-
Mahsa Najafi
عزیزم
به این زودی که ادما فراموش نمیشن گلم
مطمن باش اینجوری نیست حتما یه دلیلی داشته ک ج ندادهchichak am بی دلیل ترین فرد دنیاس
-
chichak am خبین
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@p-o-r-y-a
ممنون
شما چطورین? -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@p-o-r-y-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام مجدد
سلام پوریا جان چقدر خوشحالم که اکانتت برگشت.
-
@جهاد کارایی که گفتین انجام دادم تا چن ساعت حالم خوبه بعد دوباره نابود میشم
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi مث مسیحیحیها
یه روز میرن کلیسا
شوما باید رادیو دلت خدایی شه
انتن رادیو سمت دیگس -
chichak am من همیشه چایی دستمه
مورد اول بستگی داره غذا چی باشه و به کی قراره بدمنوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شده@sani-painting
ای جان
فکر کن پیتزا باشه -
-
Mahsa Najafi میدونی چرا
چون پرش ذهنی بلد نیستین@جهاد من وقتی صدای موسیقی و آهنگ به گوشم میرسه حالم بد میشه بهم میریزم داداشم کمانچه میزنه بنده خدا شاد میزنه ولی من ناراحت میشم وقتی هم ناراحتم معدم میترکه
دیگه خودت حال هرروزمو بدون
-
@sani-painting زندگی وقتی رفته به چی برسم🥺
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sani-painting زندگی وقتی رفته به چی برسم🥺
اولش اره سخت هست درکت میکنم ولی خب داره بهت ضرر می رسونه حتی اگر میخوای باهاش دوست بمونی اینا بمون ولی الان ببین داری بهش فکر میکنی اعصاب خودت رو بهم می ریزه بقیه روز تمرکز نداری تا میای کتاب باز کنی میگی عه اون روز یادش بخیر عه چرا گوشی رو برنداشت اه دیگه با من دوست نیست و از این حرفا می بینی شده دیگه نصف شب و روزی که میتونستی یه روز خوب رو بسازی صرف فکر هایی کردی که اعصابت رو بهم ریخته و حتی الان اون شخص ممکنه خودش به کاراش برسه پیشرفت بکنه خلاصه فکر اینا اضافی نکن اگر هم من بودم الان سرم رو با چیزی که دوست دارم گرم میکردم
-
chichak am بی دلیل ترین فرد دنیاس
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi
نه دیگه حتما با دلیل اومده جلو:) -
Mahsa Najafi
نه دیگه حتما با دلیل اومده جلو:)chichak am آره ولی دلیلاش منطقی نیس همرو میندازه تقصیر من حتی اگه چیزی نگم
-
chichak am آره ولی دلیلاش منطقی نیس همرو میندازه تقصیر من حتی اگه چیزی نگم
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi
مهسای قشنگم اگه بخای یه دلیل منطقی برام بیاری که چرا دوسش داری چی میگی? -
@جهاد من وقتی صدای موسیقی و آهنگ به گوشم میرسه حالم بد میشه بهم میریزم داداشم کمانچه میزنه بنده خدا شاد میزنه ولی من ناراحت میشم وقتی هم ناراحتم معدم میترکه
Mahsa Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@جهاد من وقتی صدای موسیقی و آهنگ به گوشم میرسه حالم بد میشه بهم میریزم داداشم کمانچه میزنه بنده خدا شاد میزنه ولی من ناراحت میشم وقتی هم ناراحتم معدم میترکه
دیگه حتی توان راه رفتنو ازم میگیره چه برسه بقیه کارا
-
Mahsa Najafi
مهسای قشنگم اگه بخای یه دلیل منطقی برام بیاری که چرا دوسش داری چی میگی?chichak am من همیشه دنبال کسی بودم که دوسم داشته باشه چون خودم اگه کسیو بخام تا آخر باهاشم و دوسش دارم و فک کردم اون دوسم داره که نداشت
-
chichak am من همیشه دنبال کسی بودم که دوسم داشته باشه چون خودم اگه کسیو بخام تا آخر باهاشم و دوسش دارم و فک کردم اون دوسم داره که نداشت
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi الله اکبر
-
Mahsa Najafi الله اکبر
@جهاد چرا؟🥺
-
کاش همه چی اونجور که شما فک میکردین آسون بود
-
@جهاد چرا؟🥺
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi چرا نداره که بی دلیل دارین دست و پا میزنین
مصلحت نیس میگم -
Mahsa Najafi چرا نداره که بی دلیل دارین دست و پا میزنین
مصلحت نیس میگم@جهاد به خودم بگم مصلحت نیس همه چیو فراموش کن؟!
-
chichak am من همیشه دنبال کسی بودم که دوسم داشته باشه چون خودم اگه کسیو بخام تا آخر باهاشم و دوسش دارم و فک کردم اون دوسم داره که نداشت
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
کاش همه چی اونجور که شما فک میکردین آسون بود
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط chichak am انجام شدهMahsa Najafi
متقاعد کردن خودمون هیچوقت آسون نیست
مگر اینکه بخایم یه چیزی رو با دروغ به خودمون تحمیل کنیم
که اونم محاله هیچوقت واقعا باورش کنیم