-
@جهاد بهتون گفته بودم افراط نکنید و با منطق پیش برید
اونموقع نمیدونستم رسم عاشقی چیز دیگریست... -
Kosar A003 من؟
-
-
@جهاد سلام ممنون
من که عالیتر از همیشه هستم:)
من بشما یه عذرخواهی بدهکارم -
Kosar A003 سلام چخبر
حالتون خوبه؟ -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داره بارون میاد چقدر خوب و زیباست
-
یعنی منم دبستان بودم همینقدر رو مخ بودم
-
Mahsa Najafi خداروشکر مهساجون
امیدوارم تو تمام مسیرهای زندگیت موفق پیش بری و درست تصمیم بگیری خواهر عزیزم -
خدا ب معلمای ابتدایی صبر بده
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ZDM on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM
شما هم همینطور
ممنون -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
علیرضا عفتی 2
من سعی کردم در قسمت داخلی صفحه ام (منظورم همون قسمت داخل پروفایل)هست از هر چی خوشم میاد بزارم.تیم محبوبم _ شهیدم _ و انتقام سخت که خیلی منتظرم
و از همه مهمتر حاج قاسم عزیزخیلیم عالی
ان شاالله موفق و تندرست باشید -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ابراهیم طاها on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد
ممنون
-
ابراهیم طاهاreplied to علیرضا عفتی 2 on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 احسنت
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to علیرضا عفتی 2 on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
علیرضا عفتی 2
من سعی کردم در قسمت داخلی صفحه ام (منظورم همون قسمت داخل پروفایل)هست از هر چی خوشم میاد بزارم.تیم محبوبم _ شهیدم _ و انتقام سخت که خیلی منتظرم
و از همه مهمتر حاج قاسم عزیز -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از چه نظر ؟
بله ؟؟؟
از نظر اینکه عکسه شهید جهاد هست :))) -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ZDM on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از چه نظر ؟
-
این پست پاک شده!
-
علیرضا عفتی 2 پروفایلتون خیلی قشنگه
پست 266867 از 846714