-
MMo هوم دقیقا باید خیلی ادم خودشو بشناسه
یه نفر واقعا توانایی کنترل احساسات و افکارشو داره
میتونه باعث پیشرفتش بشه اصلا
یه نفر نه بدتر باعث پس رفتش میشهaso دقیقا
-
MMo الله و اکبر
باهاش در ارتباطی یا نه ؟@Fateme-goli والا در حد پیام فقط
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMo ببین مثل اینه که بگم منننن چون عاشق بابامم و باهاش در ارتباطم نمیتونم واسه کنکور درس بخونم
مسخره به نظر نمیاد ؟ -
MMo ببین مثل اینه که بگم منننن چون عاشق بابامم و باهاش در ارتباطم نمیتونم واسه کنکور درس بخونم
مسخره به نظر نمیاد ؟@Fateme-goli بابا با این فرق داره خب
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMo نه نه بابا با این فرقی نداره
اونم یه بخش از زندگیته
نمیتونی بگی من باید با بابام قطع ارتباط کنم چون کنکور دارم
اونم یه بخش از زندگیه که قابل حذف نیست
اما یه سوال
شما که کنکوری ای توانایی رسوندن اون دختر یا پسر رو واسه رسوندن به خواسته هاش دارین ؟
خودتون دخترین یا پسر ؟ -
MMo نه نه بابا با این فرقی نداره
اونم یه بخش از زندگیته
نمیتونی بگی من باید با بابام قطع ارتباط کنم چون کنکور دارم
اونم یه بخش از زندگیه که قابل حذف نیست
اما یه سوال
شما که کنکوری ای توانایی رسوندن اون دختر یا پسر رو واسه رسوندن به خواسته هاش دارین ؟
خودتون دخترین یا پسر ؟@Fateme-goli خودم که پسر هستم
توانایی رسوندن که نمیدونم که چی پیش میاد در آینده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
MMo خب آیا از اون پرسیدی که اگه شما کنکور قبول نشی میتونه با یه آدم که شغلش آزاده زندگی کنه یا نه ؟
-
MMo ببینید اول با خودتون فکر کنید قبل از هرچیزی من در قبال وقتی که قرار براش بذارم احساسی که براش خرج کنم یا برام خرج کنه کنکور خودم و هزینهای این همه سال درس خوندن مسئولم ببینید میتونید این مسئولیت رو قبول کنید تواناییش رو دارید؟
-
MMo خب آیا از اون پرسیدی که اگه شما کنکور قبول نشی میتونه با یه آدم که شغلش آزاده زندگی کنه یا نه ؟
@Fateme-goli نه اینو که نپرسیدم والا
-
MMo ببینید اول با خودتون فکر کنید قبل از هرچیزی من در قبال وقتی که قرار براش بذارم احساسی که براش خرج کنم یا برام خرج کنه کنکور خودم و هزینهای این همه سال درس خوندن مسئولم ببینید میتونید این مسئولیت رو قبول کنید تواناییش رو دارید؟
aso
آره مسئله جدیه واقعا نمیشه الکی از کنارش رد شد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMo پس اگه قبول نشدی و اون خیلی راحت از کنارت رد شد این عشقت چی میشه این وسط ؟
-
aso ممنون
-
MMo پس اگه قبول نشدی و اون خیلی راحت از کنارت رد شد این عشقت چی میشه این وسط ؟
@Fateme-goli میسوزه
وقت خودم هم سوخته در اون صورت
-
سلام. دوستان با این عشق زمان کنکور باید چه کار کرد؟
از همه چیز آدم رو مینداره. لطفا کمک کنید. راهنماییای پیشنهادی چیزی که دارید رو بگید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
من چون نمیتونم تو بقیه عنوان ها پست بزارم مجبورم تو زیست پست بزارم به خاطر این عذرخواهی میکنم
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMMo
سلام
مختصر و مفید قطع ارتباط و بلاک
هرچقدر زمان بیشتر تر بگذره وابسته تر میشی و جدایی سخت تر میشه هرچه زودتر تموم کنی ب نفعته، یکی از دوستای صمیمی خودمم از این داستان خیلی ضربه خورد خلاصه اخر و عاقبت نداره و تهش با هزاران بدبختی و غم قراره کات کنی
️
-
MMo
سلام
مختصر و مفید قطع ارتباط و بلاک
هرچقدر زمان بیشتر تر بگذره وابسته تر میشی و جدایی سخت تر میشه هرچه زودتر تموم کنی ب نفعته، یکی از دوستای صمیمی خودمم از این داستان خیلی ضربه خورد خلاصه اخر و عاقبت نداره و تهش با هزاران بدبختی و غم قراره کات کنی
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Catherine
دقیقاااا ؛منمکاملا با حرف شما موافقم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این بده.
من که عاشق نشدم وخیلی هم به اون سمتا نمیرم -
سلام. دوستان با این عشق زمان کنکور باید چه کار کرد؟
از همه چیز آدم رو مینداره. لطفا کمک کنید. راهنماییای پیشنهادی چیزی که دارید رو بگید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
من چون نمیتونم تو بقیه عنوان ها پست بزارم مجبورم تو زیست پست بزارم به خاطر این عذرخواهی میکنم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMMo سعی کنین دوری کنین ازش. اگر وسوسه شدین به کار های دیگه ای بپردازین. مثلا برین پای درستون یا کار مورد علاقه تون رو انجام بدین یا کاری رو انجام بدین که ذهن شما رو از اون دور بکنه.
در این مواقع قرآن خواندن بهترین دوا است. -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با خودت بگو اگر رفتم دانشگاه به فکر این کار ها باشم. چون اون زمان عقلم خیلی کاملتره
-
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/2864592
بشین این تاپیک رو بخون