-
علیرضا عفتی 2
من سعی کردم در قسمت داخلی صفحه ام (منظورم همون قسمت داخل پروفایل)هست از هر چی خوشم میاد بزارم.تیم محبوبم _ شهیدم _ و انتقام سخت که خیلی منتظرم
و از همه مهمتر حاج قاسم عزیزنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
علیرضا عفتی 2
من سعی کردم در قسمت داخلی صفحه ام (منظورم همون قسمت داخل پروفایل)هست از هر چی خوشم میاد بزارم.تیم محبوبم _ شهیدم _ و انتقام سخت که خیلی منتظرم
و از همه مهمتر حاج قاسم عزیزخیلیم عالی
ان شاالله موفق و تندرست باشید -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
علیرضا عفتی 2
و از همه مهمتر حاج قاسم عزیزخیلیم عالی
ان شاالله موفق و تندرست باشیدZDM
شما هم همینطور
ممنون -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا ب معلمای ابتدایی صبر بده
-
رفقای عزیزم امیدوارم همیشه حال دلتون خوب خوب باشه خداروشکر به لطف همه ی شما عزیزان الان حالم خوبه و تونستم خودمو جمع کنم و ادامه بدم.فهمیدم اگه خودم نخام هیچی عوض نمیشه ،این حال خوبمو مدیون همه ی شما عزیزان دلم که به من مث خاهرتون کمک کردید تا از نابودی دور بشم
از همتون مچکرمیه دنیا دوستون دارم
@جهاد
@jahad-20
علیرضا عفتی ۲
@Zt D
@امیرمسعود-جعفری
و همه ی عزیزانی که کمک کردن و بهم لطف داشتن
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi خداروشکر مهساجون
امیدوارم تو تمام مسیرهای زندگیت موفق پیش بری و درست تصمیم بگیری خواهر عزیزم -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی منم دبستان بودم همینقدر رو مخ بودم
-
داره بارون میاد چقدر خوب و زیباست
-
Mahsa Najafi خداروشکر مهساجون
امیدوارم تو تمام مسیرهای زندگیت موفق پیش بری و درست تصمیم بگیری خواهر عزیزمنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 سلام چخبر
حالتون خوبه؟ -
Kosar A003 سلام چخبر
حالتون خوبه؟نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد سلام ممنون
من که عالیتر از همیشه هستم:)
من بشما یه عذرخواهی بدهکارم -
-
@جهاد سلام ممنون
من که عالیتر از همیشه هستم:)
من بشما یه عذرخواهی بدهکارمنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 من؟
-
Kosar A003 من؟
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد بهتون گفته بودم افراط نکنید و با منطق پیش برید
اونموقع نمیدونستم رسم عاشقی چیز دیگریست... -
@جهاد بهتون گفته بودم افراط نکنید و با منطق پیش برید
اونموقع نمیدونستم رسم عاشقی چیز دیگریست...این پست پاک شده! -
H_R سلام
-
@جهاد بهتون گفته بودم افراط نکنید و با منطق پیش برید
اونموقع نمیدونستم رسم عاشقی چیز دیگریست...نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 باورمیکنید اصلا یادم نیس
-
H_R سلام
علیرضا عفتی 2 سلام
-
Kosar A003 باورمیکنید اصلا یادم نیس
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد بهتر
بهرحال امیدوارم هممون تو مسیری که انتخاب میکنیم ثابت قدم باشیم -
@جهاد بهتر
بهرحال امیدوارم هممون تو مسیری که انتخاب میکنیم ثابت قدم باشیمانشاالله
-
@جهاد بهتر
بهرحال امیدوارم هممون تو مسیری که انتخاب میکنیم ثابت قدم باشیمنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 به امید خدا