-
@dr-aryan اینو بدونید امسال هرکی ریاضی رو بالای ۵۰ بزنه عادی نیستش یا تقلب یا اینکه در سطح المپیاد بوده
دکتر علی ف یه موسسه ای هست میگن خیلی گلابی بوده سوالات نمره ها اعلام شد رتبه برترامونو نشون میدیم
-
Maryam Nateqi سلااممم مریممیی
چطوری تو؟
شکرخداخوب بود
شکمووووشیرینیت سرجاشه
خودت خوبی؟اوضا چطوره؟
شوعرنکردی؟نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده@ida-shateri
سلام آیدا جونی
خوبم منم شکر خدا
خب چیه مگه فقط گفتم حواسم بهت هست شیرینی مو بدی️
نه هنوز در حال تحصیل هستم به امید خدا توام منتظر شیرینی کنکورم باشه نه شوعر کردن
شما بزرگتری من شیرینی عروسی تو رو میخورم بعد نرجسبگذریم شمس الدین چطوره؟ سلام برسون
-
@ida-shateri
سلام آیدا جونی
خوبم منم شکر خدا
خب چیه مگه فقط گفتم حواسم بهت هست شیرینی مو بدی️
نه هنوز در حال تحصیل هستم به امید خدا توام منتظر شیرینی کنکورم باشه نه شوعر کردن
شما بزرگتری من شیرینی عروسی تو رو میخورم بعد نرجسبگذریم شمس الدین چطوره؟ سلام برسون
Maryam Nateqi به به
-
@dr-aryan اینو بدونید امسال هرکی ریاضی رو بالای ۵۰ بزنه عادی نیستش یا تقلب یا اینکه در سطح المپیاد بوده
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف
سلام خب شاید المپیادی نبود تقلب هم نکرده بود -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف در سطح المپیاد هم باشی تایم المپیاد نیس ک تایم درسا برا کنکوره
-
Maryam Nateqi به به
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz
وات؟
-
دکتر علی ف یه موسسه ای هست میگن خیلی گلابی بوده سوالات نمره ها اعلام شد رتبه برترامونو نشون میدیم
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz از همین موسسه های اینترنتی هست یا نه ؟
-
Ayratin poorghaz
وات؟
Maryam Nateqi گفتم سلامی بکنم
-
Ayratin poorghaz از همین موسسه های اینترنتی هست یا نه ؟
دکتر علی ف بلی ولی تدریساش با cd
-
Maryam Nateqi گفتم سلامی بکنم
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz
علیک سلام احوالات شریف تون چطوره -
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادتون باشه اینجا ی انجمن درسیه
و باید ب قوانین احترام گذاشت و از ی سری حرکات پرهیز کرد
خواستم یاداوری کنم فقط -
خواستم یاداوری کنم فقط@dr-aryan حرکت بدی دیدین ؟
-
@dr-aryan حرکت بدی دیدین ؟
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz مخاطب خاصی نداشتم درکل گفتم برا یاداوری
-
Ayratin poorghaz
علیک سلام احوالات شریف تون چطورهMaryam Nateqi
احوالات خوب هستن
احوالات شما چطوره -
خواستم یاداوری کنم فقطنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده@dr-aryan
لطفا منظورتون رو دقیق بگین. منظورتون اگه منم که من کلا با دوستم اینطوری حرف میزدم و میزنم و کسی اخطاری نداد -
Maryam Nateqi
احوالات خوب هستن
احوالات شما چطورهنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz
متشکرم -
@dr-aryan
لطفا منظورتون رو دقیق بگین. منظورتون اگه منم که من کلا با دوستم اینطوری حرف میزدم و میزنم و کسی اخطاری ندادنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
بابا من اصن منظورم کسی نبود
این چ حرفیه
اگ بدمنظورمو رسوندم ببخشید اصن پاک میکنم -
Maryam Nateqi
بابا من اصن منظورم کسی نبود
این چ حرفیه
اگ بدمنظورمو رسوندم ببخشید اصن پاک میکنمنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan
بله پاک کنید راحت ترم -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
من عاشق اون معلمیم که گفت از سوالات احتمالیم 80 درصدش 100 درصد میاد
بعد کنکور 0 درصدش اومد -
دکتر علی ف بلی ولی تدریساش با cd
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAyratin poorghaz دیگه این کنکور فقط میخواد واسه یه عده منحصر بشه که خیلی پول دارن