هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
یا همین الان همه پیامامو لایک میکنی يا میرم کل پیام هاتو منفی میدم که حالت جا بیاد
عه....
یعنی چی آخهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 حس میکنم من شمارو میشناسم
-
Nafas Hadian 0 حس میکنم من شمارو میشناسم
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
آره خب میشناسی -
@yasin-sheibak
یا همین الان همه پیامامو لایک میکنی يا میرم کل پیام هاتو منفی میدم که حالت جا بیاد
عه....
یعنی چی آخهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 اینم منفی میدم که تهدید نکنی منو
بقیه رو مثبت دادم -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چرا کاری میکنی و حرفی میزنی که پشیمان بشی جناب؟
هرچیزی جایی داره وقتی داره -
Nafas Hadian 0 اینم منفی میدم که تهدید نکنی منو
بقیه رو مثبت دادمنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط Nafas Hadian 0 انجام شده@yasin-sheibak
آمار اعتبارت دستت باشه
9.8k -
@roghayeh-eftekhari
آره خب میشناسینوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 معرفی میکنی؟
-
Nafas Hadian 0 معرفی میکنی؟
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
نه -
Nafas Hadian 0 معرفی میکنی؟
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط Nafas Hadian 0 انجام شده@roghayeh-eftekhari
ما را با بی وفایان حرفی نیست -
@roghayeh-eftekhari
نهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@yasin-sheibak
عه....
یعنی چی آخهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 در [هرچی تو دلته بریز بیرون 5]
روزی بیشتر از سه تا منفی نمیتونی بدی
-
@roghayeh-eftekhari
ما را با بی وفایان حرفی نیستنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 من؟:/
-
بلاخره امتحانات تموم شد:)
-
Nafas Hadian 0 در [هرچی تو دلته بریز بیرون 5]
روزی بیشتر از سه تا منفی نمیتونی بدی
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM
قطره قطره جمع گردد وانگهی اعتبار آقای شیبک کم شود -
بلاخره امتحانات تموم شد:)
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 خوش بحالتون
از 7 روز دیگه دوباره شروع میشه ولی براتون -
Nafas Hadian 0 من؟:/
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
اهوم -
@yasin-sheibak
آمار اعتبارت دستت باشه
9.8kنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 هه تو نباشی بقیه بچه های انجمن هستن
-
@danial-hosseiny ممنون
فعول صیغه مبالغه نبود؟
آره اشتباه شد، احساس می کنم داره همش یادم نمیره..
درست گفتید ولی چرا تلخیص همریشه خلاصه است، تو المعجم زدم ریشه شون لخص میشه اما تو خلاصه جای لام و خ جابه جا شدهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi
شما ببینی خیییلی نزدیک به همن.
خلص یعنی پاک بودن و این صحبتا
تلخیص یعنی پاک کردن و رهانیدن و کوتاهسازی و این صحبتا.
هم ریشهٔ خالص نیستن. از نظر معنایی نزدیک میشن.
تخلیص هم که یعنی ویژه گردانیدن.
حالا اینا دیگه خییییییلی بحثای عربی شده شایدم سواد کافی ندارم. ولی در کل تا حتی الامکان تلاش کردم کمک کنم.
اگر جایی پرسیدین و من اشتباه گفته بودم از همینجا عذرخواهی میکنم -
ZDM
قطره قطره جمع گردد وانگهی اعتبار آقای شیبک کم شودنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0
چ کاریه خب
گزارشش بزن اخراجش کنن ی راست -
Romina 2006 خوش بحالتون
از 7 روز دیگه دوباره شروع میشه ولی براتون@yasin-sheibak وای اره
یادم ننداز
بدبختی ام تازه شروع میشه -
Nafas Hadian 0
چ کاریه خب
گزارشش بزن اخراجش کنن ی راستنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM تو چقدره قشنگ مشاوره میدی دختر