-
@saghi-mortazavi نمه شاید کوثری کسی پلی دواشه الان امه نمازه سردنیه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از دور خوندنه
️ ونه حواس جمعه
-
مهشید حسن زاده 0 طفره رفتن که خوب نیست اخه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi نه آخه جواب بده قطعا باآسفالت یکی میشه
دختراروکه میشناسی -
@saghi-mortazavi نه آخه جواب بده قطعا باآسفالت یکی میشه
دختراروکه میشناسینوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
عاااااا از اون نظر️
اوکی -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از دور خوندنه
️ ونه حواس جمعه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi اره؟خاپس هرست اته دور دیگه حساب کمه
خا ازبالا فرمان زننه کا امه نمازخلوص صددرصدی قبوله -
@saghi-mortazavi اره؟خاپس هرست اته دور دیگه حساب کمه
خا ازبالا فرمان زننه کا امه نمازخلوص صددرصدی قبولهنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 خا حله
️
100 درصد بیمی -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزرگواران صبحتون بخیرررررروخوشی
درپناه حق باشید
یاعلی -
مهشید حسن زاده 0 طفره رفتن که خوب نیست اخه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi حالا یه چی جالب بگم
شما یا کلا بقیه
هی میگین چرا اینفینیتی تلافی نمیکنه و از این حرفا
دلیلش این نیست که نمیتونم
دلیلش اینه که نمیخوام:/
یکی دوبار که تلافی کردم (نه با شما) وضعیت خراب شد:/
به ریسکش نمی ارزه
منم منت کشی بلد نیستم:/ -
بزرگواران صبحتون بخیرررررروخوشی
درپناه حق باشید
یاعلینوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
صبح بخیر️
هوا روشن شد
یا ابلفضل -
@saghi-mortazavi نه آخه جواب بده قطعا باآسفالت یکی میشه
دختراروکه میشناسینوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
آخخخ حقیقته محض،
این پیام باید پین بشه اصن -
@saghi-mortazavi حالا یه چی جالب بگم
شما یا کلا بقیه
هی میگین چرا اینفینیتی تلافی نمیکنه و از این حرفا
دلیلش این نیست که نمیتونم
دلیلش اینه که نمیخوام:/
یکی دوبار که تلافی کردم (نه با شما) وضعیت خراب شد:/
به ریسکش نمی ارزه
منم منت کشی بلد نیستم:/نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
خوب درست شوخی کنین حتما باید ناجور باشه
تعادل به خرج بدین آخه جنگ نیست که بخواین تلافی سنگین کنین ریسک داشته باشه
ولی بازم همون که تلافی نکنین بهتره
همین روند و ادامه بدین -
@infinitie-a
خوب درست شوخی کنین حتما باید ناجور باشه
تعادل به خرج بدین آخه جنگ نیست که بخواین تلافی سنگین کنین ریسک داشته باشه
ولی بازم همون که تلافی نکنین بهتره
همین روند و ادامه بدیننوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi بحث همینه خب
من مقیاس تلافی هام، پسرونه اس
تا بخوام یاد بگیرم چجور با شماها تلافی کنم زمان میبره
فعلا هم دارم یاد میگیرم
هنوز 5 ترم مونده تا پاس شم -
@saghi-mortazavi بحث همینه خب
من مقیاس تلافی هام، پسرونه اس
تا بخوام یاد بگیرم چجور با شماها تلافی کنم زمان میبره
فعلا هم دارم یاد میگیرم
هنوز 5 ترم مونده تا پاس شمنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
عاها آره داشتم به همین فک میکردم
5 ترم کمه
تا آخر عمرم نمیتونین سر درارین️
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
بعیدم نیست
فعلا خداحافظ شما -
@saghi-mortazavi
بعیدم نیست
فعلا خداحافظ شمانوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
فعلا -
Kosar A003 خبرم کن بی خبر کاری نکن
بی من هرگز...نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط Kosar A003 انجام شده@saghi-mortazavi حله
سرچ کن fateme oveisi
هی لنتی حتمن یچیزایی هس که باید بزارین تو اون متن-_- -
ZA AMINI در زمان تست و چند سوال دیگر گفته است:
سلام من دهم هستم . و برای کنکور دارم اماده میشم . چندتا سوال داشتم یکی اینکه من تست زماندار که میزنم وقت کم میارم مثلا تو شیمی یا درس هایی که بلد هستم و از نظر اطلاعات عالیم بازم مثلا تستا را تو90ثانیه یا بیشتر میزنم چکار کنم؟
و یک چیز دیگه این که من که برنامه ریزی میکنم دو روز اول عین برنامس اما روز بعد خسته میشم و هیچکاری نمیکنم برای این چه پیشنهادی دارین؟
و بنظرتون بزای زبان که نقطه ضعفم هست چکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 تو همه جا هستی
-
۹:۳۱
-
سارا M 0 تو همه جا هستی
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam
شما هم همون موقعی ک من هستم هستید
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا تو دیگه کی هستی؟
حرف منو اومدی کپی کردی
بعد با اعتماد بنفسکامل میگی حرف من غلطه
تو دیگه آخرشی بخدا -
میدونی چیه؟ من فکر میکنم به خاطره این هستش که تو بعد از یه مدتی خسته میشی شاید از نظر فیزیکی بگب نه من اوکی هستم ولی از نظر روحی و مغزی خسته میشی مثلا فکر کن تازه از دوره اول اومدی با یه هدف خفن بعد برای دوره دوم خودت رو لای منگنه هی فشار بدی مغز قفل میکنه شاید چیزای تحلیلی رو بتونی بخونی ولی موقع حل سوالات و تست ها قفل قفلی این یکی به خاطره این هستش که همون اوله کاری خیلی داری به خودت سخت میگیری و تازه داری یهویی این فشار رو به مغزت میدی اگر میخوای ساعت مطالعت زیاد بشه باید نیم ساعت نیم ساعت به مطالعت بپردازی نه بهویی یکی این نکته
نکته بعدی هم اینکه توی درسات تنوع خیلی بزار مثلا دوتا تخصصی یه عمومی بخون و خلاصه اینکه حتی توی تست زدن هم تنوع داشته باش اون موقع برای مغزت همه چی تازگی داره
نکته بعدی اینکه حتما از فیلم های الا استفاده کن خیلی فیلم های خوب و مفیدی هستن
چجوری؟!
اینطوری که یک الی دو دور روزنامه وار از روی متن کتاب بخون که مغزت امادگی مطالب رو داشته باشه بعد برای بار سوم نکته به نکته بخون سری بعد یکی دو نگاه به جزوه بنداز بعد فیلم های صفر تا صد رو ببین اینطوری تا اون موقع مفهوم قشنگ برات جا افتاده بعدم فیلم های نکته و تست رو ببین و یکم با انواع سوالات اشنا شو بعد برو خودت اول تست های اموزسی بعد تست های زمان دار بزن
و یادت باشه از پایه خیلی خوبی شروع کردی به قوی کار کردن فقط بدون زیادی نباید خودت رو خسته کنی
یه جمله هست که میگه( درس همه چی نیست ولی همه چیز درسه)موفق باشی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini آفرین 🦸