هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 آره
الان قشنگ ترن بنظرم و قابل درک ترنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار ازلواشکات چخبر؟
-
Mohammad Afshar
ممدددددددددددددد رسیده به مرحله به درک؟!مهشید حسن زاده 0 بخند بخند
-
مهشید حسن زاده 0 بخند بخند
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar معلومه که میخندم!
ظرفارو شستین اینجایین؟ -
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودم نشستم ظرفارو!
-
Mohammad Afshar معلومه که میخندم!
ظرفارو شستین اینجایین؟مهشید حسن زاده 0 ظرفا رو که امروز قبل از رقتن شستم
-
اینقدر خسته ام که دارم میمیرم
-
مهشید حسن زاده 0 ظرفا رو که امروز قبل از رقتن شستم
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar اععععع!
پس یه دستیم به مال ما برسونید
ممدددددددددددددددددددد ظرفااااااا -
@دختر-بهار ازلواشکات چخبر؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شدهمهشید حسن زاده 0 لواشک
شب بود دیگه حوصله نداشتم بدون اینکه سلفونی نایلونی چیزی بذارم روی سینی ریختم توی سینی بعد که خشک شد نتونستم جدا کنم از روی سینی و مجبور شدم بندازم دور
حالا خوبه وقتی خشک نشده بودن انگولک کرده بودم یکمی فیض بردم ازشون -
Mohammad Afshar اععععع!
پس یه دستیم به مال ما برسونید
ممدددددددددددددددددددد ظرفااااااامهشید حسن زاده 0 اوه تازه امروز اومد خرما رو برید منم خرما ظرف میکردم
-
اینقدر خسته ام که دارم میمیرم
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
الان بالاخره خسته اید یانه؟
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد از دوساعت رفتم سالن خسته بودم خیلیی رفتم هییت برگشتم الان خسته نیستم خدایا عجبا
-
مهشید حسن زاده 0 لواشک
شب بود دیگه حوصله نداشتم بدون اینکه سلفونی نایلونی چیزی بذارم روی سینی ریختم توی سینی بعد که خشک شد نتونستم جدا کنم از روی سینی و مجبور شدم بندازم دور
حالا خوبه وقتی خشک نشده بودن انگولک کرده بودم یکمی فیض بردم ازشوننوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار بنظرم درنوع خودش شکست عشقی محسوب میشه
-
@دختر-بهار بنظرم درنوع خودش شکست عشقی محسوب میشه
مهشید حسن زاده 0 دقیقاااا
-
مهشید حسن زاده 0 اوه تازه امروز اومد خرما رو برید منم خرما ظرف میکردم
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar سلامتی ودل خوش
خرماخیلی خوشمزس
-
Mohammad Afshar
الان بالاخره خسته اید یانه؟
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد از دوساعت رفتم سالن خسته بودم خیلیی رفتم هییت برگشتم الان خسته نیستم خدایا عجبا
مهشید حسن زاده 0 تا یه ربع پیش وسط هییت واقعا از خود بیخود شده بودم تو هوا میپریدم ولی الان خسته ام
-
Mohammad Afshar سلامتی ودل خوش
خرماخیلی خوشمزس
مهشید حسن زاده 0 من دوست ندارم
-
مهشید حسن زاده 0 دقیقاااا
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار وای الان کاش میشداونطرف بودم یکم سربه سرت میزاشتم حرص بخوری!
-
جای غزل خالی
@GHAZAL-DALVAND -
__chakisaldva__ نکنه تو هم اخراج شدی نیستت
تو دیگه اخرین خط قرمزمینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
هستم هستم
کار داشتم ... -
مهشید حسن زاده 0 من دوست ندارم
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar کج سلیقه!
-
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خییییییییییییییلللللللیییییییییییی