هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh لطف داری گلی :))
-
HADAF MAN چرا عصبانی
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز خوبی تو ؟
-
دختر پاییز از دست خودم و کارام
که مثل ادم نمیشینم درس بخونم
که خیلی عقبم هیچی نخوندمنوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHADAF MAN به جای سرزنش کردن خودت ببین کجاها تنبلی میکنی
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کابوس اتلتیکو پنالتی خواهد زد سرخیو راموس راموس گل تمومش میکنه رئال میگه جام میدم اما جام نمیدم رئال میگه الماس هم که باشی یه تیکه از تاجمی رئال تو چرا انقدر خوبی آخه عجب عاشقانه ناآرامی شد امشب
.
.
.
.
.
.
پ.ن:یادش بخیر فینال سوپرکاپ اسپانیا فصل ۲۰۱۹_۲۰ آخرین فینال راموس با پیراهن رئال و همچنین آخرین فینال زیدان با رئال -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نباید میرفت
-
دختر پاییز خوبی تو ؟
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHADAF MAN خوب باشی خوبم
-
کابوس اتلتیکو پنالتی خواهد زد سرخیو راموس راموس گل تمومش میکنه رئال میگه جام میدم اما جام نمیدم رئال میگه الماس هم که باشی یه تیکه از تاجمی رئال تو چرا انقدر خوبی آخه عجب عاشقانه ناآرامی شد امشب
.
.
.
.
.
.
پ.ن:یادش بخیر فینال سوپرکاپ اسپانیا فصل ۲۰۱۹_۲۰ آخرین فینال راموس با پیراهن رئال و همچنین آخرین فینال زیدان با رئالنوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
یادش بخیر منم قدیما فوتبالی بودم طرفدار رئال
از زیدان به بعد دیگه همه رئالی شدن خز شد لفت دادم از فوتبال -
HADAF MAN به جای سرزنش کردن خودت ببین کجاها تنبلی میکنی
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز همه جا
خسته شدم از دست خودم
اون صبایی ک درس میخوندم عالی بودم نیستم
اره میدونم ادم تغیر میکنه ولی هر دلیلی باعث میشه درس نخونم -
@امیرمسعود-جعفری
از زیدان به بعد دیگه همه رئالی شدن خز شد لفت دادم از فوتبالنوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهSaudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
از زیدان به بعد دیگه همه رئالی شدن خز شد لفت دادم از فوتبالمن خیلی وقته طرفدارشم جوری معتادش بودم که کلاس هشتم هیچ کدوم از بازی هاشو از دست ندادم اما بالاتر اومدم به خاطر درسا کمش کردم
-
HADAF MAN خوب باشی خوبم
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز خداروشکر
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این فصل هر چقدر هم که خوب باشیم باید آماده باشیم واسه خداحافظی مارسلو و محمدرضا خلعتبری
-
Saudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
از زیدان به بعد دیگه همه رئالی شدن خز شد لفت دادم از فوتبالمن خیلی وقته طرفدارشم جوری معتادش بودم که کلاس هشتم هیچ کدوم از بازی هاشو از دست ندادم اما بالاتر اومدم به خاطر درسا کمش کردم
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
من از 2012 میدیدم بازیاشو
الان فکر نکنم به اندازه اون موقع بچسبه
بدون کریس راموس زیدان کاسیاس چیِ رئال میچسبه؟ اصلا دیگه رئال نیس ک فقط اسمش مونده... -
@امیرمسعود-جعفری
بدون کریس راموس زیدان کاسیاس چیِ رئال میچسبه؟ اصلا دیگه رئال نیس ک فقط اسمش مونده...نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
بدون کریس راموس زیدان کاسیاس چیِ رئال میچسبه؟ اصلا دیگه رئال نیس ک فقط اسمش مونده...خب آره اینم هست اما خب پرز داره سانتیاگو بربچنابئو رو بازسازی میکنه و از وقتی کامل ساختنش تموم بشه رئال میتونه سال ۸۰۰ میلیون پول از ورزشگاهش دربیاره و تو بازار نقل و انتقالات فعال تر بشه هیشکی نمیتونه راموس زیدان کاسیاس پپه و... باشه اما بازم میتونه به روزهای اوجش برگرده
-
@امیرمسعود-جعفری
بدون کریس راموس زیدان کاسیاس چیِ رئال میچسبه؟ اصلا دیگه رئال نیس ک فقط اسمش مونده...خب آره اینم هست اما خب پرز داره سانتیاگو بربچنابئو رو بازسازی میکنه و از وقتی کامل ساختنش تموم بشه رئال میتونه سال ۸۰۰ میلیون پول از ورزشگاهش دربیاره و تو بازار نقل و انتقالات فعال تر بشه هیشکی نمیتونه راموس زیدان کاسیاس پپه و... باشه اما بازم میتونه به روزهای اوجش برگرده
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
آره واقعا هیشکی پپه نمیتونه بشه
کریس هم که رسما پشمک بود تو رئال لابد :| -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه دست دست دست بزنید دست دست دست
موبایلشم خاموشه دیگه نیست در دسترس
(مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد)پ.ن:از این یه بیت یه خاطره دارم هم تلخ و هم شیرین اما من ترجیح میدم هر وقت میشنومش بخندم
-
@امیرمسعود-جعفری
کریس هم که رسما پشمک بود تو رئال لابد :|نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری
کریس هم که رسما پشمک بود تو رئال لابد :|کریس رو یادم رفت
وگرنه من خودم طرفدار پر و پاقرص کریس هستم -
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دستام در حال یخ زدنه تایپ سخته
-
نوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زبونم بند میاد انگار لالم
-
amir ahmadi بساز دلیلشو
همین که خواهر زاده ای مث من داری دلیلهنوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
خیلی تاثیرگذار بود
-
@امیرمسعود-جعفری
کریس هم که رسما پشمک بود تو رئال لابد :|کریس رو یادم رفت
وگرنه من خودم طرفدار پر و پاقرص کریس هستمنوشتهشده در ۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
گفتم شاید توهم از اونایی که وقتی اسطوره ها از باشگاه میرن بگی به درک باشگاه از همه بزرگتره و از این چرت و پرتا