-
خیله خب ..
iTs Time To Say .. GooD bye ..
انجمن با همه خوبیاش متاسفانه وقت گیر هست و این حقیقتیه که هممون خوب ازش اطلاع داریم .. بعد از کنکور وقتی که به چیزی که می خوام رسیدم دوباره برمیگردم ..
خدانگهدار همگی ..
و بقیه .. (این 3 بزرگوار اخیرا خیلی بولد بودن تو انجمن اسامیشون رو به خاطر دارم اگه می شد همرو تگ می کردم)
@black-wo_olf خدانگهدارتون ایشالا با موفقیتاتون برگردین
-
@behnaz-hajizadeh ماشاالله شب زنده داری آخه خواستگاری آخ جون
@bahar-khanoom اره بابا ساعت چهار و نیم صبح زده بود سرمون
-
دریا دریایی یا خدا غزاله اعصبانی میشود
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی یا خدا غزاله اعصبانی میشود
زود برو پای درست ببینم
امروز ۱۴ دی هست اگه رفت دیگه هیچ وقت ۱۴ دی برنمیگرده
حالا من امروز تولد خواهرمه یکم رست دادم به خودم ولی تو باید بری بخونی- حکومت استبدادیع حق اعتراضم نداری
- حکومت استبدادیع حق اعتراضم نداری
-
خیله خب ..
انجمن با همه خوبیاش متاسفانه وقت گیر هست و این حقیقتیه که هممون خوب ازش اطلاع داریم .. بعد از کنکور وقتی که به چیزی که می خوام رسیدم دوباره برمیگردم ..
خدانگهدار همگی ..
و بقیه .. (این 3 بزرگوار اخیرا خیلی بولد بودن تو انجمن اسامیشون رو به خاطر دارم اگه می شد همرو تگ می کردم)
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf
ایشالله موفق باشی.
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از منم بای
-
تا درووودییی دیگر بدررررروووووددد
-
خیله خب ..
خدانگهدار همگی ..
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf با موفقیتت خوشحالمون کن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی هم با من بد بخت حرف بزنه
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
masoume azarpara سلام عزیزم خوبی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hus Rank به مامنم قول دادم تا ساعت 12 درس بخونم و تو وات انلاین نشم. اومدم اینجاتا 12 بشه بعد برم
-
Hus Rank به مامنم قول دادم تا ساعت 12 درس بخونم و تو وات انلاین نشم. اومدم اینجاتا 12 بشه بعد برم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasoume azarpara
ای دختر بد
-
masoume azarpara سلام عزیزم خوبی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi مرسی جانم تو خوبی
-
Mahsa Najafi مرسی جانم تو خوبی
masoume azarpara به خوبیت منم بد نیستم
-
masoume azarpara
ای دختر بد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
masoume azarpara به خوبیت منم بد نیستم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi همیشه خوب باشی عزیزم
-
masoume azarpara بچه زرنگ
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان جاشو پیدا نکردم شرمنده. تو سایت هر چی میگردم اموزش عربی نذاشته اموزش نظام قدیم رو استفاده کنم مشکلی نداره؟
-
Mahsa Najafi همیشه خوب باشی عزیزم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmasoume azarpara اهم اهم خوب سرگرمیا
-
masoume azarpara بچه زرنگ
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده