره عزیز
حرف تو دهن من نذار
همه تو این بازه اینطورین -
دوستان یک سوال بپرسم الان به ذهنم رسید
شما با خودروی خود در یک خیابان هستید خودرو بنزین ندارد شما تشنه هستید به اینترنت نیاز دارید اما ندارید
به یک مغازه می رسید که هر سه را داردو شما تنها ۳۰۰۰ تومان دارید کدام یک را میخرید ؟
یک لیتر بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان
یک گیگ اینترنت ۳۰۰۰ تومان
یک بازی آب ۳۰۰ سی سی ۳۰۰۰ توماناین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/1691417
دوستان تاپیک رو با مطالبش اماده کردم
حتما برید نگاه کنید
بخدا این 15دقیقه بیشتر نمیگیره درست کردن تنظیماتش -
شما با خودروی خود در یک خیابان هستید خودرو بنزین ندارد شما تشنه هستید به اینترنت نیاز دارید اما ندارید
به یک مغازه می رسید که هر سه را داردو شما تنها ۳۰۰۰ تومان دارید کدام یک را میخرید ؟
یک بازی آب ۳۰۰ سی سی ۳۰۰۰ تومانعلیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یک بازی آب ۳۰۰ سی سی ۳۰۰۰ تومانبنزین می خریدم واجب تره
ولی نمیشه از هر کدوم یه مقداری برداشت؟
-
حتما برید نگاه کنید
بخدا این 15دقیقه بیشتر نمیگیره درست کردن تنظیماتشممنون من همش رو دارم
-
حتما برید نگاه کنید
بخدا این 15دقیقه بیشتر نمیگیره درست کردن تنظیماتشنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasood khadmloo دستت درد نکنه
زحمت کشیدی -
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده@sani-painting
نه دیگه گفتم هر کدومش مشخصه باید کامل رو خرید
چونه میزنید ؟؟؟ -
masood khadmloo دستت درد نکنه
زحمت کشیدینوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf
خواهش میکنم
انجام وظیفس
چه فایده داره یکی مثل من تازه بعد گم شدن بفهمه این همه راه رو ...
قبلش باید کامل انجام میدم که تنبلی و مطمئمن بودن به خودم که گمش نمیکنم و امکان نداره باعث شد بره -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting یک لیتر بنزین خیلی کمه
بعد یه مدت تموم میشه
یک گیگ اینترنتو میخرم