هر کی یه گزاره😁😁😁
-
در ارتباط با جاندار مسبب سینه پهلو در موش،نمی توان گفت عامل کنترل کننده ورود و خروج بسیاری از مواد نسبت به عاملی که تصور می شد مرگ موش ها به سبب آن است به سیتوپلاسم نزدیکتر است.
@_uuu_ خب غلطه؟
چون غشا به سیتو نزدیک تره تا کپسول
کپسول بیرونی ترینه -
@Soniaaa

آخه این شکل که نشون میده صلبیه در محدوده خروج عصب بینایی هست...
طبق نکته ی استاد موقاری هم فقط مشیمیه در محل خروج عصب بینایی حضور نداره -
@R-Aa
آخه جمله یکم ابهام داره
اگه بخوایم اینجوری در نظر بگیریم که در تشکیل عصب بینایی شبکیه و مشیمیه هم نقش ندارند
ولی سوال میگه در تشکیل محل خروج عصب بینایی ...
نمیدونم ...
یجوریه -
دنای عاملی که گریفیت سعی داشت برای آن واکسن تولید کند می تواند همانند پلیمر رابط بین هسته و ریبوزوم تک رشته ای باشد.
-
@_uuu_
سوال داره در مورد باکتری صحبت میکنه دیگه اونوقت dna تک رشته ای؟
شایدم دارم سوالو غلط میخونم
#ویرگول بگذاریم -
@_uuu_
دقت کنید عامل آنفولانزا ویروسه اما در گذشته فکر میکردند عاملش باکتری استرپتو کوکوس نومونیاعه که گریفیت ( به اشتباه) روی همین باکتری آزمایش میکرد... -
دنای عاملی که گریفیت سعی داشت برای آن واکسن تولید کند می تواند همانند پلیمر رابط بین هسته و ریبوزوم تک رشته ای باشد.
@_uuu_ در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
گزاره صحیحه
چرا؟!
شکل۱۴ ص ۱۰۴ نشون میده ویروس میتونه دنای تک رشته ای داشته باشه...
عامل ایجاد کننده انفلونزا هم که ویروسه پس گزاره درسته.
(چون خودم گزاره رو طرح کردم یخورده نامفهوم بود) -
گزاره :درون هسته یاخته پوششی مری انسان ،همواره تعداد کروماتید با تعداد مولکول DNA یاخته ماهیچه ای دهلیز راست برابر می باشد .
-
گزاره :درون هسته یاخته پوششی مری انسان ،همواره تعداد کروماتید با تعداد مولکول DNA یاخته ماهیچه ای دهلیز راست برابر می باشد .
پرستو بابایی
غلطه دگ خب شاید این تک هسته باشه اون دو هسته
شایدم تک هسته باشن این دو کروماتیدی باشه اون تک کروماتیدی

بچه ها نقطه کور کودوم یکی از ایناست؟