-
moohamad bahrami بازم سوتی دادی
امشب شب تو نیسنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor لعنت پدر بزرگم بر توو
-
مهشید حسن زاده 0 سلام مهشیدم
من خوبم تو چطورینوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-dh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من خوبم تو چطوریسپاس
نیموجبی امروزشیطنت نکرده دلم خنده میخواد -
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Sajjad_ تههه چیوو داداچ
-
zeinab dehghani ان شالله فردا بشه دوو ساعت پنج دقیقه
.اشکال ندارهه باید ووقت بزاریی تا دست بیاد این اوولا بعدش اسون میشه وو زیاد میزنی مث اب خوردن
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.اشکال ندارهه باید ووقت بزاریی تا دست بیاد این اوولا بعدش اسون میشه وو زیاد میزنی مث اب خوردن
امان از این امید دادناتون :|
عا اره ایشالله5 دقیقه هم برای خودش خیلیه
-
_Sajjad_ تههه چیوو داداچ
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami بیخیال
-
Mehdi Hosseinbor لعنت پدر بزرگم بر توو
moohamad bahrami بلوچم دادا
-
_Sajjad_
اقای سجاد
اهنگو قبلا گوش کردم
الانم گوشش کردم کامل فهمیدم کدومه
جذاب می باشد -
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-dh اولی رو؟
-
@ftm-dh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من خوبم تو چطوریسپاس
نیموجبی امروزشیطنت نکرده دلم خنده میخوادمهشید حسن زاده 0
ای جان
چی بگم بخندی مهشیدم -
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شکست عشقی ینی مامانت یباربت نت مفت پرسرعت دودستی تقدیم کنه بدمجبور باشی باش ویدیوآموزشی دان کنی...
خدایانکندمابه تماشای جهان آمده ایم؟! -
@ftm-dh اهنگ فق ی عروسی میگیروم ک ب صد میلیون بیرزه
-
مهشید حسن زاده 0
ای جان
چی بگم بخندی مهشیدمنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-dh یچیزخنده دار
-
_Sajjad_
Believer -
@ftm-dh یچیزخنده دار
مهشید حسن زاده 0 خیلی منطقی بود
-
شکست عشقی ینی مامانت یباربت نت مفت پرسرعت دودستی تقدیم کنه بدمجبور باشی باش ویدیوآموزشی دان کنی...
خدایانکندمابه تماشای جهان آمده ایم؟!نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 خیر شما ی هدفی دارید که باعث میشه کارهای مهمتری از اینترنت حروم کردن داشته باشید
کارمهمی مثل درس خوندن
این که خوبه ، نه؟ -
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امان از این امید دادناتون :|
عا اره ایشالله5 دقیقه هم برای خودش خیلیه
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اره والا
-
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
صدتومن دارین رونکرده بودین؟الان میگم ازتونبگیرن
والله الکی پراید۱۱۰میلیون نشده که صاف صاف صدمیلیون پول داشته باشین
-
moohamad bahrami بیخیال
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Sajjad_ خودت خواستی داداش وویلا من نمیزاشتم اون تهشم بخواد
-
moohamad bahrami بلوچم دادا
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor خب مگه سیستان همون بلوچستان نیست و بلوچستان هموون سیستان نیست
-
_Sajjad_ خودت خواستی داداش وویلا من نمیزاشتم اون تهشم بخواد
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami نفهمیدم راستش..