-
aso دقیقا
-
@Fateme-goli والا در حد پیام فقط
-
MMo ببین مثل اینه که بگم منننن چون عاشق بابامم و باهاش در ارتباطم نمیتونم واسه کنکور درس بخونم
مسخره به نظر نمیاد ؟ -
@Fateme-goli بابا با این فرق داره خب
-
MMo نه نه بابا با این فرقی نداره
اونم یه بخش از زندگیته
نمیتونی بگی من باید با بابام قطع ارتباط کنم چون کنکور دارم
اونم یه بخش از زندگیه که قابل حذف نیست
اما یه سوال
شما که کنکوری ای توانایی رسوندن اون دختر یا پسر رو واسه رسوندن به خواسته هاش دارین ؟
خودتون دخترین یا پسر ؟ -
@Fateme-goli خودم که پسر هستم
توانایی رسوندن که نمیدونم که چی پیش میاد در آینده
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to MMo on ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
MMo خب آیا از اون پرسیدی که اگه شما کنکور قبول نشی میتونه با یه آدم که شغلش آزاده زندگی کنه یا نه ؟
-
MMo ببینید اول با خودتون فکر کنید قبل از هرچیزی من در قبال وقتی که قرار براش بذارم احساسی که براش خرج کنم یا برام خرج کنه کنکور خودم و هزینهای این همه سال درس خوندن مسئولم ببینید میتونید این مسئولیت رو قبول کنید تواناییش رو دارید؟
-
@Fateme-goli نه اینو که نپرسیدم والا
-
aso آره مسئله جدیه واقعا نمیشه الکی از کنارش رد شد
-
MMo پس اگه قبول نشدی و اون خیلی راحت از کنارت رد شد این عشقت چی میشه این وسط ؟
-
aso ممنون
-
@Fateme-goli میسوزه وقت خودم هم سوخته در اون صورت
-
MMo
سلام
مختصر و مفید قطع ارتباط و بلاک
هرچقدر زمان بیشتر تر بگذره وابسته تر میشی و جدایی سخت تر میشه هرچه زودتر تموم کنی ب نفعته، یکی از دوستای صمیمی خودمم از این داستان خیلی ضربه خورد خلاصه اخر و عاقبت نداره و تهش با هزاران بدبختی و غم قراره کات کنی️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to ATY on ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Catherine
دقیقاااا ؛منمکاملا با حرف شما موافقم -
این بده.
من که عاشق نشدم وخیلی هم به اون سمتا نمیرم -
MMo سعی کنین دوری کنین ازش. اگر وسوسه شدین به کار های دیگه ای بپردازین. مثلا برین پای درستون یا کار مورد علاقه تون رو انجام بدین یا کاری رو انجام بدین که ذهن شما رو از اون دور بکنه.
در این مواقع قرآن خواندن بهترین دوا است. -
با خودت بگو اگر رفتم دانشگاه به فکر این کار ها باشم. چون اون زمان عقلم خیلی کاملتره
-
https://forum.alaatv.com/post/2864592
بشین این تاپیک رو بخون
37/65