هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola این بده
هم بده هم خوب
️
حالا مثلا میشینیم فک میکنیم
تودل خودمون میگی اینا الان کلی پشت سرمون حرف میزنن دوتا باجناق
ولی خب از نظر اینکه قرارنیست مشکلی پیش بیاد خیلی خوبهنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola تو دلشون چی میگن خیلی خوب بود
معمولا اگ خواهرا خوب باشن شوهرهاشون هم خوبن باهم! -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مجتبی ازاد پول خوبه و لازم، اما خوشبختی ملزوم به پولدار بودن نیست
ب شدت موافقمممم
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola ولی بالاخره پولم میخوای
-
Acola تو دلشون چی میگن خیلی خوب بود
معمولا اگ خواهرا خوب باشن شوهرهاشون هم خوبن باهم!نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola تو دلشون چی میگن خیلی خوب بود
معمولا اگ خواهرا خوب باشن شوهرهاشون هم خوبن باهم!درسته !
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میترسم /:
-
Acola ولی بالاخره پولم میخوای
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei میخواد اما اگ همه چیو پول مدنظرت قرار بدی از نظر من اونطوری که باید لذت نمیبری
-
Marzieh Abouei میخواد اما اگ همه چیو پول مدنظرت قرار بدی از نظر من اونطوری که باید لذت نمیبری
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak میگمااااا
حالا نه پول دارم نه شوهر
-
مجتبی ازاد امروز تازه بهتررر شدم به خاطر این گرده ها الرژی دارم روزی دو دفعه دماغم خون میا ازبس عطسه میکنم
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei این ربطی به موضوع سر نزدن به تودلی نداره :| فرافکنی نکن
-
@yasin-sheibak میگمااااا
حالا نه پول دارم نه شوهر
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
چون نداری راحت حرف میزنی
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۱۰۰درصددد ولی همه چی نیست
من هیچوقت بخاطر پول نمیام زندگیمو بهم بزنم !
اصولا آدمایی ک از اول پول دیدن بخاطر پول دست ب هرکاری نمیزنن
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه! -
مجتبی ازاد امروز تازه بهتررر شدم به خاطر این گرده ها الرژی دارم روزی دو دفعه دماغم خون میا ازبس عطسه میکنم
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei وای الرژی خیلی بده خیلی!!
-
Marzieh Abouei این ربطی به موضوع سر نزدن به تودلی نداره :| فرافکنی نکن
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد چشم زحمت میدیم ایندفعه بیشتر
-
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola ولی تو خانواده های هستن که زندگی سخته ولی بچه هاشون با عقده بزرگ نمیشن ینی کم و کسری ندارن
-
Acola ولی تو خانواده های هستن که زندگی سخته ولی بچه هاشون با عقده بزرگ نمیشن ینی کم و کسری ندارن
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نگرش آدم به زندگی مهمه
-
Marzieh Abouei وای الرژی خیلی بده خیلی!!
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak بدتر میدونه چیه اینکه قرصی که الرژی هم بهش داری بدن بهت
مُرددددمممم مردددممم به خاطر قرص اشتباهی
-
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!همچی برمیگرده ب شعور دختر پسر
خیلیا تو خانواده پولدارین ولی بازم حریصن -
@yasin-sheibak نگرش آدم به زندگی مهمه
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi دقیقا دیگه میتونی به همین زندگی که هستی راضی باشی اما برای بهتر کردنش تلاش کنی میتونی هم بشینی زندگی بقیه رو ببینی بگی فلانی اینو داره اونو داره
-
@yasin-sheibak بدتر میدونه چیه اینکه قرصی که الرژی هم بهش داری بدن بهت
مُرددددمممم مردددممم به خاطر قرص اشتباهی
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اوخی!
-
Marzieh Abouei
چون نداری راحت حرف میزنی
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
-
@danial-hosseiny اخه من به وویس عادت دارم تایپیدن سخته
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
اوه اوه. تو از اینایی که من سالی یه بار پیاماشونو باز میکنم.
یه دوستی دارم هروقت بهم پیام میده، حداقل هشت تا ویس یه دقیقهای توی ایسنتا برام فرستاده. که نمیشه سرعتش رو هم دوبرابر کرد گوش داد. باید دو ساعت بشینی ویساشو گوش بدی
بعد حالا درمورد چی باهات حرف میزنه؟ درمورد اینکه دوس پسر فلانی پاشده رفته با فلانی بیرون بعد فلانی حرفو زده و دعوا شده. چقدر اهمیت داره برای من... خیلی مهمه واقعا بحث -
Marzieh Abouei اوخی!
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak هنو قراره برم دعوا