هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fatemeh-Ma اوه اوه
خوبم مرسی
تو خوبی؟نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar
خوبم منم ممنون -
Punisher
بعد در قفس طوطیشو باز میکنه میگه برو چشاشو دربیار
(خندهههه)
از بس کار در منزل گرفته خُل شده فکر کنمنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki حیف یکی تو آپارتمان ما اینطوری نمیکنه طبقه پایینمون.
یه بار کرد پشیمون شد زنگ زد گفت آسایش نداربم از دستتون رعایت کنید.
زنه مامانمو پشت گوشی خورد
منم داد زدم گفتم یه یار دیگه صداتون بیاد رسما آوار میشم سرتونااا اینحا استاندار ساخته نشده یهو دیدی سقف ریخت اومدم آره:)))))))))))قوطی کبریته پایین هرکاری میکنن صداشون اتاق منه
زنده پخش میشه:)))))))) -
Gharibe Gomnam اره دقیقا میفهمم چی میگی
بقیه خودشون پر ایرادن اون وقت ...نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
کاری به ایراد بقیه ندارم
منم فرشته نیستم
منم یک عدد آدمم مثل بقیه آدمای کره زمین
که میتونه اشتباه بکنه
میتونه حرف بزنه
میتونه شوخی بکنه
و...
اخه بعضیا از قصددد یه رفتارایی میکنن ادم لجش میگیره -
@Ali-Valicheki حیف یکی تو آپارتمان ما اینطوری نمیکنه طبقه پایینمون.
منم داد زدم گفتم یه یار دیگه صداتون بیاد رسما آوار میشم سرتونااا اینحا استاندار ساخته نشده یهو دیدی سقف ریخت اومدم آره:)))))))))))قوطی کبریته پایین هرکاری میکنن صداشون اتاق منه
زنده پخش میشه:)))))))) -
عـــمــر گـــران مـیگــذرد خــواهــی نــخواهــــی، ســـعـی کــن تــا نــرود رو بـــه تـباهـی:)
-
Mehrsa 14
اشکال نداره مهرسا جان
زمین ارزششو نداره
اسمون میبینه
ما تو مدرسه امتحان داشتیم بعد یکی از دخترای دوازدهم که تازه بینی عمل کرده بود با دوستاش که اوناهم همه بینی عملی بودن بهم گفت یه لحظه میای
بعد من گفتم بفرمایید
گفت اسمت چیه گفتم ریحانه
گفت کلاس چندمی(با تمسخر) گفتم دهم
تو که معنی نگاه ها و حرکتها رو میفهمی دیگه
بعد گفت باشه
بعد با دوستاش یه نیشخند زدن
به خودم قول داده بودم دعوا نگیرم
میدونستم یه حرفی بزنم دعوا میشه
ولی بخدا دلم میخواست اون فکشو بیارم پایین بگم اخه تورو سننه؟ اخه من میام به تو گیر بدم چرا دماغتو بردی رو نوک اسمون که سوراخشم معلومه؟
اخه به تو چه
حالا چادرم نیست فقط که
یکی کلا رو بگیره موهاش معلوم نباشه یه جورب نگاه میکنن...
بخدا انقدر عجیب نیست
من چادری نبودم ولی تو مدرسه که بودیم راهنمایی بچه ها یه جور حرف میزدن پشت ادم یه جور رفتار میکردن
حالا منم میشناسی خشک مقدس نیستم همیشه شیطونم شوخی میکنم مسخره بازی درمیاریم ولی اون ماه های اول ادم فکرمیکرد ادم فضاییه
امسالم اولش همین بود یعنی تا دوماه اول انگار ادم جدید از یه سیاره دیگه اومده باشه
بعدش که انقدر شیطون و پرانرژی بودن خودشون اومدن سمتم و شوخی میکنن
ولی سال بالاییا خیلی رو مخن
باز اینا به کنار
تو فامیلم همینه که چون من موهام معلوم نییست روسریم بلندتره یه جور نگاه میکنن ادم به خودش شک میکنه
والا بخدا ما تا الان با کسی همچین رفتاری نداشتیم
حالا جالب اینجاست ادعای باشعوری هم میکنن
ولش کن واقعا توجه نکننوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شدهGharibe Gomnam
هومم مرسی از این ریپلای قشنگت آرامش بودآره واقعا قطعا اگر بخواد آدم به همشون توجه کنه واقعا برا خودش سخت میشه.
من اصولا خودم آرومم
اصلا نمیتونم مثلا اونقدر شوخ و پر حرف و اینا باشم.
خدا شانس داد تا حالا تو مدرسه واسه این قضیه سختم نشده والا دعوا هم بلد نبودم بکنمهر چند خوشم نمیاد توهم خیلی کار خوبی کردی صبوری کردم. دختر به این ماهی🤍 همون بهتر آدم با بعضی ها دهن به دهن نشه. فقط یکم درک لازمه تو این جهان تا جای کمی تا اندکی بهتری بشه تا وقتی که خدا خودش فرجش رو برسونه به حق همین اذان
-
Punisher (خندههههه)
بابا جذبه...والا من نمیتانم از این کارا بکنم
.
اون لبخند دومیت فقط=))))))
(خندههههه)نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki نه بحث جذبه نیست که شعور اپارتمان نشینی نداره خودش داد و بیداد راه انداخته ساعت ۳ونیم ظهر منم نشستم کلاس آنلاین داشتم از خیر کلاس گذشتم انقد با مشت کوبیدم زمین یهو میوت شدن
بعد زنگ زده میگه آسایش نداریم از دستتون
خواستم بگم مامان بگو شبا رعایت کنن آسایش نداریم از دستشون:))))))) -
@Ali-Valicheki حیف یکی تو آپارتمان ما اینطوری نمیکنه طبقه پایینمون.
زنده پخش میشه:))))))))نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher داداش ضربتی عمل کن.
تو کوچه مون بچه ها فوتبال بازی میکردن یه بار بچه هارو از جلوی در فراری دادم . یکیش با بابا و داییش هاش اومده بود.
درسته لحظات سختی بود و کم مونده بود دعوا بشه ولی دیگه بازی نکردن.
مرگ یه بار شیون یه بار
البته اگه با فرهنگ باشن تذکر بسه . مال ما نبودن.... -
@nazanin-mirzai
کاری به ایراد بقیه ندارم
منم فرشته نیستم
منم یک عدد آدمم مثل بقیه آدمای کره زمین
که میتونه اشتباه بکنه
میتونه حرف بزنه
میتونه شوخی بکنه
و...
اخه بعضیا از قصددد یه رفتارایی میکنن ادم لجش میگیرهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
منظورم اینه که آدم به جای اینکه تمرکزش روی کارا و رفتارای خودش باشه روی بقیه زوم میکنه و از سرتا پای بقیه ایراد میگیره
به قولی اگه پیغمبر م باشی مردم یه چی دارن که بهت بگن ما که جای خود داریم... -
@Ali-Valicheki نه بحث جذبه نیست که شعور اپارتمان نشینی نداره خودش داد و بیداد راه انداخته ساعت ۳ونیم ظهر منم نشستم کلاس آنلاین داشتم از خیر کلاس گذشتم انقد با مشت کوبیدم زمین یهو میوت شدن
خواستم بگم مامان بگو شبا رعایت کنن آسایش نداریم از دستشون:))))))) -
@Ali-Valicheki نه بحث جذبه نیست که شعور اپارتمان نشینی نداره خودش داد و بیداد راه انداخته ساعت ۳ونیم ظهر منم نشستم کلاس آنلاین داشتم از خیر کلاس گذشتم انقد با مشت کوبیدم زمین یهو میوت شدن
خواستم بگم مامان بگو شبا رعایت کنن آسایش نداریم از دستشون:)))))))نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher جمله آخرت
-
Punisher داداش ضربتی عمل کن.
تو کوچه مون بچه ها فوتبال بازی میکردن یه بار بچه هارو از جلوی در فراری دادم . یکیش با بابا و داییش هاش اومده بود.
درسته لحظات سختی بود و کم مونده بود دعوا بشه ولی دیگه بازی نکردن.
مرگ یه بار شیون یه بار
البته اگه با فرهنگ باشن تذکر بسه . مال ما نبودن....نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jafari حاجی دیگه از ضربت گذشته برا ما
متاسفانه ایناهم فرهنگ ندارن
تذکر زیاد دادیم گوش نمیکنن
بعد آپارتمان انقد استاندارده عوض اینکه از بالا صدا بره پایین از پایین صدا میاد بالا
عوض اینکه ما اونارو اذیت کنیم اونا مارو اذیت میکنن.
خووودا وکیلی هیچی سرجاش نیس. -
Punisher بله بله...کاملا حق با شماست
نهایتش میرفتی در خونه شون دیگه
مشت چرا دلبندم؟همممم=)))))
لازم به ذکر است دارم تیکه تیکه میشمنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki والا دیدم مثل خودشون عمل کنم جوابه
چن وقتی میشه رعایت میکنن دیگه صدا نمیاد:)))))) -
@Ali-Valicheki والا دیدم مثل خودشون عمل کنم جوابه
چن وقتی میشه رعایت میکنن دیگه صدا نمیاد:)))))) -
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki همممم
خدانکنه سلطان
با این تفاسیری که تو میگی من باید برم استندآپ کار کنم برم پیش علیخانی.
شاید یه ... شدم.
از تجربی چیزی در نیومده تا الان -
خدایا اذانم تموم شد
خودت کمک کن این دیگه آهنگ پلی نکنه=))) -
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدایا اذانم تموم شد
خودت کمک کن این دیگه آهنگ پلی نکنه=)))الهی ایشالا آمین
-
@Ali-Valicheki همممم
خدانکنه سلطان
با این تفاسیری که تو میگی من باید برم استندآپ کار کنم برم پیش علیخانی.
شاید یه ... شدم.
از تجربی چیزی در نیومده تا الان -
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۱۸ چرخ
(خندهههه) -
Punisher
قربونت بپرم ستووون
والا یکی بود دانشجو پزشکی بود
استندآپم کرد
جفتش میشه...مشکلی ندارهنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki
خدانکنه ناناااا
ههمممم بچه تبریزیه..خیلی بانمک بود
ایشالا که خودش هرچی مصلحت بدونهمنه گَل گِد یوخدی جوردون صابا دووردوومگلدیم تهراناااا
ترجمه ش خیلی قهوه ای میشود ولی میگم
ینی به من بیا برو نیست یهو دیدی پاشدم اومدم تهران برا تست