هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan کجایی که پول برق اینقد براشون
مهمه
Moon1
بحث سر پول برق نیست رفتن بالا خوابیدن روی بوم کولر را خاموش کردن که صدا نکنه و من موندم و این جهنم🥵🥵🥵
-
@دختر-بهار من تنها چیزی که رو مخم بود امادگی دفاعی بود:)
-
Moon1
بحث سر پول برق نیست رفتن بالا خوابیدن روی بوم کولر را خاموش کردن که صدا نکنه و من موندم و این جهنم🥵🥵🥵
arthur morgan اهاا خوبه هوا اونجا انگار یکم خنکه میرن بیرون اینجا بادش اینقد گرمه که تخم مرغ تبدیل به املت میشه:(
-
@امیرمسعود-جعفری خوب باشی
سلامتیت
تو چطور
محیط زیست فردا هنوز ترم اول و یه درس و نیمم مونده -
@دختر-بهار اگه زیاد مشکل داری سعی کن یادشون بگیری حفظشون نکن اذیت شی
-
-
arthur morgan اهاا خوبه هوا اونجا انگار یکم خنکه میرن بیرون اینجا بادش اینقد گرمه که تخم مرغ تبدیل به املت میشه:(
Moon1 🥵🥵🥵🥵نه اینجا هم همینهههه باد گرم میزنه
-
Moon1 🥵🥵🥵🥵نه اینجا هم همینهههه باد گرم میزنه
arthur morgan کاش زمستون بیشتر میشود...
-
arthur morgan کاش زمستون بیشتر میشود...
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
دیگه خاطرم نی زندگی کجاست
خاطرم نیست طعم باد رو
خاطرم نیست کجامو از یاد میبرم لحظه هامو
ما چه غریبونه زندگی کردیمهیچ جمعه ای قاتلم نیست:)
-
@دختر-بهار می دونی مامعلممون موقع امتحانا که میشود انسان محیط و.. خودشون چند فصل سوال میدادن بهمون که بخونیم همونا رو تو امتحان میدادن کاش اینطور بود براتون
-
@دختر-بهار می دونی مامعلممون موقع امتحانا که میشود انسان محیط و.. خودشون چند فصل سوال میدادن بهمون که بخونیم همونا رو تو امتحان میدادن کاش اینطور بود براتون
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
گفتم میرم یه طعم دیگه است تو گفتی همه میرن/من زندگی میکنم تا نایی باقی مونده
میسازم راهو تا بی راهی باقی مونده
نفی فقط یک کلمه است
میکشم واسه جمله های باقی موندهاین یه درختم میره برگهاش
نگم از جرئت چی بگم جاش
این یه درختم میره برگهاشزنده باد اونی که میوه برداشت
با طراوت منم پر بی طروات
یه خنیاگر یه هدفون بی ترانه است -
Moon1 معلممون محیط زیست یه پی دی اف چند صفحه ای فرستاده بچه ها میگن که کل کتاب رو قراره بخونیم اینا مهما و اوناییه که قراره حذف بشن هست
@دختر-بهار بنظرم مهماشو بخون