بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺
-
سلام ب الایی های عزیز
، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته اممن ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید
@خیرین- کوچک- دریا-دل
تجربی ها
دانش آموز کنکوری
@دانش- اموزان- الا
@همهNazanin Mirzaei سلام بر شما
من یه راه حلی دارم واسه وقتایی که درس نمیخونم و تنبل میشم گفتم شاید به کار شما هم بیاد
اونم اینه که وقتایی که میگی الان حس درس خوندن نیستو فلان با خودت بگو فقط یه دقیقه بشینم بخونم یا فقط ۵ دقیقه بشینم بخونم و درس هات رو هم بخش بندی کن
برای من که خیلی خوبه و خیلی تاثیر داره تو درس خوندنم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
قسمتی از کتاب کلنجارهای ذهنی راجب تنبلی تعلل و غیره می توانید متن کامل کتاب را از فیدیبو طاقچه تهیه نمایید
بخش دوم
-
Nazanin Mirzaei
سلام
واقعا ناراحت شدم وقتی شنیدم
خودمم بعضی روزا همینم
به خودم میگم خوب که چی ولش کن
ولی قشنگ بعد چند دقیقه بیکاری میرم سر درس
شما باید توی روحت انگیزه ایجاد کنی
باید هدفت رو واقعا معلوم کنی
به نظرم مهم تر از کنکور سلامت فکره
اینکه ببینیم با خودمون چند چندیم
شما هم به نظرم با یه روانشناس مشورت کن ( متاسفانه همه فکر میکنن این حرف توهینه ولی من اصلا قصدم این نیست)
و خوب یه چیز دیگه
شما دلت رو با سال بعد پر کردی
خودمم دقیقا روزایی که میگم میشینم سال بعد کولاک میکنم از سر در پا میشم
بعد یکم فکر میکنم میگم اگه قرار بود کولاک کنم همین روزای باقی مونده میکردم
پس الکی به خودمون امید سال بعدو ندیم
ما همینیم تا وقتی تغییرو نخوایم
بازم تکرار میکنم
مشکل ما خودمونیم زمان نیست
زمان بهونست برای پر و بال دادن به تنبلی درونمون
شما در درجه اول باید هدفت رو معلوم کنی
ببینی اصلا واقعا درس رو دوست داری
یا فقط داری بهش پناه میبری
اگر هدفت معلوم شد
بعدش باید بری روی اعتماد به نفست کار کنی
کسی که به خودش و تواناییاش ایمان داشته باشه توی کمتر از این زمانم نتیجه میگیره
زیاد حرفم رو طولانی نمیکنم
واقعا امیدوارم راه درست رو پیدا کنیدsallar savadkoohi عاللللییی بود
-
سلام ب الایی های عزیز
، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته اممن ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید
@خیرین- کوچک- دریا-دل
تجربی ها
دانش آموز کنکوری
@دانش- اموزان- الا
@همهNazanin Mirzaei بهترین کار داشتن یه برنامه ی خوبه تا وقتی برنامه نداشته باشی درس نمیخونی دوم اینکه سعی کن هدفت همیشه جلوی چشمت باشه خیلی تاثیر داره همین الان بزرگ بنویس بزن به دیوار و سوم اینکه به همه ی اونایی که تحقیرت میکردن نشون بده اشتباه میکردن تو میتونی سال دیگ این موقع دندون تهران باشی
-
بشین یک برگه بزار جلوت
مشغله هاتو بنویس هدف هات و درس هایی که مسلطی
یک برنامه اروم ولی عالی با شتاب بنویس
از خدا هم کمک بخواه عمیق شروع کن تا هرجا تونستی میری امتحان نهایی هم پیش رو حداقل دوازدهم رو کامل میتونی بخونی
در بدترین حالتش اینکه سال بعد میشینی میخونی از این بدتر که نیست ولی کنکور امسال رو از دست نده تمام تلاشتو بکن
بشین با خدا تو این ماه زیاد دردودل کن از امام زمان عج کمک بخواه مطمئنا یک راهی میفته جلوت اما کم نیار به بقیه هم نگاه نکن -
قسمتی از صحبت های آقای دارن هاردی درباره رفتارهای روزانه ما و تاثیر آن بر زندگی مان - دیگه با حوندن و عمل این موارد باز هنوز سرجای اولتی دیگه کاملا مشخصه اهدافت برات زیاد مهم نیست مگه اینکه مشکلی باشه که پزشک یا مشاور که نخصص داره تشخیص بده - یه مدت برید استراحت بعد چند تا پارتنر همجنس و هم سن و سال درس خوان پیدا کنید تنها درس نخونید - بچه ها برام دعای خیر کنید
-
-
sallar savadkoohi عاللللییی بود
Sajad Ghanbari
لطف دارید -
یه چیزی رو شنیدم از یه مشاور دوست داشتم به شما هم بگم
پارسال یکی بود که درس نخونده بود انچنان
100 روز قبل کنکور به خودش اومد
اول به خدا بعد به خودش تکیه کرد و تلاش کرد و از هر ثانیه استفاده کرد
فکر کنم شد رتبه 100 کنکور
الان داره شهید بهشتی درس میخونه
الان من 1000 تا مثال دیگه بیارم فایده نداره تا وقتی خودمون نخوایم
دور و بر ما پره از ادمایی که سه سال خوندن و نتیجه نگرفتن
و ادمایی که با انگیزه توی 100 روز ترکوندن
شماها بخونین
تهش میشه همون سال بعد که بهش دل خوش کردین
در عوض 70 روز زود تر براش شروع کردید
یا نه
پشت کنکور نشستن با رتبه 10000 خیلی بهتر از نشستن با رتبه 100000 هست -
ANA Kamali
بله حرف شما کاملا متین . اما من اینقدر بی اراده شدم ک کاری از دستم ساخته نیس ، کلن نا امید شدم از خودم ...اخه با چ انگیزه ای پاشم بخونم !
گاهی اوقات حس میکنم خودا صدامو نمیشنوه ،احساس میکنم منو تنها گزاشتههی صداش زدم ،بش گفتم کمکم کنه درسمو بخونم
.
صبحا همش خاب میوفتم ، برنامه رو همش خراب میکنم ، ازمونا رو هم همش گند میزنم ،
برنامه ریزی دارم اما خو خودم
برنامه رو همش خراب میکنم ،مشاورمم دگه از دستم ب تنگ اومده نمیدونه باید باهام چکا رکنه ! ادم بشو نیستم منهمش بهونه پشت بهونه ، همه تنهام گزاشتن دارم اذیت میشم واقعا ، دگه حتی گریمم در نمیاد چونکه از بس گریه کردم !!!
@دانش اموزان الا
@خیرین کوچک دریا دلNazanin Mirzaei بعضی اوقات خدا سکوت میکنه چون دلش برا صدای بندگانش تنگ میشه
ا -
Tony Montana
سلام 🥺
ایشاااا...ب زودیه زود حالتون خوب میشه ،نگران نباشید ،خدابزرگه ...
ممنونم ازتون، بله کاملا موافقم باهاتوون ،اره خو شایدم من دارم ناشکری میکنم (* خدا منو ببخشه)...من تو بچگیام خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم ، مخصوصا از طرف نامادریم و خونواده اش ،،،(میشه گفت ،بگی نگی داستان زندگیم شبیه سیندرلاس،البته نه اینکه شاهزاده ای پیدا بشه و بیاااااد منو ببره !ن فقط در همین حد ک اذیتش میکردن!
اولا همشون خیلی خوب بودن باهام و بعد یهو کم کم رنگ عوض کردن،ههمش تحقیر و فحش و دعوا ...باورتون نمیشه ولی شاید مینشستن جلو خودم درباره خودم غیبت میکردن ..من تو جمعشون یه غریبه بودم و هستم، باورتون میشه من یه بچه ای بودم ک نامادریم حتی اجازه نمیداد دست ب کنترل تلویزیون بگیرم تا برنامه کودک ببینم!و حتی لباسمو پاره کرد! به خاطر چی به خاطر اینکه فقط میخاستم برنامه کودک ببینم.
حتی هر موقع بش سلام میکردم یا از کنارش رد میشدم بهم فحش میداد بجای جواب سلام.
اینارو نمیگم ک ب رختون بکشم یا حالتون رو بد کنم ،ن من اینو دوس ندارم و نمیخامم زیاد راجبش حرف بزنم چونکه حال خودم بد میشه ، فقط میخاستم بدونید ک منم زیاد زجر کشیدم دگه در اون حدم نیستم ،
حرفاتون رو ک خوندم یاد خودم افتادم یه جورایی، راستش حرفای همتون یه تلنگر بود برام،ولی دوست داشتم حرفای شما و بچهای دگه رو و اصلنم ناراحت نشدم ،تازه باعث خوشالیمه ک تونستم با شماها حرف بزنم،.🥺
ولی دگه ازین ب بعد تصمیم گرفتم بخونم ، ازین ب بعد دگه تا جون دارم تلاش کنم، میخام اینقد بخونم تا دندونپزشکی قبول شم، میخام یه روزی ب یه جایی برسم ک ب همشون ثابت کنم ک می تونم!
حرف زدن با شماها دوستان عزیز ،حال منو عوض کرد، من قبل ازون چشامو بسته بودم ،هچیو نمیدیدم،...اما دگه نمیخام اینجوری باشم ،....میخام زندگی کنم واس خودم!
با حرفتون موافقم کاملن ک تا رنجو سختی نکشی قدر اون چیزو نمیدونی ،...یکی از عوامل درس نخوندمم همین گوشیمه ،باید دگه کنترلش کنم ،کمتر ازش استفاده کنم ! 🥴
من از خودا واستون بهترینارو میخام ، ایشاااا....ب زودیه زوووودی حالتون خوب میشه ، اصلن نگران نباشید ،امیدتون ب خودا.
ممنونم بابت حررفاتونNazanin Mirzaei دقیق منم از لحاظ خانوادگی شبیه مشکل توام
ولی ایشالا درست میشه
فقط خبر قبولیتو اینجا دادی منم منشن کن لطفاباشه؟؟؟