-
خداروشکرباعث خوشحالی شدیم
-
رفتین؟!🥺
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
نه هستم
-
علیرضا عفتی 2 پس چرا سکوت کردین؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی بگیم ؟؟؟
-
علیرضا عفتی 2 انگار کسی دیگه نیس
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
Mahsa Najafi فکر نمی کنم کس دیگه ای باشه جعفری رفت عکس پیدا کنه و ...
-
علیرضا عفتی 2 امیرمحمد نیومد؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه
-
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mahsa Najafi on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
Mahsa Najafi
خوبه شکست عشقی نخورده.
اینقدر خودش رو لوس کرده -
پیوند عمر بسته به موییست هوش دار
غمخوار خویش باش غم روزگار چیست
حافظ -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ZDM on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماشاالله کاملا درسته
-
علیرضا عفتی 2 پروفایلتون خیلی قشنگه
-
این پست پاک شده!
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ZDM on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از چه نظر ؟
-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از چه نظر ؟
بله ؟؟؟
از نظر اینکه عکسه شهید جهاد هست :))) -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to علیرضا عفتی 2 on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
علیرضا عفتی 2
من سعی کردم در قسمت داخلی صفحه ام (منظورم همون قسمت داخل پروفایل)هست از هر چی خوشم میاد بزارم.تیم محبوبم _ شهیدم _ و انتقام سخت که خیلی منتظرم
و از همه مهمتر حاج قاسم عزیز -
ابراهیم طاهاreplied to علیرضا عفتی 2 on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 احسنت
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ابراهیم طاها on ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@جهاد
ممنون
579838/846714