-
@bahar-khanoom در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@black-wo_olf تو همچین شرایطی تقلب مشکلی نیس بابا کنکور که نیس تو کنکور هرکس با توانایی های خودش سنجیده میشه
متاسفانه این حرف زیاد درست نیست اگر کسی به شخصی ک نمیخونه زیاد برسونه و این تفکر اینجاد بشه ک خب نمره ها خوبه ک خودمم تا کنکور میرسونم باکی نیست ! دانشگاه رو میرم هر چند من خودم تقلب رسوندن رو ب کسی ک داره تقلب میگیره ظلم میدونم چون این تصویر ب وجود میاد ک خب نتیجه کار خودش نیست ...مگر در موارد معدود ...
بازم بستگی ب سبک تفکر طرف مقابل داره ...و خب نظر همه قابل احترامه ! -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
️
-
-
علیرضا عفتی 2 سلام خوبین
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to H_R on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب هستید ؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to دختر پاییز on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@bahar-khanoom
بله خدا رو شکر
-
علیرضا عفتی 2 سلام
-
علیرضا عفتی 2 خیلی ممنون ...
خوبم -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
چند روزه دیگه فعالیتم رو توی انجمن کم کردم
میخوام هفته ای یکبار بیام
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to نازنین جمالی 0 on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
خداحافظ همگی
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to نازنین جمالی 0 on ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدانگهدار انشاالله موفق باشید
-
H_R نه منظورم اینکه شاید شرایط خوبی موقع امتحانات نداشته باشه مثلا حالش بد باشه یا اتفاقی براش اوفتاده باشه اینجا تقلب برسونی به شرطی که بعد خوب شدنش خودشو بکشه بالااشکال نداره در غیر اینصورت طرف خودشو مسخرهمیکنه نمرش فقط بالاس
-
نازنین جمالی 0 خدافظی موفق باشی
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا هر وقت من میام از @امیرمسعود-جعفری و امیرمحمد یوسفوند و دیگر دوستان نیستن ؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الو هیچکس نیست ؟
-
@amir-bernousi خب هر کسی بسته به ری اکشنش تو مواقع بحرانیه که می تونه موفقیت یا عدم موفقیت خودش رو تضمین کنه .. از طرفی آدمیزاد هر لحظه در حال تغییره .. من سال دهم تقلب می کردم .. از سال یازدهم به قدری شکوفایی داشتم که بی هیچ نیازی حتی فراتر از سطوح تدریس تو کلاس پیش می رفتم .. حالا باز هم نیاز به این کار دارم و قطعا بعد از دوره دوباره به اون پیشرفت علمی می رسم ..
-
@bahar-khanoom در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
H_R نه منظورم اینکه شاید شرایط خوبی موقع امتحانات نداشته باشه مثلا حالش بد باشه یا اتفاقی براش اوفتاده باشه اینجا تقلب برسونی به شرطی که بعد خوب شدنش خودشو بکشه بالااشکال نداره در غیر اینصورت طرف خودشو مسخرهمیکنه نمرش فقط بالاس
عموما کسایی ک تقلبی شدن ب فکر جبران نیستن ...
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان خدانگهدار منم برم
حتما به تاپیک سردار دل ها در بخش مذهبی اعتقادی سر بزنید.
-
علیرضا عفتی 2 خداحافظ موفق باشین
588392/846714