Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺🙏🏻
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم :goblin:
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای

بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺🙏🏻

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
نظام جدیدکنکور تجربی
75 دیدگاه‌ها 17 کاربران 1.5k بازدیدها 14 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Nazanin MirzaeiN Nazanin Mirzaei

سلام ب الایی های عزیز❤💜😍
    ، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته ام 😔 من ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید🙂❤
    @خیرین- کوچک- دریا-دل
    تجربی ها
    دانش آموز کنکوری
    @دانش- اموزان- الا
    @همه

Kosar ANK آفلاین
    Kosar ANK آفلاین
    Kosar AN
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Nazanin Mirzaei سلام بر شما
    من یه راه حلی دارم واسه وقتایی که درس نمیخونم و تنبل میشم گفتم شاید به کار شما هم بیاد😀
    اونم اینه که وقتایی که میگی الان حس درس خوندن نیستو فلان با خودت بگو فقط یه دقیقه بشینم بخونم یا فقط ۵ دقیقه بشینم بخونم و درس هات رو هم بخش بندی کن
    برای من که خیلی خوبه و خیلی تاثیر داره تو درس خوندنم😁

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • Tony MontanaT آفلاین
      Tony MontanaT آفلاین
      Tony Montana
      ریاضی
      این پست پاک شده!
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Tony MontanaT آفلاین
        Tony MontanaT آفلاین
        Tony Montana
        ریاضی
        این پست پاک شده!
        ابوالفضل ریسیا 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Tony MontanaT Tony Montana

این پست پاک شده!

ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسیا آفلاین
          ابوالفضل ریسی
          این پست پاک شده!
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Tony MontanaT آفلاین
            Tony MontanaT آفلاین
            Tony Montana
            ریاضی

قسمتی از کتاب کلنجارهای ذهنی راجب تنبلی تعلل و غیره می توانید متن کامل کتاب را از فیدیبو طاقچه تهیه نمایید

دانلود

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Tony MontanaT آفلاین
              Tony MontanaT آفلاین
              Tony Montana
              ریاضی

قسمتی از کتاب کلنجارهای ذهنی راجب تنبلی تعلل و غیره می توانید متن کامل کتاب را از فیدیبو طاقچه تهیه نمایید

بخش دوم

دانلود بخش دوم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • sallar savadkoohiS sallar savadkoohi

Nazanin Mirzaei
                سلام
                واقعا ناراحت شدم وقتی شنیدم
                خودمم بعضی روزا همینم
                به خودم میگم خوب که چی ولش کن
                ولی قشنگ بعد چند دقیقه بیکاری میرم سر درس
                شما باید توی روحت انگیزه ایجاد کنی
                باید هدفت رو واقعا معلوم کنی
                به نظرم مهم تر از کنکور سلامت فکره
                اینکه ببینیم با خودمون چند چندیم
                شما هم به نظرم با یه روانشناس مشورت کن ( متاسفانه همه فکر میکنن این حرف توهینه ولی من اصلا قصدم این نیست)
                و خوب یه چیز دیگه
                شما دلت رو با سال بعد پر کردی
                خودمم دقیقا روزایی که میگم میشینم سال بعد کولاک میکنم از سر در پا میشم
                بعد یکم فکر میکنم میگم اگه قرار بود کولاک کنم همین روزای باقی مونده میکردم
                پس الکی به خودمون امید سال بعدو ندیم
                ما همینیم تا وقتی تغییرو نخوایم
                بازم تکرار میکنم
                مشکل ما خودمونیم زمان نیست
                زمان بهونست برای پر و بال دادن به تنبلی درونمون
                شما در درجه اول باید هدفت رو معلوم کنی
                ببینی اصلا واقعا درس رو دوست داری
                یا فقط داری بهش پناه میبری
                اگر هدفت معلوم شد
                بعدش باید بری روی اعتماد به نفست کار کنی
                کسی که به خودش و تواناییاش ایمان داشته باشه توی کمتر از این زمانم نتیجه میگیره
                زیاد حرفم رو طولانی نمیکنم
                واقعا امیدوارم راه درست رو پیدا کنید :)

Sajad GhanbariS آفلاین
                Sajad GhanbariS آفلاین
                Sajad Ghanbari
                ریاضی

sallar savadkoohi عاللللییی بود

sallar savadkoohiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2

سلام ب الایی های عزیز❤💜😍
                  ، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته ام 😔 من ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید🙂❤
                  @خیرین- کوچک- دریا-دل
                  تجربی ها
                  دانش آموز کنکوری
                  @دانش- اموزان- الا
                  @همه

Saleh EsmailyS آفلاین
                  Saleh EsmailyS آفلاین
                  Saleh Esmaily

Nazanin Mirzaei بهترین کار داشتن یه برنامه ی خوبه تا وقتی برنامه نداشته باشی درس نمیخونی دوم اینکه سعی کن هدفت همیشه جلوی چشمت باشه خیلی تاثیر داره همین الان بزرگ بنویس بزن به دیوار و سوم اینکه به همه ی اونایی که تحقیرت میکردن نشون بده اشتباه میکردن تو میتونی سال دیگ این موقع دندون تهران باشی✌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • س زس آفلاین
                    س زس آفلاین
                    س ز
                    خیرین کوچک دریا دل

بشین یک برگه بزار جلوت
                    مشغله هاتو بنویس هدف هات و درس هایی که مسلطی
                    یک برنامه اروم ولی عالی با شتاب بنویس
                    از خدا هم کمک بخواه عمیق شروع کن تا هرجا تونستی میری امتحان نهایی هم پیش رو حداقل دوازدهم رو کامل میتونی بخونی
                    در بدترین حالتش اینکه سال بعد میشینی میخونی از این بدتر که نیست ولی کنکور امسال رو از دست نده تمام تلاشتو بکن
                    بشین با خدا تو این ماه زیاد دردودل کن از امام زمان عج کمک بخواه مطمئنا یک راهی میفته جلوت اما کم نیار به بقیه هم نگاه نکن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • Tony MontanaT آفلاین
                      Tony MontanaT آفلاین
                      Tony Montana
                      ریاضی

قسمتی از صحبت های آقای دارن هاردی درباره رفتارهای روزانه ما و تاثیر آن بر زندگی مان - دیگه با حوندن و عمل این موارد باز هنوز سرجای اولتی دیگه کاملا مشخصه اهدافت برات زیاد مهم نیست مگه اینکه مشکلی باشه که پزشک یا مشاور که نخصص داره تشخیص بده - یه مدت برید استراحت بعد چند تا پارتنر همجنس و هم سن و سال درس خوان پیدا کنید تنها درس نخونید - بچه ها برام دعای خیر کنید :)

دانلود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Nazanin MirzaeiN آفلاین
                        Nazanin MirzaeiN آفلاین
                        Nazanin Mirzaei
                        دانش آموزان آلاء

❤❤❤❤❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Sajad GhanbariS Sajad Ghanbari

sallar savadkoohi عاللللییی بود

sallar savadkoohiS آفلاین
                          sallar savadkoohi

Sajad Ghanbari
                          لطف دارید :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • sallar savadkoohiS آفلاین
                            sallar savadkoohi

یه چیزی رو شنیدم از یه مشاور دوست داشتم به شما هم بگم
                            پارسال یکی بود که درس نخونده بود انچنان
                            100 روز قبل کنکور به خودش اومد
                            اول به خدا بعد به خودش تکیه کرد و تلاش کرد و از هر ثانیه استفاده کرد
                            فکر کنم شد رتبه 100 کنکور
                            الان داره شهید بهشتی درس میخونه
                            الان من 1000 تا مثال دیگه بیارم فایده نداره تا وقتی خودمون نخوایم
                            دور و بر ما پره از ادمایی که سه سال خوندن و نتیجه نگرفتن
                            و ادمایی که با انگیزه توی 100 روز ترکوندن
                            شماها بخونین
                            تهش میشه همون سال بعد که بهش دل خوش کردین
                            در عوض 70 روز زود تر براش شروع کردید
                            یا نه
                            پشت کنکور نشستن با رتبه 10000 خیلی بهتر از نشستن با رتبه 100000 هست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

ANA Kamali
                              بله حرف شما کاملا متین . اما من اینقدر بی اراده شدم ک کاری از دستم ساخته نیس ، کلن نا امید شدم از خودم ...اخه با چ انگیزه ای پاشم بخونم !
                              گاهی اوقات حس میکنم خودا صدامو نمیشنوه ،احساس میکنم منو تنها گزاشته 😔 هی صداش زدم ،بش گفتم کمکم کنه درسمو بخونم😓 .
                              صبحا همش خاب میوفتم ، برنامه رو همش خراب میکنم ، ازمونا رو هم همش گند میزنم ،
                              برنامه ریزی دارم اما خو خودم
                              برنامه رو همش خراب میکنم ،مشاورمم دگه از دستم ب تنگ اومده نمیدونه باید باهام چکا رکنه ! ادم بشو نیستم من 😐😂همش بهونه پشت بهونه ، همه تنهام گزاشتن دارم اذیت میشم واقعا ، دگه حتی گریمم در نمیاد چونکه از بس گریه کردم !!!
                              @دانش اموزان الا
                              @خیرین کوچک دریا دل

Asiyeh Mallahi kongiA آفلاین
                              Asiyeh Mallahi kongiA آفلاین
                              Asiyeh Mallahi kongi

Nazanin Mirzaei بعضی اوقات خدا سکوت میکنه چون دلش برا صدای بندگانش تنگ میشه
                              ا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

Tony Montana
                                سلام 🥺
                                ایشاااا...ب زودیه زود حالتون خوب میشه ،نگران نباشید ،خدابزرگه ...🙂
                                ممنونم ازتون، بله کاملا موافقم باهاتوون ،اره خو شایدم من دارم ناشکری میکنم (* خدا منو ببخشه)...من تو بچگیام خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم ، مخصوصا از طرف نامادریم و خونواده اش ،،،(میشه گفت ،بگی نگی داستان زندگیم شبیه سیندرلاس،البته نه اینکه شاهزاده ای پیدا بشه و بیاااااد منو ببره !😂😂😂 ن فقط در همین حد ک اذیتش میکردن!
                                اولا همشون خیلی خوب بودن باهام و بعد یهو کم کم رنگ عوض کردن،ههمش تحقیر و فحش و دعوا ...باورتون نمیشه ولی شاید مینشستن جلو خودم درباره خودم غیبت میکردن ..من تو جمعشون یه غریبه بودم و هستم، باورتون میشه من یه بچه ای بودم ک نامادریم حتی اجازه نمیداد دست ب کنترل تلویزیون بگیرم تا برنامه کودک ببینم!و حتی لباسمو پاره کرد! به خاطر چی به خاطر اینکه فقط میخاستم برنامه کودک ببینم.
                                حتی هر موقع بش سلام میکردم یا از کنارش رد میشدم بهم فحش میداد بجای جواب سلام.
                                اینارو نمیگم ک ب رختون بکشم یا حالتون رو بد کنم ،ن من اینو دوس ندارم و نمیخامم زیاد راجبش حرف بزنم چونکه حال خودم بد میشه ، فقط میخاستم بدونید ک منم زیاد زجر کشیدم دگه در اون حدم نیستم ،
                                حرفاتون رو ک خوندم یاد خودم افتادم یه جورایی، راستش حرفای همتون یه تلنگر بود برام،ولی دوست داشتم حرفای شما و بچهای دگه رو و اصلنم ناراحت نشدم ،تازه باعث خوشالیمه ک تونستم با شماها حرف بزنم،.🥺🙂😍❤🌸
                                ولی دگه ازین ب بعد تصمیم گرفتم بخونم ، ازین ب بعد دگه تا جون دارم تلاش کنم، میخام اینقد بخونم تا دندونپزشکی قبول شم، میخام یه روزی ب یه جایی برسم ک ب همشون ثابت کنم ک می تونم!
                                حرف زدن با شماها دوستان عزیز ،حال منو عوض کرد، من قبل ازون چشامو بسته بودم ،هچیو نمیدیدم،...اما دگه نمیخام اینجوری باشم ،....میخام زندگی کنم واس خودم!
                                با حرفتون موافقم کاملن ک تا رنجو سختی نکشی قدر اون چیزو نمیدونی ،...یکی از عوامل درس نخوندمم همین گوشیمه ،باید دگه کنترلش کنم ،کمتر ازش استفاده کنم ! 🥴
                                من از خودا واستون بهترینارو میخام ، ایشاااا....ب زودیه زوووودی حالتون خوب میشه ، اصلن نگران نباشید ،امیدتون ب خودا.
                                ممنونم بابت حررفاتون 🙂🌸❤

مصطفی عباسیانم آفلاین
                                مصطفی عباسیانم آفلاین
                                مصطفی عباسیان
                                دانش آموزان آلاء

Nazanin Mirzaei دقیق منم از لحاظ خانوادگی شبیه مشکل توام 😔😔😔
                                ولی ایشالا درست میشه
                                فقط خبر قبولیتو اینجا دادی منم منشن کن لطفا 😬😬😊باشه؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                پاسخ
                                • پاسخ به عنوان موضوع
                                وارد شوید تا پست بفرستید
                                • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                • بیشترین رای ها

• 1
                                • 2
                                • 3
                                • 4