-
ادبیاتشوننم چقد هلو بوده! اقا من یه اضغاث احلام بلد بودم باهاش تستو زدم! :|
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi
یعنی یه جزوه های نوشتم میخواستم بیام باهات به اشتراک بذارم ! یه لغت نامه زیست بسازیم !
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از زمانای فعلا تست دادن خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من زبان فارسی نخونده حل کردم :|
خداییش خیلی اسون بود ادبیات -
#كنكورى ها
خدایا؛ ما را دریاب کلاً...
خدایا؛ پاسخنامهی ما در سازمان سنجش گم نشود.
خدایا؛ همه ى سوالها از آنجاهايي بيايد كه من بلدم.
خدايا؛ اونجورى نشه كه همه ى گزينه ها به چشمم آشنا بيان و هى بگم عه اين...! عه اون...!
خداوندا، اگر بین دو گزینه شک کردم کدوم رو بزنم؛ تو یه کاری کن که گزینهی صحیح رو بزنم میدونم که اگر بخوای میتونی.
خدایا؛ صندلیم سر کنکور خوب باشه (میخ نداشته باشه و لق نزنه!) جایی که کنکور میدم هی بهم گیر ندن و نور هم خوب باشه.
خدايا؛ صندليم نه زير باد مستقيم كولر باشه و نه جايي كه كلاً كولر نزنه.
خدایا؛ یه کاری کن که بغلدستیی من یهرقمی باشه تا بتونم کلی از روش بزنم! يه مراقب مهربون هم بالا سرم باشه.
خدایا؛ خداوندا میدونم که تو عادلی! همهی کارهای بالا رو برای همهی بچهها انجام بده تا کلاً تغییر خاصی تو رتبهی کسی داده نشه!
خداجون...!
دركل خيلي مخلصيم! هواى ما و همه ى كنكوريها رو بدار... -
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خداییش خیلی اسون بود ادبیاتنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خداییش خیلی اسون بود ادبیاتمن 2تاشو زدم
هیچی تو عمرم زبان فارسی نخوندم
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا این چه وضعشه :| این کنکور نیس خدایی
اینطوری همه 100 میزنن خب
-
اینطوری همه 100 میزنن خب
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینطوری همه 100 میزنن خب
۲۰ تا رتبه یک دارن احتمالا
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا کل قرابتو زدم! از 25 تا 18 تاشو چواب دادم ینی مطمئنم درستن انقد ضایس گزینه ها
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تستاش تیپش چدیده ولی
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی سوالای سختی در انتظار ماست ... :|
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا خدایی این کنکور نبودش :| امتحان نهایی بود واقعا
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اونا باز سخت بودن
-
اونا باز سخت بودن
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اونا باز سخت بودن
-
عاقا این کنکورشون یه کم بودار و مشکوک اسون بود.حتی دینیش که میگن سخت بود ولی سخت نبود
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربی -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی اصن دید این کتاب مارو :| ؟
-
عاقا این کنکورشون یه کم بودار و مشکوک اسون بود.حتی دینیش که میگن سخت بود ولی سخت نبود
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربینوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربیما هم عقده داریم خب : )
-
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربینوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربیمن که میگم سوالا لو رفته بود .فوری دوباره سوال ها رو گلچین کردند واسه همین
-
امروز رفتم پارک یه دوری زدم
مزار دو تا شهید گمنام توی پارکمونه
رفتم اونجا و فاتحه خوندم
برا هممون دعا کردم
ولی نکته جالبش این بود که روی سنگ مزارشون نوشته بود تاریخ دفن : 1392!!!
اصلا باورم نشد که از روزی که با دوستام رفتیم تشییع شهدا 4 سااااااااال رد شدهعجیبه
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربیما هم عقده داریم خب : )
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط sahba انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کار خاصی که از ما برنمیاد
-
من که میگم سازمان سنجش خالی کردن همه عقده هاشو گذاشته رو تجربیمن که میگم سوالا لو رفته بود .فوری دوباره سوال ها رو گلچین کردند واسه همین
javad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مگه میشه مگه داریم :| لو بره؟