هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii شاد شو
<<ولی این سخنی است که به ظاهر میگویند. هنگامی که روز موعود فرا رسد سخت پشیمان میشوند>>
-
مهشید حسن زاده 0
شکر
خوبم
چخبرنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii الهی همیشه خوب باشی دتری
خبرکهههه سلامتیت -
@roghayeh-eftekhari آره آره
اصا هیجان دانمان ترکیدنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 مسخره کردن کار خوبی نیست
-
مهشید حسن زاده 0 مسخره کردن کار خوبی نیست
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari هیجان دادن نصفه شب نیز هم
-
@Zahra-Zahraii شاد شو
<<ولی این سخنی است که به ظاهر میگویند. هنگامی که روز موعود فرا رسد سخت پشیمان میشوند>>
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First من روحرفم هستم مخصوصا دراین ی مورد
-
@First آهااا راستی طومارتونوخونده بودم,الکی حرف درآوردین
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شدهمهشید حسن زاده 0 اخه اون لحظه خیلی زود جواب دادید احتمال خوندنش تو اون زمان کم بود بخاطر همین گفتم. ممنون که خوندین. ایرادهاشو بگید ممنون میشم.
-
@Zahra-Zahraii الهی همیشه خوب باشی دتری
خبرکهههه سلامتیتنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 مرسی توهم همینطور
سلامت باشی -
@roghayeh-eftekhari هیجان دادن نصفه شب نیز هم
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 نه این جزء ملزوماته
-
مهشید حسن زاده 0 اخه اون لحظه خیلی زود جواب دادید احتمال خوندنش تو اون زمان کم بود بخاطر همین گفتم. ممنون که خوندین. ایرادهاشو بگید ممنون میشم.
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First بپرسم کدوم طومار؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii روز موعود؛ روز موعووود
انتظارش را بکش... -
مهشید حسن زاده 0 اخه اون لحظه خیلی زود جواب دادید احتمال خوندنش تو اون زمان کم بود بخاطر همین گفتم. ممنون که خوندین. ایرادهاشو بگید ممنون میشم.
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First همون زمان دوبارخوندم که ازدستم درنرفته باشه آقای فرست
تندمیخونم کلا -
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari پرسیدی دیگه
-
@Zahra-Zahraii روز موعود؛ روز موعووود
انتظارش را بکش...نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First بی صبرانه منتظرم
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari عاا پیداش کنم میگم
طومار انچنانی نبود در مقابل اونای حاج مشکین هنوز جنین به حساب میود -
@First همون زمان دوبارخوندم که ازدستم درنرفته باشه آقای فرست
تندمیخونم کلانوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 تنذ خوانی بودن از دست رفتن مفهوم کار بسیا پسندیده ایه احسنت مبین هستم:)
-
مهشید حسن زاده 0 تنذ خوانی بودن از دست رفتن مفهوم کار بسیا پسندیده ایه احسنت مبین هستم:)
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First ی سوال چرا فرست؟
-
@roghayeh-eftekhari پرسیدی دیگه
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 نه من جوری پرسیدم که معلوم نباشه پرسیدم
-
مهشید حسن زاده 0
ولی من معتقدم، بیشتر ازاینکه حال یه نفر یا دونفر خوب یا بد باشه، یکدست بودن جامعه مهمتره. چرا حال من خوب باشه ولی دیگری بد؟ چرا تا حدی که میتوانم نباید کمکش کنم؟ (البته به شرطی که خودش بخواهد)
اگر حال جامعهمان خوب بود اگر به فکر همدیگر بودیم اگر به این سه بیت سعدی باور قلبی داشتیم:
بنیآدم اعضای یکدیگرند * که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی بهدرد آورد روزگار * دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بیغمی * نشاید که نامت نهند آدمی
و هزاران اگر دیگر...، شاید وضع جامعهمان این نبود.
درنگاه اول شاید خوب بودن حال همه جامعه یک تصور انتزاعی باشد. شاید بگویید همچین چیزی فقط در مدینه فاضله افلاطون یا بهشت یافت میشود. منم منکر این نیستم. ولی به من بگویید چه کسانی به بهشت میروند؟ افرادی که فقط به فکر حال خوب خود هستند؟ قطعا نه!
البته باید این راهم بپذیریم که با کمک کردن به یک نفر بیشتر خوب کردن حال او حال خود را خوب کرده ایم.
///
درست است. همه افراد رو نباید به یه چشم دید. ولی هدف زندگی، به اوج رسیدن وسپس متوقف شدن نیست. شاید_و فقط شاید_ بتوان گفت دیگری نسبت به دیگری سطحی که برای خود انتخاب کرده بالاتر است. ولی چه سود؟ آیا غیر ازین است که هردو وقتی به آن درجه رسیدند متوقف شده اند؟
///
این جملتون عالیه و بنظرم همه اون جسارت و پتانسیل رو دارند فقط پرده هایی از هوس، شهرت، شهوت، پول و... . این جسارت را به بند کشیده اند و اجازه آزادی را بهش نمیدهند.پ.ن: بابت تاخیر در جواب معذرت میخواهم، معمولا در استفاده کردن کلمات کمی حساس هستم، و البته که کندنویسم.(البته شاید کار واجبی که در این بین برایم پیش اومد هم بیتاثیر نباشه)
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari این بود...
-
@roghayeh-eftekhari عاا پیداش کنم میگم
طومار انچنانی نبود در مقابل اونای حاج مشکین هنوز جنین به حساب میودنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First خب مرسی کنجکاو شدم بخونمش
حاج آقا مشکین که اصلا این راهو تا بخواد به کسی بده همه با عصا اینور و اونور میریم -
@roghayeh-eftekhari این بود...
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First مرسی