-
تیمارستانی در درونم فکر جنجال دارد.......
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Kosar Mahmoudi on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
بله چطور در کنار اسمم نوشته دهم _ تجربی
-
علیرضا عفتی 2 در چالش 20 حقیقت گفته است:
@جهاد
اول انشاالله جایگزین انیشتین بشید
دوم من گفتم
سوم عفتی نه عغتی
@علیرضاعفتی-۲تصحیح کردم
-
این پست پاک شده!
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ramses kabir on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست عزیز پاک کن همین دیروز سر متن انگلیسی کلی دعوا شد
-
ramses kabirreplied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوست عزیز پاک کن همین دیروز سر متن انگلیسی کلی دعوا شد
معنیِ بدی نداره ک بعضیا بخوان گیر بدن
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ramses kabir on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه کلا نباید متن انگلیسی بکار برد.
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 این آهنگ هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه یا مشکل داره؟
-
ramses kabirreplied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه کلا نباید متن انگلیسی بکار برد.
هیچ وقت تو انجمن همچین قانونی نبوده ک متن انگلیسی ممنوعه ها...
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Succinate on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting
همین دیروز ناظم با خانوم اکالیپتوس دعوا کردند متاسفانه و خانم اکالیپتوس هم رفتند
-
zeinab dehghanireplied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 چی؟؟؟؟
واقعن؟؟؟؟؟
من بعد دو روز اومدم با اکالی حرف بزنم
اخه یعنی چی؟؟؟؟ -
توکجایی تا مرا خندان کنی؟؟
لطف و احساس چون خداوندان کنی... -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to romisa on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من اشتباهی نمی بینم اشتباه کننده واقعی مشخصه و با هر نقض قوانینی توسط هر کاربری برخورد میشه
من قانع نشدم و اشتباهی نمیبینم وسلامنظر توعه این نظر منم اینه تو مقصری
من اگه به اینگلیسی یا گویش دیگه ای حرف زدم حرفت قبول ولی الان قبول نمیکنم و ادامه هم میدملطفا از کیبورد فارسی استفاده کن
من اشتباهی نکردم و این قانون انجمنه که همه باید این کارو انجام بدن و قابل فهمو راحت با هم صحبت کنن نه اینکه ده دقه روی ترجمه یه جمله وقت بذارن
در صورتی که ادامه بدی مجبورم از اخراج موقت استفاده کنماینجا گفتن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 بله متوجه شدم ولی فکر کردم میتونیم متن آهنگ انگلیسی اینا نوشت یا یه متن معروف ولی خوب شد فهمیدم نمیشه ممنون
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to zeinab dehghani on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
نه برمیگردند یکم دلخور شدن
-
ramses kabirreplied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من اشتباهی نمی بینم اشتباه کننده واقعی مشخصه و با هر نقض قوانینی توسط هر کاربری برخورد میشه
من قانع نشدم و اشتباهی نمیبینم وسلامنظر توعه این نظر منم اینه تو مقصری
من اگه به اینگلیسی یا گویش دیگه ای حرف زدم حرفت قبول ولی الان قبول نمیکنم و ادامه هم میدملطفا از کیبورد فارسی استفاده کن
من اشتباهی نکردم و این قانون انجمنه که همه باید این کارو انجام بدن و قابل فهمو راحت با هم صحبت کنن نه اینکه ده دقه روی ترجمه یه جمله وقت بذارن
در صورتی که ادامه بدی مجبورم از اخراج موقت استفاده کنماینجا گفتن
بحث دیروز سر یچیز دیگه بود...
-
zeinab dehghanireplied to علیرضا عفتی 2 on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 واااااااااااااااع
مدیر واقعن خوشمان نیامد -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ramses kabir on ۴ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه خانم اکالیپتوس یک متن الکی و بی معنی انگلیسی تایپ کردن بعد یک نفر این کار رو کرد ناظم گفت نباید متن انگلیسی بنویسین و اینا همه رو پاک کرد
577861/846714