هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط 5 تا پست خدافظ گذاشتن
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همانا بخاطر اشتباه و گندی که زدم
باید برم کلی برگه را بریزم دور )):
خیلی ناراحتم بخاطر اون درختای بدبخت بیچاره /: -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پیدای پنهان زیر آبی
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رااااامککک کشککک رااامکککک!
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخرم یه چی بگم:/
ادم مرده رو به ارزش هاش و مقدار پایبندیش به ارزش هاش میشناسن
نه به ثروتش
چه تو ایران و چه تو جهان
پشت سر یه مرده، میان میگن که طرف چقد دست به خیر بوده
چقد خوش اخلاق بوده مثلن
گاندی،ماندلا،ابراهام لینکن،انیشتین، نیوتن، محمد علی کلی، حاج قاسم و... -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد خدافظیی
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتم میگفتم
-
راامکک کشک رامکک
-
این چه سمیه خداییش
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
🥴
️🧏
️🫂
🤏
️
️🤍
️🥲🥺
🥰
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این تودلی را هم درش را گل بگیر میترا ....
لطفا
با عملیات ایگنورینگ
رمز عملیات : یا کنکور
بقول جناب حافظ :
حق نگهدار که من میروم الله معک
پ.ن 1 : این غزل حافظو نخونید ....
پ.ن2 : گرچه چون گفتم میرید میخونید و هدفمم همینه -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من و تو از محدود بودن به یک عنوان، یک شغل، یک جنس، یک مسیر، یک باید و یک ایشالا خسته ایم.
واسه همین هرجا که بتونیم نشون بدیم نامحدودیم و هرکاری ازمون برمیاد، خودی نشون میدیم.
-P2P -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شده
در قران در آیه ۴۸ سوره نساء خداوند گفته فقط شرک را نمیبخشه و کمتر از آن را از هرکه بخواهد میبخشد منظور از هرکه بخواهد هم این نیست که دلبخواهی ببخشه یا نبخشه و طبق مشیت الهی است و هرکس به طور واقعی از اشتباهش پشیمان شود خداوند توبه پذیر است و در این موضوع احساس پشیمانی و تصمیم ترک اشتباه و یقین به اینکه خداوند غفور هست مبنا و مشیت الهی است
در نتیجه اگر کسی حق ما را خورده اگر بخشیده شود لایق بخشیده شدن بوده و اگر بخشیده نشود باز هم لایق بخشیده نشدن بوده زیرا کسی بخشیده میشود که هم به غفور بودن خداوند ایمان داشته باشد و هم از اشتباهش پشیمان باشد
و اگر ما حق کسی را خورده ایم توبه کنیم و یقین داشته باشیم که بعد از توبه خداوند بخشید و اگر توبه کنیم و اگر به غفور بودنش یقین داشته باشیم بخشیده میشویم و اگر شک داریم که بخشیده شده ایم یا نه باید باور به غفور و رحیم بودن خداوند را در خود تقویت کنیم
اگه شما کاری کردین که میدونین اون کار حق طرف مقابلتون رو ضایع کرده ولی شما درحال حاضر نیاز دارین به اون کار میتونین در اینده به نیت اون فرد صدقه یا هرکار خیری رو انجام بدین و پیش خدای خودتون حلالیت بخواین ازش
خوبه که به افکار هم احتارم بذاریم
خوبه که همو زیر سوال نبریم
خوبه که با رفتارمون توی بقیه حس بد ایجاد نکنیم
حلال کنید
امیدوارم کنکور خوبی رو بدین
خدانگهدار -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونی یکی از فانتزیام این بود کتاب فروشی داشته باشم یه جایی مثل سرو🥹
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt هاهاها
اصلا کنار پنچره نشستم یک نسیم خنکی میاد هواهم بارونی... -
@m-hmt هاهاها
اصلا کنار پنچره نشستم یک نسیم خنکی میاد هواهم بارونی...نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt هاهاها
اصلا کنار پنچره نشستم یک نسیم خنکی میاد هواهم بارونی...کجایی دقیقا کجایی منم با خودت ببرررر من از گرمایه اینجا خستم خستههه
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt هاهاها
اصلا کنار پنچره نشستم یک نسیم خنکی میاد هواهم بارونی...کجایی دقیقا کجایی منم با خودت ببرررر من از گرمایه اینجا خستم خستههه
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt گلستان شهرستان کلاله در خدمتیم
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt هاهاها
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt ولی فک کن امروز مدرسه بارون میامد من با یک پیراهن استین ها بالا داشتم قدم میزدم خنک بود بقدری
-
@m-hmt گلستان شهرستان کلاله در خدمتیم
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط m.hmt انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt گلستان شهرستان کلاله در خدمتیم
به قول معروف ۹۹ درصد خوشحالم و یک درصد حسودیم میشه
ولی برعکس در واقع🥲
️🥵