هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi خو وقتی طرف نمیفهمه و دیگه اعصاب نداره چاره ای جز xsdfdrfvgfcvh نیست
وگرنه خودمم میونه خوبی ندارمنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
دلیل قانع کنندهای نیست
-
Zeinab Siri سلام زینب جان چطوری
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg خوبم ممنون،تو بهتری؟
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون خوش
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عمق فاجعه وقتیه که کلی کار داری
تا میای لیستشون کنی نصف کارا یادت میره
و قطعا اینا دقیقه ۹۰ یادت میاد که دیگه دیر شده
️
-
amir ahmadi
یا دیدی میگن خوب نیستم بعد میگی عه چی شده میگن مگه مهمهنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan اینا اینا
یا میگن هیچی ولش کن..میگی خب بگو بعد میگن هیچی..بعد میگی خب باشه اگه میخوای نگو...بعد میگه حال من هیچ وقت واسه کسی مهم نیست
این موقع ها هیچی نمیتونم بگمفقط سکوت
-
@narjes-hashemi
دلیل قانع کنندهای نیست
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi من که گفتم
When Nietzsche Wept
اول فهمش حالا بعد دلیل -
@narjes-hashemi چیکار کنیم دیگ ادم دورمون فراوونه
ن ولی اینم نیس
اصن خودمم نمیدونم چرا
شاید بحاطر محیط و شرایطهنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan دوشهرو بوخونید
-
amir ahmadi باش ممنونم
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan خواهش
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sarah Ghanaatiyan بزن خروج
فک نمیکنم بی دلیل بن بشیباش مرسی
چیکار کنم بن شم؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan آیدی بده
-
M Tg خوبم ممنون،تو بهتری؟
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri بد نیستم تشکر چ خبرا
-
amir ahmadi من که گفتم
When Nietzsche Wept
اول فهمش حالا بعد دلیلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi خب ساب وقتی نیچه گریست یکی
این فیلما دوتا
منظورت از دو هیچ اینه؟ -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چند جا گفتن احتمالا از آبان طرح نت ملی آغاز بشه
کاراتون رو بکنید زودتر که اگر چیزی شد ضرر نکنین -
@narjes-hashemi خب ساب وقتی نیچه گریست یکی
این فیلما دوتا
منظورت از دو هیچ اینه؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اوکی بزارتا شفاف سازی کنم
این دو هیچی که میگم یکی سر موضوع امشب که وقت نهادید دومی هم برای فیلیمی که خودم در به در دنبالش بودم و شما پیداش کردید
اوکیه؟ -
چند جا گفتن احتمالا از آبان طرح نت ملی آغاز بشه
کاراتون رو بکنید زودتر که اگر چیزی شد ضرر نکنیننوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi واقعا ینی اینکارو انجام میدن؟
-
__chakisaldva__ ممنون از جوابتون
بله همین برام جای تعجب داش حتی استرس نتایجم نداشتید
دیگ راه جدیدی و در پیش دارید موفق باشیدنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
مچکرم
همچنین شما -
amir ahmadi اوکی بزارتا شفاف سازی کنم
این دو هیچی که میگم یکی سر موضوع امشب که وقت نهادید دومی هم برای فیلیمی که خودم در به در دنبالش بودم و شما پیداش کردید
اوکیه؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
اوکی
ولی فایدش رو نمیدونم -
@sania-andiravan اینا اینا
یا میگن هیچی ولش کن..میگی خب بگو بعد میگن هیچی..بعد میگی خب باشه اگه میخوای نگو...بعد میگه حال من هیچ وقت واسه کسی مهم نیست
این موقع ها هیچی نمیتونم بگمفقط سکوت
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
دقیقاااا یه شب بخیر هم میگن
حتی یک ظهر
بعضی دخترا کلا همینن -
amir ahmadi واقعا ینی اینکارو انجام میدن؟
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg قراره زیرساخت هاش از چین بیاد
اره خب..چین با اون جمعیت این کار رو کرده
بعید نیست اینجا هم همونطوری شه -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مردم از درد استخون مشت مشت قرص کلسیم میخورن
من اینقد کلسیم بدنم زیاده زده کف پام استخون اضافه داده شده خار پاشنه
حکممتو شکر خدایا