هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Everythings gonna be alright
Everythings gonna be Ok -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از رها کردن نترس…
هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari تو دیگه نخندا هنوز میرسی به کنکورت اونوخ من بت میخندم
هرچند کنکور شما خیلی راحت تره -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همیشه یه کم حقیقت پشت "شوخی کردم” یه کم آگاهی پشت “نمیدونم” یه کم احساس پشت “مهم نیست” و یه کم درد پشت “خوبم” وجود داره.
-
هرچند کنکور شما خیلی راحت ترهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرچند کنکور شما خیلی راحت ترهچه ربطی به کنکور داره؟ اینا همه رابطه مستقیمی با پیر شدن داره
کجا راحتتره؟؟؟ نه کی گفته راحتتره؟ دمپایمو دربیارم یا حرفتو پس میگیری؟ -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی منطق و فلسفه انسانی خیلی درسای شیرین و جذابین
همیشه درسایی که اکثرن ازشون بدشون میاد جالبن
مثل ریاضی
منطق فلسفه
ژنتیک
فیزیک
سینتیک
محلول ها
حتی ادبیات فارسی و ادبیات عربی
اینا درسایین که با هرکسی تا نمیکنن
و خیلی جذابن -
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرچند کنکور شما خیلی راحت ترهچه ربطی به کنکور داره؟ اینا همه رابطه مستقیمی با پیر شدن داره
کجا راحتتره؟؟؟ نه کی گفته راحتتره؟ دمپایمو دربیارم یا حرفتو پس میگیری؟نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari نمیدونم چه ربطی داره چون حقیقتن خودم استرس ندارم خیلی بااینکه نمیشینم بخونم
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز تره -
@roghayeh-eftekhari نمیدونم چه ربطی داره چون حقیقتن خودم استرس ندارم خیلی بااینکه نمیشینم بخونم
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز ترهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari نمیدونم چه ربطی داره چون حقیقتن خودم استرس ندارم خیلی بااینکه نمیشینم بخونم
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز ترهعمومی حذف نمیشه
-
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز ترهعمومی حذف نمیشه
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii نمره کتبیش حکم کنکور تستی رو داره خب
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii نمره کتبیش حکم کنکور تستی رو داره خب
ن پسرخالم مگف رئیس سازمان سنجش گفته
فقط حرفن تو عمل نمیتونیم عمومی کنکور حذف کنیم -
@Zahra-Zahraii نمره کتبیش حکم کنکور تستی رو داره خب
ن پسرخالم مگف رئیس سازمان سنجش گفته
فقط حرفن تو عمل نمیتونیم عمومی کنکور حذف کنیمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط M Tg انجام شده@Zahra-Zahraii چ خوب
دیگ ترمیم معدلم نمیخان یسریا -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
زری درسو تعطیل کردی ایا؟!
من مشاورم ۱۳ ساعت میذاره ولی من فقط حجمی میخونم اصن به ساعت دیگه کار ندارم -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii چ خوب
دیگ ترمیم معدلم نمیخان یسریانمد خوبه یا نه
-
@zahra-zahraii
من مشاورم ۱۳ ساعت میذاره ولی من فقط حجمی میخونم اصن به ساعت دیگه کار ندارمنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@zahra-zahraii
من مشاورم ۱۳ ساعت میذاره ولی من فقط حجمی میخونم اصن به ساعت دیگه کار ندارمخیلییییی کم میخونم
همه میگن هفته اخر فشار نیارین ب خودتون -
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز ترهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز ترهخدا شفا میده نگران نباش فقط دعا کن و امید داشته باش
چرااا نمیخونییییی پاشو برو بخون دههه چشمم روشن
نه هیچ تغییری ایجاد نمیشه ریئس سازمان سنجش گفت من همینجوری یه چیزی گفتم دورهم خوش باشیم قرار نیست عملیش کنیم حتما که -
@zahra-zahraii
من مشاورم ۱۳ ساعت میذاره ولی من فقط حجمی میخونم اصن به ساعت دیگه کار ندارمخیلییییی کم میخونم
همه میگن هفته اخر فشار نیارین ب خودتوننوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii اره منم فشار نمیارم ریلکسم ولی به عاطفه نمیگمش
حالا خوبه اینجا باشه اینارو ببینه -
این عمومی باید بمونه
عشق منه -
درسته من به عنوان یکی که عمومیش خوبه حستو درک میکنم ولی کنکورشما متمرکز ترهخدا شفا میده نگران نباش فقط دعا کن و امید داشته باش
چرااا نمیخونییییی پاشو برو بخون دههه چشمم روشن
نه هیچ تغییری ایجاد نمیشه ریئس سازمان سنجش گفت من همینجوری یه چیزی گفتم دورهم خوش باشیم قرار نیست عملیش کنیم حتما کهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره عزیزم دیگه حالا نوبت بعد تو منم ایشالا شفای همه بیماران دسته جمعی بلد بگو امییییین
میرم چشم
کلن رییس سازمان سنجش ساقیشو هرچندوقت یبار عوض میکنه برا همین مودشم عوض میشه🤌
-
@Zahra-Zahraii اره منم فشار نمیارم ریلکسم ولی به عاطفه نمیگمش
حالا خوبه اینجا باشه اینارو ببینهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط ari_14 انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii اره منم فشار نمیارم ریلکسم ولی به عاطفه نمیگمش
حالا خوبه اینجا باشه اینارو ببینه
دیگ هرچی باید میخوندیم و خوندیم -
@roghayeh-eftekhari اره عزیزم دیگه حالا نوبت بعد تو منم ایشالا شفای همه بیماران دسته جمعی بلد بگو امییییین
میرم چشم
کلن رییس سازمان سنجش ساقیشو هرچندوقت یبار عوض میکنه برا همین مودشم عوض میشه🤌
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 نه والا تو واجبتری بیا زودتر کارتو انجام بده برو، آمینننننن
جنسای نابی به دستش میرسه حالا ساقیش هرکی است حلال خوره قشنگ مشخصه