-
Maryam Nateqi چ سوالی؟
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
فکر نکنم بدونین آخه خیلی پیچیده اس برا همین میخوام از آموزش و پرورش بپرسم -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
پش سرم زیاد حرف زدی
متاسفانه نون اورتون بازارش کساده
ولی یه افسر حتی بدون سلاحشم افسره -
moohamad bahrami
متأسفانه پاسخ گو نیستننوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi برو ااموزش و پرورش بگو مدیر معلمای مدرسمون هیچ جوابی بهم نمیدن تا نمره منفی بهشون بدن
-
Mehdi Hosseinbor
فکر نکنم بدونین آخه خیلی پیچیده اس برا همین میخوام از آموزش و پرورش بپرسمنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi آخه آموزش و پرورش زنگ میزنی سوال کنی قطع میکنن فکر نکنم توضیح بدن
-
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 ووییی مریم گلی
ازوقتی تهدیدم کردی پامیشی
هربارمیخوان ازسرکتابام پاشم یادم میادخندم میگیره پانمیشم به درساادامه میدمخوبه آفرین
-
شب همگی بخیر
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor شبت خوش
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kosar A003
سرت با چی شلوخ شده؟یکم
️
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm اقاجون از بیمارستان اوردیم
یسره باید پیشش باشیم
اگ پیوی بود مفسل برات میگفدم هعی
الانم بعد سروز تازه ۲۰ مین مهلت تنفس دارم
امتحان ترماهم ک بیس روز دگ میشروعه -
Maryam Nateqi برو ااموزش و پرورش بگو مدیر معلمای مدرسمون هیچ جوابی بهم نمیدن تا نمره منفی بهشون بدن
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami
آخه تنها من نیستم کلا اینطورین یه گروه داریم تو شاد مشکلات مون رو بگیم اما مدیر اصلا چیزی نمیگه
ولی حق با شماست وظیفه شونه پاسخگو باشن -
Maryam Nateqi آخه آموزش و پرورش زنگ میزنی سوال کنی قطع میکنن فکر نکنم توضیح بدن
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
نه اینطور نیست کارمندای آموزش و پرورش شهرمون خیلی خوبن -
مهشید حسن زاده 0 چرا بعدها اشتباهاتمونو میفهمیم
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor شایدچون بوقتش انننقدمحوخودشیم که یادمون میره به خودمون یاحتی به حرفاش فکرکنیم...
شایدم چون مطمعنیم بهش به بودنش به موندنشبش تکیه داریم,,باخودمون میگیم حالاکه دارمش اتفاق بدی نمیفته پس ریسک میکنیم,,,
ولی؛یروزچشامونووامیکنیم میبینیم دیگه نداریمش,,,گنگ میشیم,,,انگاریه موج محکم کوبوندتمون به صخره ها,,,
بعدش خیلی چیزاعوض میشن وکسی نمیفهمه,گریه های آدم بیصدامیشن,وخنده هات بلند,,,چون دیگه عمقی نیستن ,خنده های ازحنجره نه ازدل,یه کنج تنهایی که نمیشه ازش دورشد,,,انگاربخشی ازخودته,حتی تلاش میکنی ازش خلاص شی ولی بازشب بخودت میای میبینی هنوزم درگیرشی... -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm
من ترشی میخام -
0-0ftm اقاجون از بیمارستان اوردیم
یسره باید پیشش باشیم
اگ پیوی بود مفسل برات میگفدم هعی
الانم بعد سروز تازه ۲۰ مین مهلت تنفس دارم
امتحان ترماهم ک بیس روز دگ میشروعهنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 به سلامتی انشالله بهتر شن
دیگه هم اونجا برنگردن
آخ نگو پیوی
️۱۱روز میگذره
از ۲۰مینت ب نحو احسن استفاده کن
چندم؟
از ما ۱۸ام-_- -
@narjes-hashemi چ ربطی داره خو
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor ببین روحیات آدم اینو نشون میده این دردایی که شما ویا حالا هرکس دیگه ای بهش اشاره میکنه زمانی اتفاق میوفته که مثلا من نسبت به رفتار و روحیات و حتی خلق و خوی قبل خودم کم میارم دیگه قابل تحمل نیستن برام و درون آدم سعی داره اونو نسبت به محیط الانش که نتیجه ی یوژولیک (احساسات )وفق بده الان مثلا محیط کلاس اول شما با محیط الانتون فرقی نداره؟
برا اینه که میگن این دردا نشونه بزرگ شدنه
دیگه مغزم نمیکشه چجور بگم -
0-0ftm
من ترشی میخامنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
نظر مثبتت با این چیه؟
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kosar A003 به سلامتی انشالله بهتر شن
دیگه هم اونجا برنگردن
آخ نگو پیوی
️۱۱روز میگذره
از ۲۰مینت ب نحو احسن استفاده کن
چندم؟
از ما ۱۸ام-_-نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm ایشالله ک زود خوب شه:|
یازده روزز لنتی تو انجمن ک نمیشه همه چیو گف
ادرس عیچ پیام رسان دگ هم ازت ندارم ک اگ نیام خبرتو بگیرم
برا ما غیرمستقیم شرووو شدحححح -
@sania-andiravan
نه اینطور نیست کارمندای آموزش و پرورش شهرمون خیلی خوبننوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi عه خداروشکر واس ما که قطع میکنن
-
Maryam Nateqi عه خداروشکر واس ما که قطع میکنن
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
نه واسه ما خیلی خوبن خدا رو شکر -
maryam111 متشکرم
در موردتغییرات اخیر انجمن،
قابلیت چت خصوصی محدود شده
از طرفی ، قانونی بود از قبلا که مثلا دادن شماره تلفن یا تلگرام یا .. ممنوعه
با احترام به قوانین اینجا، ممکنه بنده بخوام حرفی جدی به کسی بزنم که نسبتا شخصی باشه
چه راهکاری برای این هست؟
مثلا چند وقته که میخواستم به یکی از دوستان حرفی بزنم
توی چه پروتوکلی این کار شدنیه؟
بجز اینکه کلی صبر کنم تا قفل چت خصوصی برام باز شه؟
ممنون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Sajjad_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 متشکرم
در موردتغییرات اخیر انجمن،
قابلیت چت خصوصی محدود شده
از طرفی ، قانونی بود از قبلا که مثلا دادن شماره تلفن یا تلگرام یا .. ممنوعه
با احترام به قوانین اینجا، ممکنه بنده بخوام حرفی جدی به کسی بزنم که نسبتا شخصی باشه
چه راهکاری برای این هست؟
مثلا چند وقته که میخواستم به یکی از دوستان حرفی بزنم
توی چه پروتوکلی این کار شدنیه؟
بجز اینکه کلی صبر کنم تا قفل چت خصوصی برام باز شه؟
ممنون
خب هرجایی یه قانونی داره
اینجا فعلا باید صبر کنید که اعتبارا محاسبه بشن اگر اعتبار کافی رو داشتید چت خصوصی براتون باز میشه
علاوه بر این انجمن یه فضای عمومیه بنابراین فکر میکنم ۹۹ درصد حرف ها رو بشه توی فضای عمومی زد و نیازی به چت خصوصی نیست
و اینکه اگر با کسی کاری دارید میتونید تودلی پیام بذارید و منشن کنید دقیقا همین راه ارتباطی ما با شما
فکر نمیکنم حرفی اونقدر خصوصی باشه که نشه تو تاپیک تودلی گفت
اعتبارها هم به زودی محاسبه میشن و دسترسی ها برای افرادی که باید اعمال میشه