به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
آشپزی
-
m.hmt
اینم باز یه تجربه اولِ شیرینِ آخر ِ شبی
تازه از تنور در اومده ۲کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
پود قند ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده کامل _نصف سفیده)
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوریمواد تارت
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
خانه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
کرمفیل شیر ۱۰۰ گرم
شیر عسل ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرمکره و پودر قند رو باهم میزنی تا یه دست بشه
بعد تخم مرغ و وانیل بهش اضافه میکنی مخلوط میکنی آخر دفعه آرد رو اضافه میکنی مخلوط میکنی تا تخمیر یه دست بشه
بعد به اندازه یه فندق از خمیر برمیداری تو قالب میزاری و پهنش میکنیبا حرارت ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه
شکلات سفید رو ذوب میکنی خامه رو اضافه میکنی بعد کرمفیل وشیر عسل و آخر دفعه کره رو اضافه میکنی و هم میزنی تا یکدست بشن
خمیرت که آماده شد بزار یکم استراحت کنه بعدش استفاده کن
نوش جون
-
سلام
از همون شیرینیا که به قصد کشت مهمانه پختم
فقط یکم خوش سوختس(پس روشو کرم کاکائو می کشیم)
نوش جان -
سلام یه چیزی بهتون بگم
پودر موسیرهست
موقع سرخ کردن سیب زمینی
درست کردن پیتزا
کتلت درست کردن
و...
داخلشون پودرموسیر به مقدار کافی بریزید خیلی خوشمزه میشه -
Anzw 18 سلام
خدا رو شکر یه چیزی بلدم فقط تایپش طول میکشه
طعمشو دوست دارم
طرز تهیه دو پیازه تن ماهی به روش ساده و با طعمی بی نظیر
https://panamag.ir/3563-do-piyaze-ton-mahi/
فقط من آویشن اضافه نکردم
روغنم همون روغن خود تن ماهی رو استفاده کردم
پیازارم نگینی خورد کردم(این خیلی مهمه)
و یه بارم یه دونه فلفل دلمه رو سرخ کردم زدم قاطیش خوب شد
و اینکه اگه قراره با برنج خورده شه بزار یه کوچولو آب داشته باشه -
زهرا بنده خدا 2
مرسی عزیزم -
شیرینی اسکار
کره گیاهی ۱۵۰گرم
گردو نگینی ریز شده ۲۵۰گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
پودرهل ۱ ق چ
وانیل یک هشتم ق چ
سفیده ۲عدد
آرد سفید حدود۲۵۰گرم
پودر قند ۱۰۰گرمکره به دمای محیط رسیده را همراه با پودرقند با همزن زده تا مواد درهم حل شوند و کمی حجم مواد بیشتر شود
زرده و هل را افزوده و بزنید وبعد آرد را کم کم افزوده تا کمی خمیر حالت خرده نان بگیرد بعد همزن را کنار گذاشته و بقیه ی آرد را ریخته و با نوک انگشت مخلوط کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید (((به خاطر کره زیاد ورز ندهیم که به روغن نیوفته))))
بعد در کیسه گذاشته و حدود نیم تا یکساعت استراحت داده در یخچال
وبعد در کف سینی کاغذ انداخته و فر را ازقبل روشن کرده و از مواد خمیر به اندازه ی فندق برداشته و ابتدا درسفیده ی زده و بعد در گردوی نگینی خرد شده میغلطانیم و بعد درسینی با فاصله میچینیم ودر فر داغ حرارت ۱۷۵ درجه حدود ۱۰تا ۱۵ دقیقه قرار داده
نمیدونم اسمش چیه نه کوکوعه نه توتوپک سیب زمینی
من دراوردیه
اینم سیب زمینی اب پز رو رنده کرده با ادویه دلخواه و ارد سوخاری و سفیده تخم مرغ باقی مونده از شیرینی بالا درست شده
وسطشم پنیریه پنیر پیتزا زدم️
دلتون نخواد خیلی خوشمزه شد -
سالاد اندونزی
هویج : ۲ عدد متوسط
خیارشور : ۶ عدد متوسط
ذرت : نصف پیمانه
کالباس : نصف پیمانه
کلم قرمز : ١ پیمانه
کلم سفید : ۲ پیمانه
نخودفرنگی : نصف پیمانه
سس مایونز : نصف پیمانه
اب لیمو ترش : تازه ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه
کلم سفید و قرمز را روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد میکنیم
و بعد بشویید.
حتماً در آبکش قرار دهید تا آب ان کاملاً گرفته شود.
نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما میشود.کالباس را روی تخته به صورت مربعهای ١ در ١ برش دهید.
خیارشور را روی تخته به صورت مربعهای ٠/۵×٠/۵ برش دهید.
اندازههای خیارشور باید کمی از کالباس کوچکتر باشد.نخود فرنگی و ذرت را بشویید، در قابلمه کمی اب بریزید و بعد سبد بخار پز داخل قابلمه قرار دهید و نخود فرنگی و ذرت را داخل بریزید، و اجازه دهید تا بخار پز شود.
اگر سبد بخارپز ندارید یک سبد استیل را داخل قابلمه قرار دهید و داخل قابلمه اب بریزید و اجازه دخید تا ذرت و نخودفرنگی بخار پز شود.
مراقب باشید که ذرت و نخودفرنگی له نشود.هویچ ها را پوشت بگیرید و با رندهی درشت رنده کنید. من هویج نداشتم نریختم :))
برای تهیهی سس
سس مایونز+ نمک و فلفل + اب لیمو ترش تازه را خوب باهم مخلوط کنید تا سس کاملا یکدست شود.در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را بریزید، کمی با هم مخلوط کنید و سس را به آن اضافه کنید.
هویج رنده شده، خیارشور و کالباس خرد شده را اضافه کنید کمی مواد را باهم مخلوط کنید و در اخر ذرت و نخودفرنگی را اضافه کنید.
زمانی که ذرت و نخودفرنگی را به سالاد اضافه میکنید، سالاد را بیش از حد هم نزنید.و بعد روی سالاد را سلفون بکشید در یخچال به مدت ٢ ساعت قرار دهید تا مزهها کاملاً به خورد هم برود.
اگر سس زمانی زیادی به سالاد آغشته باشد، کلمها اب میندازند و سالاد شما خراب میشود.
نوش جان🥰
-
توپک خرمایی️
من ساخته شدم برای کنکور دادن و پشت موندن
به درد اشپزی نمیخورم...
مزش برخلاف ظاهرش اما خوبه🥲
حدود ۱۵ تا خرمارو پوست کندم و با یک بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی خرد شده و مقداری کنجد و شکلات تخت آب شده و کره ورز دادم و بعد توپ توپیشون کردم...
m.hmt یه دوره بزار برام
دوره دیزاین -
@Matrix خیلیم خوب شدههه من خودم دوره لازممم