هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد هعیییییی
بزرگترین ظلمهنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang خدات رو شکر کن خانواده با فرهنگی داری
-
مجتبی ازاد پول خوبه و لازم، اما خوشبختی ملزوم به پولدار بودن نیست
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ب شدت موافقمممم
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola این بده
هم بده هم خوب
️
حالا مثلا میشینیم فک میکنیم
تودل خودمون میگی اینا الان کلی پشت سرمون حرف میزنن دوتا باجناق
ولی خب از نظر اینکه قرارنیست مشکلی پیش بیاد خیلی خوبهنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola تو دلشون چی میگن خیلی خوب بود
معمولا اگ خواهرا خوب باشن شوهرهاشون هم خوبن باهم! -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ب شدت موافقمممم
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola ولی بالاخره پولم میخوای
-
Acola تو دلشون چی میگن خیلی خوب بود
معمولا اگ خواهرا خوب باشن شوهرهاشون هم خوبن باهم!نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola تو دلشون چی میگن خیلی خوب بود
معمولا اگ خواهرا خوب باشن شوهرهاشون هم خوبن باهم!درسته !
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میترسم /:
-
Acola ولی بالاخره پولم میخوای
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei میخواد اما اگ همه چیو پول مدنظرت قرار بدی از نظر من اونطوری که باید لذت نمیبری
-
Marzieh Abouei میخواد اما اگ همه چیو پول مدنظرت قرار بدی از نظر من اونطوری که باید لذت نمیبری
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak میگمااااا
حالا نه پول دارم نه شوهر
-
مجتبی ازاد امروز تازه بهتررر شدم به خاطر این گرده ها الرژی دارم روزی دو دفعه دماغم خون میا ازبس عطسه میکنم
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei این ربطی به موضوع سر نزدن به تودلی نداره :| فرافکنی نکن
-
@yasin-sheibak میگمااااا
حالا نه پول دارم نه شوهر
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
چون نداری راحت حرف میزنی
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۱۰۰درصددد ولی همه چی نیست
من هیچوقت بخاطر پول نمیام زندگیمو بهم بزنم !
اصولا آدمایی ک از اول پول دیدن بخاطر پول دست ب هرکاری نمیزنن
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه! -
مجتبی ازاد امروز تازه بهتررر شدم به خاطر این گرده ها الرژی دارم روزی دو دفعه دماغم خون میا ازبس عطسه میکنم
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei وای الرژی خیلی بده خیلی!!
-
Marzieh Abouei این ربطی به موضوع سر نزدن به تودلی نداره :| فرافکنی نکن
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد چشم زحمت میدیم ایندفعه بیشتر
-
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola ولی تو خانواده های هستن که زندگی سخته ولی بچه هاشون با عقده بزرگ نمیشن ینی کم و کسری ندارن
-
Acola ولی تو خانواده های هستن که زندگی سخته ولی بچه هاشون با عقده بزرگ نمیشن ینی کم و کسری ندارن
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نگرش آدم به زندگی مهمه
-
Marzieh Abouei وای الرژی خیلی بده خیلی!!
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak بدتر میدونه چیه اینکه قرصی که الرژی هم بهش داری بدن بهت
مُرددددمممم مردددممم به خاطر قرص اشتباهی
-
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی دخترو پسری ک عقده های نوجونی خونه باباشو نگه داشته برای یه پسر پولدار یا یه دختر پولدار بعله اگه نباشه ضربه محکمی ب خودش و زندگیش میزنه!همچی برمیگرده ب شعور دختر پسر
خیلیا تو خانواده پولدارین ولی بازم حریصن -
@yasin-sheibak نگرش آدم به زندگی مهمه
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi دقیقا دیگه میتونی به همین زندگی که هستی راضی باشی اما برای بهتر کردنش تلاش کنی میتونی هم بشینی زندگی بقیه رو ببینی بگی فلانی اینو داره اونو داره
-
@yasin-sheibak بدتر میدونه چیه اینکه قرصی که الرژی هم بهش داری بدن بهت
مُرددددمممم مردددممم به خاطر قرص اشتباهی
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اوخی!
-
Marzieh Abouei
چون نداری راحت حرف میزنی
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak